«Περιμένουν» την Α. Διαμαντοπούλου οι «Αγανακτισμένοι» στη Θεσσαλονίκη – 24ωρη απεργία αύριο Τρίτη

24ωρη απεργία αύριο Τρίτη

«Ενάντια στα νέα μέτρα που προωθούν Συγκυβέρνηση και Τρόικα», η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προχωρούν αύριο Τρίτη 7/2/2012 σε 24ωρη απεργία. «Η ελληνική κοινωνία οδηγείται σε απελπισία. Η σύμβαση της Συγκυβέρνησης και της Τρόικα, οδηγεί το λαό στην καταστροφή»», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ. «Αυτό που γίνεται δεν αποτελεί διαπραγμάτευση αλλά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Πρόκειται για ωμό κοινωνικό εκβιασμό καθώς ολόκληρος ο λαός απειλείται με πτώχευση ούτως ή άλλως», συνειδητοποίησε ξαφνικά(!) ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος. Απεργιακή Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σύνταγμα στις 11.00 το πρωί.

Σήμερα Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και την ίδια ώρα στα Προπύλαια στην Αθήνα. Την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, καλεί αύριο το ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη και στην Ομόνοια στην Αθήνα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η διοίκηση της ΓΣΕΕ θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για «περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων» με πιθανότερη την κήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι «Αγανακτισμένοι» επανακάμπτουν

Στο μεταξύ, οι «Αγανακτισμένοι» επανακάμπτουν. Μετά το πιο πρόσφατο περιστατικό με το γιουχάισμα των δύο βουλευτών του ΛΑΟΣ, Χρυσανθακόπουλου και Ροντούλη από αγανακτισμένους πολίτες σε Πάτρα και Τρίκαλα αντίστοιχα, οι «αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης δίνουν ραντεβού σήμερα Δευτέρα 6/2 στις 18.30 το απόγευμα στο GRAND HOTEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (οδός ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 305-307) προκειμένου να «υποδεχτούν» τους Α. Διαμαντοπούλου και Γ. Μπουτάρη. Οι τελευταίοι συμμετέχουν  σε εκδήλωση που διοργανώνει το… ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με θέμα: «Πόλη, πολίτες, πολιτική: Κρίσεις για την Κρίση». Ομιλητές είναι οι: Άννα Διαμαντοπούλου, υπουργός Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Γιάννης Μπουτάρης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Τραϊανός Χατζηδημητρίου, δημοσιογράφος, διευθυντής εφημερίδας «Αγγελιοφόρος». Συντονίζει η δημοσιογράφος Γεωργία Σαδανά.

Τελευταία ενημέρωση: η εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω του ενδεχόμενου έκτακτου υπουργικού συμβουλίου για το PSI και τα μέτρα στραγγαλισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Υπο συζήτηση στις Ενωσεις και στη ΠΟΕΣΥ η πρόταση για συμμετοχή του κλάδου στην αυριανη απεργιακή κινητοποίηση. Οι γραφειοκράτες και οι μνημονιακοί πιέζουν για στάση εργασία και οι Παμίτες για απεργία… την Τετάρτη στο πνεύμα του αιτήματος της ΓΣΕΕ για δημοσιογραφική κάλυψη των κινητοποιήσεων. Αντε «συντροφοι» χερι – χερι με τον Παναγόπουλο που θέλει να βλέπει τη μούρη στο γυαλί.  Δηλαδή τρεις λαλούν και δυο χορεύουν…

Ένα Σχόλιο to “«Περιμένουν» την Α. Διαμαντοπούλου οι «Αγανακτισμένοι» στη Θεσσαλονίκη – 24ωρη απεργία αύριο Τρίτη”

  1. Oι δημοσιογράφοι φυσικά δεν μετέχουν με τον υπόλοιπο λαουτζίκο στις κινητοποιήσεις. Δεν θάχουν, φαίνεται, προβλήματα. Εξάλλου, με τέτοιο παλιόκαιρο οι χοντρόπετσοι συνδικαλισταράδες των ΕΣΗΕΑ – ΕΣΗΕΜΘ σίγουρα θα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη.

Σχολιάστε