Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ για ΠΟΕΣΥ-ΕΔΟΕΑΠ

Στις εκλογές της 26ης Μαϊου από τον ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΕΣΥ κατεβαίνει ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ με 16 υποψήφιους:

Αλεξιάδης Αλέξανδρος, Αλχατζίδης Σταύρος, Ανδρικοπούλου Ελένη, Γκίρμπας Ιωάννης, Δεργιαδές Φίλιππος, Μακρής Δημήτριος, Μαργαρίτη Ανδρομάχη, Μεϊντάνη Μαρίνα, Μπέλλου Μαρία, Μπίκας Χαράλαμπος, Νικολάου Αθανάσιος, Πανούσης Σταύρος, Παπαδράγκα Ευαγγελία, Σαϊτη Παρασκευή, Τριανταφύλλου Αλέξανδρος, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης.

Για τον ΕΔΟΕΑΠ, από τις τάξεις του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ υποψήφιοι για το ΔΣ είναι ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου και για την εξελεγκτική επιτροπή ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης.

Για όλες τις υποψηφιότητες στο http://www.esiemth.gr/

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ΕΣΗΕΜ-Θ, «στις εκλογές για την ΠΟΕΣΥ παίρνουν μέρος τέσσερις (4) συνδυασμοί και δύο (2) ανεξάρτητοι υποψήφιοι». Αναλυτικά για τον τρόπο που θα ψηφίσουμε προχωρήστε στην 

Από την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΣΗΕΜ-Θ για την ΠΟΕΣΥ

Σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου 2011 και ώρα 15.00 στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, Στρ. Καλλάρη 5, στη Θεσσαλονίκη, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την ΠΟΕΣΥ.
Στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011 παίρνουν μέρος τέσσερις (4) συνδυασμοί και δύο (2) ανεξάρτητοι υποψήφιοι. (…). Οι εκλογές γίνονται με το σύστημα της απλής αναλογικής, όπως ειδικότερα ορίζεται στο άρθρο 12 ν. 1264/82, άρθρα 29 & 30 του Καταστατικού.
Στις εκλογές ψηφίζουν μόνον τα τακτικά μέλη που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (μέχρι το τέλος του 2010). Απαραίτητη είναι η επίδειξη του δελτίου αναγνώρισης της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του Δ.Α.Τ. ή διαβατηρίου.
Η προτίμηση ανάμεσα στους υποψήφιους του ίδιου συνδυασμού γίνεται με σταυρό μπλε ή μαύρου ανεξίτηλου χρώματος, που μπαίνει μπροστά από το όνομα του προτιμώμενου υποψηφίου. Κάθε ψηφοφόρος έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 5 σταυρούς. Αν οι σταυροί προτίμησης είναι περισσότεροι, το ψηφοδέλτιο είναι έγκυρο, δεν υπολογίζονται όμως οι σταυροί προτίμησης.
Κάθε συνδυασμός έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας και την διαλογή με έναν εκπρόσωπο ο οποίος θα δηλωθεί στην εφορευτική επιτροπή εγγράφως.

Από την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΣΗΕΜ-Θ για ΕΔΟΕΑΠ

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) καλεί, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Καταστατικού της και του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ), όλα τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης στις 26 Μαΐου 2011, ημέρα Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τη δύση του ηλίου (20.37) στο κτίριο της Ένωσης (Στρ. Καλλάρη 5) σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:
Δύο (2) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) και δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) του ΕΔΟΕΑΠ.
Η Εφορευτική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 28, παρ. 4 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ και του άρθρου 27, παρ. 2, του Καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ, ανακηρύσσει υποψηφίους:  Στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2011 τα μέλη της Ένωσης πρέπει να έχουν υπόψη τους το εξής:
Στο ψηφοδέλτιο για την ανάδειξη στα όργανα διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να βάζουν ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για το Διοικητικό Συμβούλιο και ένα σταυρό σε υποψήφιο μέλος για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Και στις δυο περιπτώσεις τακτικά μέλη θα εκλεγούν όσοι συγκεντρώσουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης και αναπληρωματικά οι αμέσως επόμενοι.
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα γίνει με την επίδειξη του δελτίου αναγνώρισης της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του Δ.Α.Τ. ή διαβατηρίου.

Σχολιάστε