Όταν ο Μάνος Χατζιδάκης «συνάντησε» τους «αγανακτισμένους» – Ο φόβος του «τέρατος»

To «τέρας» της φτώχειας, της ανεργίας, της καταστολής, το «τέρας» της σημερινής αντιπροσωπευτικής κοινο-βουλευτικής «δημοκρατίας» (του τριλέπτου του ψηφοφόρου στην κάλπη) και των νεο-χουντικών «απαγορεύσεων», το τέρας του ΔΝΤ, της τρόικας, του παραπέοντος καπιταλισμού και της κατοχικής κυβέρνησης, το «τέρας» της καθεστωτικής προπαγάνδας από την πλειοψηφία των ΜΜΕ και το «τέρας» των «διανοουμένων» -υπαλλήλων του συστήματος, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Και διασπείρει το φόβο για να μας καθηλώσει στην αδράνεια. Ο Μάνος Χατζιδάκης δεν ζει για να δει ότι το «τέρας» έχει απέναντί του πλέον, εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένους ανθρώπους. Αλλά το «τέρας», ίδιο κι απαράλλαχτο -κάτω από τις μάσκες- με το σημερινό, υπήρχε. και το «έβλεπε» όσο ζούσε. Παραθέτουμε ένα από τα προφητικά σχόλια του Μάνου στο Γ΄Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας που θα μπορούσε να το έχει κάνει σήμερα. Είναι φοβερά επίκαιρο.  Ας τον αφουγκραστούμε…

2 Σχόλια to “Όταν ο Μάνος Χατζιδάκης «συνάντησε» τους «αγανακτισμένους» – Ο φόβος του «τέρατος»”

  1. Μπράβο βρε παιδιά. Απίστευτα αυτά που έλεγε. Δίνει την εικόνα και του σήμερα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ξεχάστηκα και αφέθηκα να τον ακούω σαν να έκανε εκπομπή σήμερα. Και άσε τον Σαββόπουλο και άλλους να υπογράφουν επιστολές στήριξης της κυβέρνησης και των απάνθρωπων νέων μέτρων.
    Γι’ αυτό, από νωρίς ο Νιόνιος την είχε πάρει γραμμή τη δουλειά και φρόντιζε να απαξιώνει τόσο τον Μάνο όσο και τον Μίκη όταν τραγουδούσε «Χατζιδάκια ‘μ , Θοδωράκια ‘μ,…».

    Δεν είναι εργαζόμενη στον Τύπο αλλά παρακολουθώ με προσοχή τον λόγο σας από το μπλογκ σας και μακάρι οι φωνές να μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν. Γιατί αηδιάζω με κάτι δημοσιογράφους κυρίως στην TV που νομίζεις ότι τους ‘ταχουν γραμμένα από το Μαξίμου.

    Καλή συνέχεια. Θα βρεθούμε στους δρόμους. Το τέρας που λέει ο Μάνος, ξεψυχάει.

    Βίκυ Λ.

  2. Οσο υπάρχουν φωνές αντιστασης Υπάρχει Ελπίδα. Υπάρχει ελπίδα επιβίωσης Υπάρχει ελπίδα ζωής.
    Ολοι μαζί να διώξουμε τους Ψεύτες
    Ολοι μαζί να διώξουμε τους κλέφτες
    Οσοι εφαγαν ή νοιώθουν ότι τα εφαγαν να τα επιστρέψουν και ας είναι ατοκα.
    Μακρυα απο τους μισθωμένους νεροκουβαλητές
    μακρυά απο τους πουλημένους δημισιογράφους όσοι είναι και όσοι υπηρετούν τη νέκρωση των Ελλήνων. Η κριση θα αγγίξει και τους δημοσιογράφους – Οσο είναι νωρίς ας το καταλάβουν.
    Να ειστε καλά βρε παιδιά
    καλον αγωνα

Σχολιάστε