Τα ΜΑΤ χτύπησαν τον άνθρωπο που κατέβασε τη χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη!

Επίθεση από τα ΜΑΤ της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με απευθείας ψεκασμό χημικών ασφυξιογόνων στο πρόσωπό του δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στη διάρκεια του απεργιακού συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Αθήνα, ο άνθρωπος που κατέβασε (μαζί με τον Απόστολο Σάντα) τη χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη, ιστορικό στέλεχος της ελληνικής αριστεράς, Μανόλης Γλέζος! Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Λίγο νωρίτερα η πλατεία Συντάγματος και αυτή την ώρα τα Προπύλαια έχουν πνιγεί στα χημικά δακρυγόνα-ασφυξιογόνα. Εξάλλου, φωνάζοντας το σύνθημα «αλήτες-λέρες-εργατοπατέρες», διαδηλωτές επιτέθηκαν με γιαούρτα, αλεύρι και γροθιές στον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο, λίγο πριν εκφωνήσει την ομιλία του από το βήμα της πλ. Συντάγματος. Επίθεση με πέτρες πριν από λίγο στο υπουργείο Εργασίας και συγκρούσεις με διαδηλωτές. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα απεργιακή συγκέντρωση και από μέλη του ΠΑΜΕ. Στο μεταξύ ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στα νέα μέτρα με νέα απεργία στις 11 Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω τον απευθείας ψεκασμό με χημικά από αστυνομικό των ΜΑΤ στο πρόσωπο του αγωνιστή της αριστεράς Μανόλη Γλέζου και το αποτέλεσμα που επέφερε. Δείτε και εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1139832 http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1140549

Πηγή φωτο: www.athens.indymedia.orgΔείτε και το ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 000 ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

7 Σχόλια to “Τα ΜΑΤ χτύπησαν τον άνθρωπο που κατέβασε τη χιτλερική σημαία από την Ακρόπολη!”

  1. Η ατάκα της ημέρας στην ΕΤ-3 Says:

    Χαίρε Γκέμπελς!

    Απογευματινό δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ-3. Η παρουσιάστρια του δελτίου έχει συνδεθεί με την «αίθουσα σύνταξης». Ώρα 17.30. Γίνεται περιγραφή των γεγονότων στην Αθήνα. Δείχνονται πλάνα μόνο από την επίθεση κατά Παναγόπουλου από διαδηλωτές. Ρωτάει η παρουσιάστρια τη συναδέλφισα στην αίθουσα σύνταξης αν υπάρχουν πλάνα από την επίθεση των ΜΑΤ κατά Γλέζου. Η απάντηση είναι λίγο αμήχανη. Λέει η ρεπόρτερ ότι δεν τα… έχουμε. Το γιατί, δεν εξηγείται… Η παρουσιάστρια την καθησυχάζει λέγοντας ότι τα είδε τα πλάνα νωρίτερα από αλλού και ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ήταν ότι ο ψεκασμός με τα χημικά προοριζόταν… «για άλλους» αλλά ο Μανόλης ο Γλέζος μπήκε μπροστά στον άνδρα των ΜΑΤ. Η αφοπλιστική απάντηση της ρεπόρτερ από την αίθουσα σύνταξης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Βεβαίως, αυτή είναι και η επίσημη άποψη της αστυνομίας».

    Πού πήγαν τα πλάνα από την επίθεση κατά Γλέζου; Ποιος ήταν αρχισυντάκτης στο δελτίο; Ποιος είναι διευθυντής ειδήσεων στην ΕΤ-3; Μετά λέει δεν έχουν δίκιο που μπουκάρουν στο στούντιο της ΕΤ-3. Ωραία τηλεόραση. Άξιος ο μισθός σας!

  2. Αυτόπτης Ρεπόρτερ από Αθήνα Says:

    Το παραπάνω φαινόμενο λέγεται «σύνδρομο της ζαρντινιέρας»…

    Όπως και για τον ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή «έφταιγε» η ζαρντινιέρα, έτσι και για τον ψεκασμό με χημικά του παππούλη Γλέζου, «φταίει» ο… ίδιος που στάθηκε μπροστά στη φυσούνα.

    Το τραγικό είναι να υιοθετούνται αυτές οι απόψεις της αστυνομίας από τους δημοσιογράφους… Και τι θα πει «προοριζόταν ο ψεκασμός για άλλους». Για τους άλλους θα ήταν… επιτρεπτό;!!! Έχει φάει η παρουσιάστρια-δημοσιογράφος χημικά κατά πρόσωπο; Τότε θα καταλάβαινε. Σήμερα ψεκάσανε όλο τον κόσμο που πνίγηκε μέσα σε ένα νέφος από χημικά. Δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι.

    Όλοι είδαμε ότι ο Μανόλης Γλέζος μιλούσε, την ώρα που απρόκλητα δέχτηκε την επίθεση. Όποιος έχει επιφυλάξεις επ’ αυτού ας δει το δελτίο του MEGA ή ας μπει στο http://www.zougla.gr όπου αναδημοσιεύονται οι σκηνές.

  3. To ΜΕGA στις ειδήσεις των οχτώ υποβάθμισε εντελώς το θέμα της επίθεσης κατά του Μανόλη Γλέζου. Το ανέφερε μετά την απανωτή επανάληψη των σκηνών της επίθεσης κατά Παναγόπουλου. Φανταστείτε να μην είχαν τραβήξει οι συνάδελφοι κάμεραμαν και τις σκηνές. Η είδηση απλώς, δεν θα υπήρχε.

  4. Σε δελτία ειδήσεων του 102FM της ΕΡΤ-3 στις 5 και 6 το απόγευμα, η είδηση της απρόκλητης επίθεσης από ΜΑΤ κατά του αγωνιστή της αριστεράς Μανόλη Γλέζου ήταν περίπου σε αυτό το στυλ: «στη διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα, αισθάνθηκε αδιαθεσία από τη ρίψη χημικών ο Μανόλης Γλέζος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο…».

  5. Δοξασμένοι Μπάσταρδοι Says:

    Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα γινόταν αν ο ηλικιωμένος Μανόλης Γλέζος πέθαινε για παράδειγμα από κρίση άσθματος λόγω της επίθεσης αυτής με χημικά;
    Δεν θέλω ούτε καν να το φαντάζομαι…
    Καλά να είναι ο άνθρωπος-σύμβολο της αντίστασης.
    Καλή ανάρρωση Μανόλη.
    Φαίνεται πως οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ από αυτή τη χώρα.

  6. «Θα ‘ρθει καιρός που τα παιδιά θα διαλέγουνε γονιούς,
    δεν θα βγαίνουνε στην τύχη…»

    Κατερίνα Γώγου

    Ήδη κάποια παιδιά άρχισαν να διαλέγουν.
    Είναι τα παιδιά που βγαίνουν στο δρόμο και απαιτούν την ουτοπία.

  7. Δεν θα περάσει ο φασισμός!

Σχολιάστε