Στις περικοπές από τους εργοδότες, απαντάμε με αγώνες διαρκείας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από τις ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ, ΤΕΤΑΡΤΗ 27 + ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.10.2010

Η κατάσταση σε «Μακεδονία»-«Θεσσαλονίκη», οι περικοπές στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», οι εργασιακές συνθήκες στα περιφερειακά μέσα της Αν. Μακεδονίας και η προκήρυξη θέσεων σε ΕΡΤ3, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν το δσ της ΕΣΗΕΜΘ στις δύο συνεδριάσεις που πραγματοποίησε την Τετάρτη 27 και την Παρακσευή 29 Οκτωβρίου 2010.

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»-«ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Τα αντίποινα και οι εκδικητικές ενέργειες της διοίκησης του συγκροτήματος της «Μ»συνεχίζονται… Η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί τόσο που από την προ δυο βδομάδων συνεδρίαση του δσ, έχει προστεθεί πλήθος επιπλέον καταγγελιών δημοσιογράφων κατά της διεύθυνσης της «Μ», για αντισυναδελφικές συμπεριφορές και αντιδεοντολικές στάσεις σε ζητήματα λειτουργίας και χειρισμού δημοσιογραφικών θεμάτων.

Πέραν των όσων έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ενημερωτικά σημειώματα, τελευταία επεισόδια της συμπεριφοράς της διεύθυνσης είναι: η περίπτωση του συναδέλφου που καταγγέλλει λογοκρισία από την πλευρά της διευθύντριας σύνταξης, η οποία κόβει ενυπόγραφα κείμενα που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση ή σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς και κείμενα-σχόλια που έχουν σχέση με την κρίση που διέρχεται ο κλάδος μας. Την αντίδρασή του ακολούθησε το κόψιμο όλων των σελίδων του τομέα του! Ως εκ τούτου ο συνάδελφος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της Ένωσης, προς υπεράσπιση της επαγγελματικής του αξιοπρέπειας, για να μην μετατραπούν οι δημοσιογράφοι σε άβουλους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή συναδέλφου από τον οποίο ζητήθηκε να κάνει θέμα που όμως δεν έβγαινε στην… αντικυβερνητική έκταση που επιθυμούσε η διεύθυνση. Μετά την άρνηση του δημοσιογράφου να συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις -και υπερασπιζόμενος του δικαιώματος των δημοσιογράφων να κινούνται όχι καθοδηγούμενοι και με βάση σκοπιμότητες, αλλά την αλήθεια και την πραγματικότητα- υπέστην τις συνέπειες: του αφαιρέθηκε το ρεπορτάζ που κάνει εδώ και12 χρόνια στις εφημερίδες του συγκροτήματος, ενώ ακολούθησε αναγκαστική άδειά του αυτές τις μέρες.

Το ίδιο συνέβη και με άλλο συνάδελφο, ο οποίος αυτές τις μέρες της προεκλογικής περιόδου απαλλάχθηκε του δημοτικού ρεπορτάζ του. Για την ενίσχυση του οποίου η διευθύντρια της «Μ» μετέφερε προ μηνός άλλον συνάδελφο, τον οποίο όμως έδωσε άδεια δυο βδομάδες πριν τις εκλογές! Μύλος; Όχι, πρακτικές αντιποίνων και εκδικητικού πνεύματος από τη διοίκηση των εφημερίδων. Υπάρχει μεγαλύτερη έκθεσή της διευθύντριας;  Όπως και του προϊσταμένου τμήματος ο οποίος συμπεριφέρεται αντισυναδελφικά και εκδικητικά προς δημοσιογράφο, ο οποίος κάνει θέματα τα οποία ουδέποτε μπαίνουν.

Άλλοι συνάδελφοι (πάνω από είκοσι οι παρόντες στη συνεδρίαση) κατήγγειλαν την εντατικοποίηση εργασίας που καταγράφεται εδώ και πολύ καιρό στην «Μ», μετά την μετακίνηση 21 συναδέλφων στην… εβδομαδιαία «Θ». Τώρα δε που, με την επανακυκλοφορία της σε ημερήσια βάση για τις τρείς βδομάδες των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών μετακινήθηκαν άλλοι δυο συνάδελφοι (ένας από τη σύνταξη ύλης και ένας από το ρεπορτάζ), η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο: όπως την περασμένη Παρασκευή που μόνο τρείς συντάκτες ύλης έβγαλαν δύο φύλλα (καθημερινό και κυριακάτικο) με τον καθένα να κάνει άνω από είκοσι σελίδες!

Ένας συνάδελφος που διαμαρτυρήθηκε για τον υπερβολικό όγκο σελίδων που έπρεπε να καλύψει την ίδια μέρα, αντιμετωπίστηκε με χλευασμό υβριζόμενος από τον… εκτελούντα χρέη αρχισυντάκτη-αρχιπροϊσταμένου, σε μία ακόμη επιχείρηση αντιποίνων και εκδικητικότητας, καθώς και προσπάθεια να εξωθηθούν στα άκρα συνάδελφοι.

Καταγγέλθηκε επίσης, η συμπεριφορά κάποιων πρόθυμων συναδέλφων να ανταποκριθούν στα κελεύσματα της διεύθυνσης υπερβαίνοντας τα όρια συναδελφικής-δεοντολογικής συμπεριφοράς, καθώς και ο ρόλος συμβούλου της διοίκησης στη διεύθυνση της εφημερίδας. Εξ ου και το ερώτημα συναδέλφου: «Ποιος διοικεί αυτήν την εφημερίδα;»

Όσο για το ίδιο το εγχείρημα της «Θ», πολλά ακούστηκαν σχετικά με τα εχέγγυα έκδοσης ενός φύλλου με τέτοιους όρους με τους οποίους επανακυκλοφορεί ημερήσια έστω για τρείς βδομάδες. Με τι αριθμό εργαζομένων, τι ποσοτικό και ποιοτικό περιεχόμενο, τι προϋποθέσεις παροχής σωστής ενημέρωσης; Θα έχουμε την κυκλοφορία δύο εφημερίδων χωρίς τον επαρκή αριθμό δημοσιογράφων, με εντατικοποίηση της εργασίας και την εκδότρια να θέλει να κόψει όλο και περισσότερα από τους εργαζόμενους;

Αυτό που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Τετάρτης ήταν όλα τα παραπάνω να μεταφερθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί επί των καταγγελλομένων.

Ομόφωνα αποφασίστηκε να μεταφερθούν όλα τα παραπάνω στην εκδότρια των «Μ»-«Θ», η οποία με επιστολή της στην Ένωση ζητάει διάλογο για «νέους κανονισμούς»!

Ομόθυμα δηλώθηκε η αποφασιστικότητα να κινηθούμε σύμφωνα με το πλαίσιο που καθορίζουν οι ΣΣΕ και το δίχτυ εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Αυτή άλλωστε είναι η «κόκκινη γραμμή» των δημοσιογράφων, από την οποία κανένας δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Όπως ακριβώς διατυπώθηκαν στην απεργία του Ιουλίου.-

«ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Το «κανάκεμα» των συνιδιοκτητών Διαμαντόπουλου-Μαρόγλου εδώ και ενάμισι χρόνο (διάστημα στο οποίο προέβησαν ήδη σε πέντε απολύσεις συναδέλφων), έχει οδηγήσει σε «ξεσάλωμά τους» εξαναγκάζοντας τους δημοσιογράφους που εργάζονται στο Ράδιο Θεσσαλονίκη (από τους πρώτους σε ακροαματικότητα αλλά και διαφημιστικά έσοδα) να δεχθούν την περικοπή των μισθών τους κατά 25%.

Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν την προοπτική οριστικής διαγραφής τους από την ΕΣΗΕΜΘ, αφού υπέγραψαν τη μείωση των αποδοχών τους σε ευθεία καταστρατήγηση των ΣΣΕ και των συλλογικών συμφερόντων των μελών της Ένωσης, συμπαρατασσόμενοι πλήρως με τον εργοδότη τους. Ως εκ τούτου, οι παρευρισκόμενοι στη συνεδρίαση της Τετάρτης δημοσιογράφοι του ΡΘ δέχθηκαν τα πυρά των μελών του δσ για τη στάση τους, την οποίαν σημειωτέον απέκρυβαν από τους εκπροσώπους τους.

Χωρίς να μπούμε λεπτομερώς σε όσα ανόητα και προκλητικά είπαν στο δσ την Τετάρτη όπου εκλήθησαν να δώσουν εξηγήσεις (λ.χ.: ότι ο οικογενειάρχης που πάντα μας πλήρωνε και τώρα πρέπει να βοηθήσουμε -άσχετα αν αυτοί κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα και διαμένουν σε υπερπολυτελείς κατοικίες ή ότι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στη δουλείά τους και τη διαγραφή τους), να αναφέρουμε την επίθεση που δέχθηκε ο εκπρόσωπος του Ασύνταχτου (και υπογράφων) για κείμενο που ανήρτησε στο ιστολόγιο της παράταξης καθώς και για την Ανοιχτή Επιστολή του Ασύνταχτου Τύπου προς τους συναδέλφους του Ράδιο Θεσσαλονίκη. Περισσότερα δεν χρειάζονται, αφού εκεί λέγονται όλα. (Θυμηθείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που εκνεύρισε τα αφεντικά κάνοντας «κλικ» στο: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους συναδέλφους/συναδέλφισσες του «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» ). Παρ’ όλα αυτά, ο εκπρόσωπος του Ασύνταχτου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους του ΡΘ να δηλώσουν αν επιθυμούν την ακύρωση της υπογραφής τους και τη διάθεσή τους να παλέψουν με όλους τους τρόπους με την Ένωση τη μη εφαρμογή των περικοπών. Αυτό έγινε δεκτό και από τα άλλα μέλη του δσ, οπότε τους ζητήθηκε εντός των προσεχών ημερών να δηλώσουν αν θέλουν κάτι τέτοιο… Αλλιώς…, μόνοι τους επιλέγουν με ποιούς θέλουν να είναι και με ποιούς όχι!

Στη συνεδρίαση της Παρασκευής ήρθε ο εργασιακός εκπρόσωπος Αλέξης Αλεξιάδης και κατήγγειλε την φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον εκ των συνιδιοκτητών του ΡΘ Διαμαντόπουλο και μάλιστα στη διάρκεια ρεπορτάζ στη Θέρμη (δηλαδή την ώρα που πνιγόταν ο κόσμος), στην οποία «έλουζε» με διάφορα κοσμητικά επίθετα τους συνδικαλιστές και την Ένωση. Μετά κι απ’ αυτή τη στάση αποφασίστηκε ομόφωνα να εκδοθεί καυστική ανακοίνωση κατά της ιδιοκτησία του ΡΘ και προσωπικά κατά του Διαμαντόπουλου.

ΕΡΤ3

Στο ζήτημα με την προκήρυξη θέσεων συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στην δημόσια ραδιοτηλεόραση και κατ’ επέκταση στην ΕΡΤ3, το δσ (κατά πλειοψηφία και με αντίθεση του Ασύνταχτου) είχε αποφασίσει να στείλει εκπρόσωπο στην τριμελή επιτροπή αξιολόγησης… σε μιά στημένη διαδικασία [δέστε και προηγούμενες αναρτήσεις].

Τώρα το δσ συζητάει τη διατύπωση κριτηρίων αξιολόγησης με τα οποία θα πρέπει να εφοδιαστεί ο εκπρόσωπος της Ένωσης (Δραγώγιας στη μία και Ασλανίδης στην δευτεροβάθμια επιτροπή). Μύλος και εδώ! Ακόμη περισσότερο που στη συνεδρίαση της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ο αριθμός των αιτούντων έφθασε τους 175, ενώ στη συνεδρίαση της Παρασκευής ο αριθμός σκαρφάλωσε στους 400!

Γιατί άραγε δεν γίνεται εργασιακή συνέλευση να ακουστούν οι συνάδελφοι;, οι οποίοι ούτως ή άλλως ανησυχούν με όλα τα σενάρια που ακούγονται περί συγχωνεύσεων ή κλεισίματος κρατικών καναλιών [βλέπετε και δηλώσεις Προβόπουλου], έχοντας υποστεί ήδη σημαντική μείωση των αποδοχών τους στο βωμό της πολιτικής της κατοχικής κυβέρνησης του ΔΝΤ.

ΣΣΕ – ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΣΕΩΝ

Η σχετική συζήτηση άρχισε με το «ΝΟΝ ΡΑΡΕR» των εργοδοτών στην Αθήνα και τα όσα εκπορεύονται από τα κυβερνητικά κέντρα που έχουν επιφορτιστεί με την εργασιακή και ασφαλιστική σφαγή των εργαζομένων. Από όλους δηλώθηκε ότι οι ΣΣΕ αποτελούν το θεμέλιο της συνδικαλιστικής μας στάσης. Άλλωστε, με αφορμή αυτές έγινε μία συνάντηση αντιπροσωπείας της ΕΣΕΑ με την ΕΙΗΕΑ, μετά την οποία κυκλοφόρησε το εργοδοτικό «ΝΟΝ ΡΑΡΕR», όπου διατυπώνονται οι προθέσεις για περικοπές, περικοπές, περικοπές… και θεσμικές αλλαγές σε βάρος των εργαζομένων [δέστε και σχετική προηγούμενη ανάρτηση].

Στο δσ συζητήθηκαν οι διαδικασίες με τις οποίες πρέπει να συντονιστούμε με τις άλλες Ενώσεις, όπως η πανελλαδική σύσκεψη Ενώσεων μετά από συνελεύσεις στους χώρους εργασίας και γενική συνέλευση, που προτείνει η ΕΣΗΕΑ αλλά η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΜΘ φαίνεται να μην αρέσκεται στα δύο τελευταία και προκρίνει μόνο το πρώτο. Αυτό που λέγεται από τα μέλη του προεδρείου είναι ότι δεν υπάρχει κανένας που να διαφωνεί με την υπεράσπιση των κεκτημένων και μένει μόνο να κατεβούμε στην Αθήνα με τα δσ των άλλων Ενώσεων –κάτι φυσικά που έχουμε κάνει πολλάκις στο παρελθόν χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Ο εκπρόσωπος του Ασύνταχτου ζήτησε η ΕΣΗΕΜΘ να υποβάλει συγκεκριμένη πρόταση επί της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσει ο συντονισμός με τις άλλες Ενώσεις (λ.χ. να συνδυαστεί η πανελλαδική σύσκεψη των Ενώσεων με πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου σε συνδυασμό με 48ωρη απεργία). Αναπάντητο έμεινε το ερώτημα: τι θα κάνουμε για να ξεμπλοκάρουμε την κατάσταση με την συνδικαλιστική ηγεσία της Αθήνας και την αδυναμία λειτουργίας της ΕΣΗΕΑ (με σκοπιμότητα κάποιοι, με κολλήματα άλλοι).

Ζητήθηκε επίσης να υπάρξει και συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς τους εργοδότες, που αμφότεροι έχουν αφηνιάσει κατά των εργαζομένων. Έτσι η συζήτηση οδηγήθηκε στα αιτήματα που πρέπει να διατυπωθούν σε κυβέρνηση και εργοδότες, όπως λ.χ η τήρηση των ΣΣΕ, η αύξηση στα όρια του πληθωρισμού, να σταματήσουν οι απολύσεις -δεν μπορεί να παίρνουν οι επιχειρήσεις των ΜΜΕ κρατικά χρήματα οποιασδήποτε μορφής (δανεισμού, επιχορήγησης, διαφήμισης) και να προβαίνουν σε περικοπές αποδοχών και απολύσεις κ.α..

‘Η ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ‘Η ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΖΙ

ΜΠ

3 Σχόλια προς “Στις περικοπές από τους εργοδότες, απαντάμε με αγώνες διαρκείας”

 1. Αυτή η ιστορία με τον Διαμαντόπουλο, θα το δείτε, θα οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα. Ναι, αν οι συνάδελφοι δεν πάρουν πίσω τις υπογραφές, να διαγραφούν, αλλά να γίνει αγώνας διαρκείας για τη ΣΣΕ. Σε όλα τα επίπεδα. Να μάθει ο κόσμος ποιος είναι ο μεσιέ Διαμαντοπουλος, «το παιδί του λαού με τη «φεραρι». Ο μάγκας που βρίζει χυδαία τους συνδικαλιστές και τους εργασιακούς εκπροσώπους. (Λίγη τσίπα δεν έχεις ρε; Είσαι τυχερός που ήταν ο Αλέξης και όχι κάποιος άλλος).

  Γιατί ο κύριος Μάκης των Βρυξελλών κάνει μόκο; Ο μεσιές Διαμαντόπουλος που απολύει συναδέλφους (5 φέτος;) την έχει βγάλει καθαρή μέχρι σήμερα. Τον ανέχονται και τον κανακεύουν. Μέχρι και στη συνέντευξη του πρωθυπουργού εμφανίζεται και θέτει ερώτηση. Γιατί με ποια ιδιότητα; Του καναλάρχη, του αφεντικού;
  Τι πρέπει να γίνει; Πρέπει κυριολεκτικά να «χτυπήσει» συνάδελφο για να αντιδράσετε; Ποιος είναι ο μάγκας Διαμαντόπουλος που νομίζει ότι μπορεί να υβρίζει δημοσίως συνδικαλιστές; Να δρομολογηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες άμεσα και να προκηρυχθεί απεργιακή κινητοποίηση.
  Και επιτέλους να διερευνηθεί το καθεστώς λειτουργίας των ραδιοφώνων. Πόσες θέσεις εργασίας πρέπει να χαθούν για να βάλουμε μυαλό; Πως λειτουργούν σήμερα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης;

 2. Διαμαντόπουλε, άντε παίξε μπάλα σε κανένα σκυλάδικο, παλικάρι μου. Και, οι απειλές αλλού. Δεν είναι εδώ, Αργεντινή!

  Συνάδελφοι του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Λϊγη ντροπή! Μόνο αυτό! Πάρτε πίοω τις υπογραφές σας, γιατί δεν θα έχετε μάτια αύριο να αντικρύσετε τους απογόνους σας. Θα το φέρετε βαρέως ότι ανοίξατε τον δρόμο για να μην έχουν αύριο δικαιώματα και να τους πετάνε τα αφεντικά τα ξεροκόμματά τους! Αυτό το μέλλον ονειρεύεστε; Αν ναι, είστε ήδη στο στρατόπεδο των αφεντικών…

 3. Με το παρακάτω κείμενο-ανοιχτη επιστολή τσαντίστηκαν οι εργοδότες του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; Ας επαναλάβουμε, λοιπόν, τη δημοσίευσή της:

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς τους συναδέλφους/συναδέλφισσες του «ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

  Συνάδελφοι/συναδέλφισσες

  Με πρόσχημα την «κρίση», εκδότες, κυβέρνηση, καναλάρχες και «βαρώνοι» της ενημέρωσης έχουν εξαπολύσει τους τελευταίους μήνες ένα πρωτοφανές κύμα επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους του έντυπου-ηλεκτρονικού-ραδιοτηλεοπτικού Τύπου και των δικαιωμάτων τους. Όμως, τα κεκτημένα δικαιώματα δεν έπεσαν από τον ουρανό. Είναι αποτέλεσμα πολύχρονων και πολύμορφων αγώνων. Κάποιοι μάτωσαν γι’ αυτά για ολόκληρες δεκαετίες. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας εργοδότης και να τα καταργεί μέσα σε μία νύχτα προφασιζόμενος την κάλυψη του νόμου. Το δίκιο είναι με το μέρος μας.

  Ο κλάδος μας κινδυνεύει να μετατραπεί σε μια «φάμπρικα» κακοπληρωμένων, φουκαριάρηδων υπαλληλίσκων που θα παλεύουν για το ξεροκόμματο, τη στιγμή που οι μέτοχοι και ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που θησαύρισαν τα τελευταία χρόνια θα ψάχνουν να βρουν τρόπους για να αυξήσουν κι άλλο τα κέρδη τους. Μην ξεχνάτε: Η «κρίση» είναι το πρόσχημα για τα αφεντικά για να επιτεθούν σε όλους μας.

  Μέσα σε αυτό το κλίμα, αποτελεί υποχρέωση και καθήκον προς τον εαυτό μας και προς τους υπόλοιπους συναδέλφους του κλάδου μας, να αγωνιστούμε ώστε να μη χαθεί κανένα κεκτημένο και να αντιδράσουμε ενωμένοι, αντιστεκόμενοι απέναντι σε οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση εκβιαστική απειλή των εργοδοτών.

  Το οφείλουμε αυτό στον εαυτό μας, σε όσους αγωνίστηκαν για τα στοιχειώδη δικαιώματά μας, σε αυτούς που θα έρθουν «αύριο» για να τα γευτούν και να τα διευρύνουν.

  Θα σταθούμε στο πλευρό όποιου συναδέλφου/συναδέλφισσας θελήσει να συν-αγωνιστεί για την αξιοπρέπειά του/μας, αλλά δεν θα «κατανοήσουμε» κανένα «επιχείρημα» που θα στοχεύει στη «δικαιολόγηση» της αποδοχής μιας στάσης υποταγής απέναντι στη «λογική» περιστολής των δικαιωμάτων μας.

  Δεν αφορά μόνο εσάς. ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Οφείλουμε να αποκαλύψουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι εργοδότες επιβάλλουν την υπογραφή κατάπτυστων «συμφωνιών» καρατόμησης των δικαιωμάτων μας, να τις καταστήσουμε ΑΚΥΡΕΣ με τους αγώνες μας. Δεν συναινούμε και δεν υπογράφουμε την αντεργατική κατρακύλα.

  Συνάδελφοι/συναδέλφισσες.

  Δεν ανοίγουμε «δρόμους» εργοδοτικών αυθαιρεσιών και σε άλλους χώρους.

  Η φοβισμένη δημοσιογραφία είναι η υποταγμένη δημοσιογραφία.

  Προτάσσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  Δεν υπογράφουμε τίποτα παρά μόνο την ευθύνη των πράξεών μας.

  ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: