Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση

2 Σχόλια to “Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση”

  1. Συνάδελφοι σας καλούμε στην διακριτή απεργιακή προσυγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων και εργατικών συλλογικοτήτων στις 9:30 που θα κινηθεί προς τη συγκέντρωση του Ε.Κ.Θ. για κοινή πορεία με όλα τα απεργιακά μπλοκ στο δρόμο. Η διακριτή απεργιακή κινητοποίηση γίνεται και για λόγους εναντίωσης στη συνδικαλιστική γραφειοκρατία και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό που ξεπουλάει τους αγώνες αλλά και ως φυσικό επακόλουθο της προσπάθειάς μας να αρχίσει να κάνει κάποια δειλά βήματα και στην πόλη της θεσσαλονίκης μια προσπάθεια οριζόντιου συντονισμού τόσο των πρωτοβάθμιων σωματείων και συλλόγων, όσο και των εργατικών συλλογικοτήτων που κινούνται σε μια αντίστοιχη κατεύθυνση. Εσείς του Ασύνταχτου Τύπου θα θέλαμε να δώσετε και το δικό σας στίγμα στην προσπάθεια που κάνουμε…Συναδελφικά πάντα και όλοι στον αγώνα

    • Η απεργιακή προσυγκέντρωση σωματείων και συλλογικοτήτων είναι στις 9:30 στην Καμάρα στις 24 του Φλεβάρη και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί προς το Ε.Κ.Θ. (Παρέλειψα πριν να αναφέρω τον τόπο της προσυγκέντρωσης)

      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ- ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!

Σχολιάστε