Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί σε «ΣΚΑΙ» και «ΑΝΤΕΝΝΑ»

Χθες κατά την διάρκεια της 24ωρης απεργίας που είχε κηρύξει η
ΕΣΗΕΑ απο απεργοσπάστες δημοσιογράφους και μη, μεταδόθηκαν αθλητικά γεγονότα. Το καταγγέλει ο ΠΣΑΤ σε επιστολή που έστειλε στην ΕΣΗΕΑ. Τα αφεντικά συνάδελφοι είναι αδίστακτα…

Ιδού η επιστολή:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ), εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση των Αθλητικών δημοσιογράφων για τα νέα κρούσματα απεργοσπαστικών μηχανισμών που έστησαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί «ΣΚΑΙ» και «ΑΝΤΕΝΝΑ», οι οποίοι μετέδωσαν χθες αθλητικές συναντήσεις, παρά το γεγονός ότι η ΕΣΗΕΑ είχε κηρύξει 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ.  Για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε, λοιπόν, «στο ίδιο έργο θεατές», καθώς ο «ΣΚΑΙ» επιστράτευσε κάποιους τηλεπεριγραφείς αγνώστων λοιπών στοιχείων, προκειμένου να μεταδώσει τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης, για την Ευρωλίγκα, ενώ ο «ΑΝΤΕΝΝΑ» χρησιμοποίησε την παλιά… δοκιμασμένη συνταγή να επιστρατεύσει Κύπριο δημοσιογράφο (;) για τη μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Μπενφίκα-ΑΕΚ.
Πιστεύουμε ότι η ΕΣΗΕΑ πρέπει να λάβει δραστικά μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, καθώς τέτοιες ενέργειες και πρακτικές θέτουν σε κίνδυνο τις κατακτήσεις του κλάδου μας, σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη για τους εργαζόμενους και ειδικότερα τους δημοσιογράφους. Ο ΠΣΑΤ, δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο, αλλά στέκεται στο πλευρό της ΕΣΗΕΑ και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο και τους αγώνες της Ενωσης Συντακτών».

Ένα Σχόλιο to “Απεργοσπαστικοί μηχανισμοί σε «ΣΚΑΙ» και «ΑΝΤΕΝΝΑ»”

  1. Μιχάλης Λουκοβίκας Says:

    Κύπριο δημοσιογράφο (;) ;;;
    Εγώ στη θέση τού ΑΝΤΕΝΝΑ δεν θα πήγαινα τόσο μακριά! Γιατί να μην χρησιμοποιήσω κάποιον… Θεσσαλονικό (& μάλιστα πραγματικό!) δημοσιογράφο; Το θέμα θα είχε… περισσότερο ενδιαφέρον!
    Θα πείτε πως δεν θα ήταν η 1η φορά που θα γινόμασταν ρεζίλι στο πανελλήνιο!!! Όντως το έργο το έχουμε ξαναδεί…
    Τί θα έλεγε ο δημοσιογράφος αυτός τής ΕΣΗΕΜ-Θ στον ΑΝΤΕΝΝΑ; «Αρνούμαι συμπαραστεκόμενος…»;;;
    Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό!!! Απευθύνεται στους 5 τού ΔΣ τής ΕΣΗΕΜ-Θ που καταψήφισαν την πρόταση για απεργία!!!
    ΥΓ Αν περιμένετε απάντηση, πάει να πει πως
    α) Είστε πολύ αισιόδοξοι, ή
    β) Δεν έχετε καταλάβει τίποτε!..

Σχολιάστε