ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εργοδοτική αλητεία, το ανώτατο στάδιο της χυδαιότητας των αφεντικών…

Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ

Η κυρία του εκδοτικού συγκροτήματος της Μακεδονίας Β. Σουλοπούλου κάλεσε σήμερα τους απλήρωτους τρείς μήνες 190 εργαζόμενους-ιθαγενείς, για να τους πεί ότι είναι θυμωμένη με τον ιδιοκτήτη Γ. Ρήγα που έχει εγκαταλείψει τις εφημερίδες και πως η μόνη διέξοδος είναι η εξεύρεση από κοινού λύσης, που θα πείσει τον ιδιοκτήτη να παραμείνει (ο οποίος σημειωτέον δεν έχει εγκαταλείψει τις επενδυτικές δραστηριότητές τους στην Ελλάδα).

Ως τέτοια, η κυρία βλέπει ένα σχέδιο λαιμητόμος, με το οποίο απομακρύνονται 79 εργαζόμενοι (οι 42 που δήλωσαν εθελούσια έξοδο, συν 37 που θα προέλθουν είτε από επιπλέον εθελούσιες είτε από απολύσεις). Σ’ αυτούς τα δεδουλευμένα και οι κολοβές αποζημιώσεις θα καταβληθούν σε 4 διμηνιαίες δόσεις μέσα στο 2012 λαμβάνοντας μέσα στον Δεκέμβριο το 25% αυτών.

Για τους 106 εργαζόμενους (78 σε M+Θ εκ των οποίων 29 δημοσιογράφοιπου και 28 σε ΣΠΟΡ, εκ των οποιων 18 δημοσιογράφοι)  θα μείνουν στο… Άουσβιτς, προβλέπεται να ξεχάσουν τους οφειλόμενους μισθούς, τις μέρες τις επίσχεσης εργασίας και τις εκ περιτροπής, καθώς και τους 3 πρώτους μήνες του 2012. Το τελευταίο μπορεί να απλωθεί σε 6 μήνες. Δηλαδή μέχρι τον Αύγουστο της επόμενης χρονιάς, οι εναπομείναντες εργαζόμενοι θα πληρώνονται το 50% των αποδοχών τους, ενώ μετά το εξάμηνο η μείωση παγιώνεται στο 30%.

Για την απώλεια των 8 και πλέον μισθών, σε αντιστάθμισμα οι εργαζόμενοι θα πάρουν… ένα οικόπεδο στο Ωραιόκαστρο και το 10% των μετοχών, καθώς επίσης και το 20% των κερδών!!!

Όπως βλέπετε παραθέσαμε ξερά τα όσα ακούσαμε σήμερα το πρωί στο Βελλίδειο, χωρίς επιφωνήματα και… βρισίδια. Αυτά θα ακολουθήσουν, όπως και αναλυτικά στοιχεία του σχεδίου μαζικής σφαγής!.

Όπως ήταν φυσικό, οι παρευρισκόμενοι εργαζόμενοι σηκωθήκαμε και φύγαμε στο τέλος και πριν καλά-καλά ολοκληρώσει η κυρία, η οποία φώναζε: Δεν είναι μπλόφα, δεν είναι μπλόφα!…

Όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί, μεταβήκαμε στην Ένωση Συντακτών και ομόφωνα συμφωνήσαμε ότι η κυρία δεν εκπροσωπεί τίποτε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να της απαντηθεί το κατάπτυστο και διεστραμμένο σημερινό σχέδιό της, αρχίζοντας άμεσα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες: συνδικαλιστικές, νομικές, ακτιβίστικες και πολλές άλλες.

Λεπτομέρειες της κοινής συνέλευσης θα γραφούν αργότερα, όπως και οι αντιδράσεις των συναδέλφων, που παρά τις τραγικές στιγμές διακρίθηκαν ακόμη και για το χιούμορ τους! (Το τι έγινε με τις αναφορές σε οικόπεδα, μετοχές και κέρδη, θα περιγραφούν αργότερα και με την μορφή σχολίων σ΄ αυτό το ιστολόγιο).

ΌΧΙ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ: Ή ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΣΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ

ΜΗ ΞΕΧΝΑΝΕ ΌΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

35 Σχόλια to “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Εργοδοτική αλητεία, το ανώτατο στάδιο της χυδαιότητας των αφεντικών…”

 1. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Επιτέλους θα γίνουμε όλοι εργολάβοι! Θα χτίσουμε μεζονέτες στο οικόπεδο του Ωραιοκάστρου και θα τα κονομήσουμε. Κυρία Σουλοπούλου για το καλό που μας κάνατε ο Θεός να μας κόβει μέρες και να σας δίνει χρόνια.

  Υ.Γ.
  Κάποιος απουσίαζε από το Βελίδειο. Αν βρείτε ποιος ήταν κερδίζετε μια από τις 29 θέσεις δημοσιογράφων είτε στην μελλονιτκή Gurdian της πόλης (Μακεδονία) είτε στους ήδη υπάρχοντες New York Times (Θεσσαλονίκη)
  Χαχαχαχαχα!!!

 2. Τι παραπονιέστε. Με μία κίνηση, τόσοι απλοί μέχρι σήμερα εργαζόμενοι θα εξελιχθούν σε μεγαλομετόχους προβληματικής εταιρείας και συνιδιοκτήτες αρτίου και οικοδομήσιμου οικοπέδου στο Ωραιόκαστρο, το οποίο σε περίπτωση πτώχευσης θα γίνει ανάρπαστο από τις τράπεζες που έχουν λαμββάνειν.
  Άντε και εις ανώτερα. Και οικοπεδοφάγοι.

 3. ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ

 4. Σπασίμπα! Κάνουμε πλέον μόνο για μετανάστες.

 5. Συνάδελφος γνωστός για τις ατάκες τους «έγραψε» πάλι: θέλει να μας πασάρει τα οικόπεδα για να πληρώσουμε εμείς το φορολογικό χαράτσι!
  Άλλος πάλι ρωτούσε αν μπορούμε να τα πουλήσουμε ή να χτίσουμε ή να στήσουμε τσαντήρια ή τέλος να τα καλλιεργήσουμε!
  Κάποιοι άλλοι καλοβλέπουν τις μετοχές που μπορούν να πάρουν μεγάλη αξία στο μέλλον, ενώ άλλοι πήραν χαρτί και μολύβι για να υπολογίσουν το 20% των κερδών που θα δώσουν στους εργαζόμενους.
  Δεκτή προς αξιοποίηση κάθε ιδέα!

 6. Εχω έντονα την αίσθηση οτι το παραμύθι της Σουλοπούλου δέν έχει πλέον κανένα φραγμό
  Μας κάλεσε στην μέση του πουθενά, να μας περιγράψει το τίποτα (εν πάσει περιπτώσει πράγματα που όλοι γνωρίζουμε) μή έχοντας καμμιά απαίτηση ή έστω αίτημα.
  Συνηθίζει βέβαια να το κάνει όποτε δέν μπορεί? δέν θέλει? να πληρώσει
  Απλά αυτή την φορά το θέατρο είχε και παλκοσένικο (Βελίδειο), είχε σκηνοθεσία (προβολές όσων έλεγε λές κι είμαστε κωφάλαλοι) και φυσικά είχε και το σχετικό δράμα
  Θεωρώ οτι για κάποιους λόγους θέλουν να κερδίσουν χρόνο -δέν ξέρω γιατί- αλλα το σίγουρο είναι οτι δέν θα καταβάλουν ούτε κάν το ποινικό δώρο. Διαφορετικά γιατί η πρεμούρα να κάνουν «ενημέρωση» πρίν κάν λήξει η διορία (12η Δεκαμβρίου) που υποτίθεται έθεσε ο ιδιοκτήτης

 7. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Το πάρτι τελείωσε, τώρα ξεκινά το real estate! Επιπλέον, μπορεί κάποτε οι μετοχές της Μακεδονικής Εκδοτικής να έχουν μεγαλύτερη αξία και από αυτές της Apple…

 8. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Παρακαλώ θερμά το δικό μου οικόπεδο να συνορεύει με των διευθυντάδων (έχουν άκρες στην πολεοδομία και όπου αλλού χρειαστεί)

 9. Α ρε παιδιά νά μαστε και γαιοκτήμονες, και μέλη του ΔΣ, καί μέτοχοι. Πρέπει να ξανατυπώσω κάρτες…

 10. Το «νέο» που είπε χθες η Σουλοπούλου στους αγωνιούντες απλήρωτους εργαζόμενους της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, είναι το ίδιο «νέο» που άκουσε ο Βέγγος στο τηλέφωνο. Μας το θύμισε η ανεκδιήγητη στάση της. Το αφιερώνω σε όλους μπας και γελάσει λίγο το χειλάκι μας. Έστω για ένα δευτερόλεπτο.

 11. καλυτερα φτωχοπεδο παρα νε ενα οικοπεδο..

 12. Νομίζω πως είστε άδικοι βρέ παιδιά
  Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν επιχειρηματία (όπως αγαπά να λέει η κα Σουλοπούλου) με ένα βελληνεκές ΝΑ μετα συγχωρήσεως…

 13. «Κολλητός» του Λαυρεντιάδη ο Γιάννης Ρήγας!

  «Κολλητός» του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και σκανδαλωδώς ευνοηθείς από τη λειτουργία της τράπεζας του, της «αμαρτωλής» Proton Bank, αποδεικνύεται ότι είναι ο μεγαλομέτοχος του εκδοτικού συγκροτήματος της «Μακεδονίας», Γιάννης Ρήγας.

  Σύμφωνα με το πόρισμα των ελεγκτών της Τράπεζα της Ελλάδος, το οποίο δημοσιεύει σήμερα σε αποκλειστικότητα η εφημερίδα «Το Βήμα», ο κ. Ρήγας είχα λάβει δάνειο 35 εκατ. ευρώ σε χρόνο-ρεκόρ, για να χρηματοδοτήσει την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας- της Sciens με έδρα στα νησιά Κέιμαν. Tα χρήματα αυτού του δανείου, που δόθηκε στο τέλος του 2010, προορίζονταν «για επενδυτική εξαγορά στο χώρο του real estate», όπως αποφαίνονται οι ελεγκτές της ΤτΕ.

  Αποκαλυπτικό είναι το σχετικό απόσπασμα του εκτενούς δημοσιεύματος του «Βήματος» για τις «αμαρτίες» του Λαυρεντιάδη και των φίλων του:

  ∆άνεια υπερ-εξπρές µε διάτρητες διαδικασίες έχουµε και στην περίπτωση της χρηµατοδότησης του επενδυτικού οµίλου Sciens του επιχειρηµατία κ. Γιάννη Ρήγα, όπου η κυρία Βασιλική Αθανάσογλου, σύζυγος του τότε διευθύνοντος συµβούλου της Proton κ. Αντώνη Αθανάσογλου, εµφανίζεται ως συνεργαζόµενη δικηγόρος. Η θυγατρική της Sciens Cyprus Properties & Holdings Ltd ιδρύθηκε τον Παρασκευή 24 ∆εκεµβρίου 2010 ως offshore εταιρεία µε έδρα τις νήσους Κέιµαν. Την ίδια ηµέρα, παραµονή Χριστουγέννων, κατέθεσε αίτηση στην Proton Bank για δάνειο 35 εκατ. ευρώ, το οποίο εγκρίθηκε την Τετάρτη 29 ∆εκεµβρίου και εκταµιεύθηκε αυθηµερόν. Ωστόσο, όπως σηµειώνουν οι ελεγκτές, το επίσηµο εισηγητικό έγινε δύο µήνες µετά, στις 21 Φεβρουαρίου 2011. Σ’ αυτό, προσθέτουν, αναφέρεται ότι «το δάνειο θα χρησιµοποιηθεί για επενδυτική εξαγορά στον χώρο του real estate, χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις, αν και η εκταµίευση είχε ήδη πραγµατοποιηθεί».

  Ολο το δημοσίευμα στο http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=434321

 14. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά όχι για μισθούς!

  Για τις επιχειρηματικές κινήσεις του Γιάννη Ρήγα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σχετικά πρόσφατα, τον Οκτώβριο του 2011, η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρία Sciens, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο ίδιος, έχει ενισχύει την ταμειακή ρευστότητά της με το ποσό των 4,4 εκατ. ευρώ. Πώς; Πουλώντας μία θυγατρική ετιαρία της, την OCEANUS REINSURANCE A.I.

  Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

  Η Sciens ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. (SCIENS) ανακοινώνει την πώληση και μεταβίβαση της κατά 100% έμμεσα θυγατρικής της στον κλάδο των αντασφαλίσεων OCEANUS REINSURANCE A.I. αντί τιμήματος € 4,4 εκατ. περίπου. Στις 30.9.2011, η λογιστική αξία της μεταβιβασθείσας εταιρίας για τον Όμιλο της SCIENS ανερχόταν σε € 4,6 εκ. περίπου. Με την παραπάνω μεταβίβαση η SCIENS επικεντρώνεται στις λοιπές επιχειρηματικές της δραστηριότητες, ενώ ενισχύει επιπλέον και τα επίπεδα της ταμειακής της ρευστότητας.

  Βλέπε τη σχετική ανακοίνωση προς το ΧΑ στο http://www.euro2day.gr/market_announcements/announcements/182/articles/664065/ArticleMarketAnnouncements.aspx

  • Τωρα εσείς καταλαβένετε ότι τα χρήματα της proton πήγαν σε«επιχειρηματικές» ή σε «βρώμικες» επιχειρήσεις;;;; ο αφεντικός τις τσέπες του θα γέμιζε φυσικά, όχι τις δικές σας…

 15. Να βγούμε όλοι στους δρόμους. Τι περιμένουμε συνάδελφοι, να μας πληρώσει ο…. Λαυρεντιάδης; Που είναι οι εργασιακοί να συντονίσουν τον αγώνα; Που είναι οι καταγγελίες που λέγατε; Γιατί είστε ανύπαρκτοι, οι εκλεγμένοι; Που είναι το σωματείο; Τι κάνει ο Ασύνταχτος; Τα αφεντικά μας δουλευουν και πάνε να φάνε τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις. Φτάνει ο εμπαιγμός. Ολοι στο δρόμο, καθημερινά, να μάθει η Θεσσαλονίκη ότι για 40 ημέρες είμαστε σε κινητοποιήσεις. Τι περιμένουμε; Ποιοι έχουν επιβάλει την σιωπή; Και γιατί την ανεχόμαστε; Επειδή δεν θέλουν οι ρεαλιστές μνημονιακοί και… ο Αλεξανδρίδης;

 16. […] δυο φορές. Γιατί; Μα γιατί στην πορεία βγήκαν στην φόρα το σχέδιο της Μακεδονίας και οι αποκαλύψεις για την ιδιοκτήτρια της Μακεδονίας […]

 17. Αλεξανδρίδης Says:

  Συγνώμη για την άγνοια, αλλά να ρωτήσω τον «Βουκεφάλα»:

  Το όνομά σου το επέλεξες κοιτώντας καθρέφτη?

  • Οχι κυριε διευθυντά, σκεφτόμουν την… καταλυτική παρουσία σας και μου βγήκε συνειρμικά….

  • Δέν αφήνετε τους σχολιασμούς περι Βουκεφάλα κε διευθυντά και μιά και έχετε (κατα δήλωσή σας) επαφή με τον επιχειρηματία «μεγάλου βεληνεκούς», δέν κοιτάτε να αναλάβετε μιά πρωτοβουλία, ως διευθυντής αλλα και συνάδελφος, να τελειώνει αυτή η πανάθλια ιστορία εντός του Δεκεμβρίου, γιατί δέν ξέρω για σας αλλα σε μάς χτύπησε την πόρτα το φάσμα της πείνας?
   Βέβαια άν νομίζει ο κος Ρήγας οτι θα υποκύψουμε σε κάθε γελοία αξίωσή του (υπο το φάσμα που λέγαμε) ενημερώστε τον οτι είναι πολύ γελασμένος
   Δέν έχουμε πιά να χάσουμε τίποτα…

 18. Αλεξανδρίδη, εσένα κοιτούσε και το εμπνεύστηκε, όταν έλεγες τις φαμφάρες στις συνελεύσεις

 19. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Αφήστε τον άνθρωπο στον πόνο του. Οι «New ΠΑΣΟΚ Times» έχουν να κυκλοφορήσουν κοντά δύο μήνες.

 20. Αλεξανδρίδης Says:

  Και συνειρμούς ο βοιδοκέφαλος? Μπράβο εξέλιξη!!! Τολεγε ο Δαρβίνος τόλεγε… Δώσε ρε Μεζονετά και μια με θέα στον βοιδοκέφαλο.

  • Κύριε διευθυντά, των… δίσκων που λέει και το άσμα, παρεκτρέπεστε. Να υποθέσω ότι τα φιλοζωικά σας αισθήματα πηγάζουν από την μακρά θητείας σας στο Μπατσοκ. Έχετε πολλά παχύδερμα εκεί. Άρα γνωρίζετε και από βόδια. Αλήθεια εσείς με ποιο συναγελάζεστε όταν ομαδικά μηρυκάζετε τις πασοκικές σας μπαρούφες; Με το μακρυκέρατο Λοβερδίας ή το παχιό Μπένι Di Chianini;

 21. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Εγώ λέω να ζυγιστούμε για να δούμε ποιος φέρνει περισσότερο σε βόδι. Τι λες;

 22. Εκ του περισσού Says:

  Σε αυτόν που απευθύνεστε, δεν είναι αυτός που υπονοεί ότι είναι. Δεν είναι αυτός που υπογράφει. Είναι άλλος. Αποπροσανατολίζει το λαό από τα προβλήματά του και είναι προβοκάτορας.

  Εκ του Περισσού

 23. Αλεξανδρίδης Says:

  Δεν είμαι αυτός που υπογράφει ότι είναι αλλά ο άλλος που κρύβεται γιατί ντρέπεται να πει ποιος είναι, αν και ο έξυπνος αγωνιστής το κατάλαβε και με αποκαλύπτει. Αμ ο άλλος πάλι που θέλει να ζυγιστούμε για να δούμε ποιος είναι πιο χοντρός- και άρα βόδι- ας διευκρινίσει αν προτείνει να ζυγιστεί με ψευδώνυμο- προφανώς επειδή ντρέπεται ή κομπλάρει όταν εμφανίζεται.
  Οσο για τον βουκεφάλα που θίχτηκε που τον αποκάλεσα βοιδοκέφαλο, ας πρόσεχε. Εγώ απλά μετέτρεψα το όνομά του, στην καθομιλούμενη. Ας το τροποποιήσει να το κάνει – ας πούμε- πτηνοκέφαλος, να απαλλαγεί απο την μάστιγα του σαρκασμού. Και για να τελειώνουμε την ιστορία αυτή, να ξεκαθαρίσω ότι οι αγωνιστές με την κουκούλα και τα ψευδεπίγραφα παρατσούκλια, δεν θα μένουν αναπάντητοι, ούτε οι απόψεις τους θα είναι αξιοσέβαστες και ως εκ τούτου δεν θα εκλαμβάνονται- απο εμένα τουλάχιστον- ως αφορμές διαλόγου.

  • Mάλιστα… Δηλαδή μέχρι τώρα ο διάλογος που αναπτύξατε κ. διευθυντά ήταν εξαιρετικά εποικοδομητικός (τουλάχιστον για το National Geographic).
   Eπι της ουσίας έχετε να μας πείτε κάτι?
   Κι αφήστε βτην ζωολογία κατα μέρος…

 24. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Το βέβαιο είναι ότι ξεστόμισες σε μια εργασιακή συνέλευση το καλαμπούρι του αιώνα. Είπες ότι η «Μακεδονία» που κυκλοφορούσε έξι φορές την εβδομάδα ήταν χάλια. Το είπες εσύ που «εργαζόσουν» για μια -καιι μόνο- εβδομαδιαία έκδοση. Αυτό και μόνο είναι λόγος για να ασχοληθεί μαζί σου το πειθαρχικό, αλλά τι να λέμε τώρα…
  Απαξίωσες δημοσίως την δουλειά των «συναδέλφων» σου που εργάζονται ΕΞΙ φορές περισσότερο από εσένα εβδομαδιαίως. Τέτοιο θράσος!
  Τουλάχιστον κατάφερες να μας κάνεις να γελάσουμε και λίγο. Κάτι είναι κι αυτό…

 25. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Έλεος πια, άλλη ατάκα εκτός από «το πάρτι τελείωσε» δεν έχεις στην φαρέτρα σου. Βαρεθήκαμε να την ακούμε. Αν είναι να συνεχίσεις να τη λες, καλύτερα να την εκστομίζες ολόκληρη: «Το πάρτι τελείωσε για όσους δούλευαν μονάχα τις κυριακές και αμείβονταν με παχυλότατους μισθούς».

 26. Αλεξανδρίδης Says:

  Το πάρτι δεν τελείωσε για σας.
  Συνεχίσετε να το απολαμβάνετε λοιπόν και κάπου- κάπου στέλνετε και σε εμάς τους χαμένους καμιά φωτογραφία για να σας μακαρίζουμε. Οσο για τον διάλογο επί της ουσίας, επιτρέψτε μου να επιμένω να τον κάνω μόνον με επώνυμους και όχι με όσους ντρέπονται γι αυτά που λένε και γι αυτό κρύβονται και χρησιμοποιούν δήθεν χιουμοριστικά ψευδώνυμα.

 27. Eγώ να επιμείνω για μιά τελευταία φορά.
  Ασχετα με τα ψευδώνυμα και τις υπογραφές, έχετε να μας πείτε κάτι επι της ουσίας?
  Οχι σε μας με τα ψευδώνυμα, στους συναδέλφους σας…

 28. Μεζονέτες κοψοχρονιά Says:

  Έχω πειστεί απόλυτα ότι δεν είσαι ο κ. Διευθυντής. Τώρα γιατί γράφεις εξ ονόματος του, δικό σου καπέλο. (Μάλλον βίτσιο)

  • Eδώ που τα λέμε ο άνθρωπος είναι εντελώς ηλίθιος, και θα μου ένανε εντύπωση άν ήταν ο υπογράφων
   Ας το κλείσουμε γιατί δέν έχει και νόημα πιά…

 29. Αλεξανδρίδη, τελικά οι φαμφάρες και τα φτηνά επιχειρήματα πρέπει να σου βγαίνουν αυθόρμητα. Νομίζεις ότι αποστομώνεις τους πάντες επικαλούμενος την επωνυμία σου, έναντι της ανωνυμίας των υπολοίπων. Λες και υπογράφουμε συμβόλαια (ακόμη δεν ήρθε η ώρα για τις μεζονέτες). Κύριε διευθυντά εδώ ανταλλάσουμε και αντιπαραθέτουμε απόψεις, δεν κάνουμε διασταύρωση στοιχείων ταυτότητας. Αν κάποιος γράφει βλακείες, αυτό δεν διορθώνεται με μία υπογραφή. Στην περίπτωσή σου μάλιστα συμβαίνει το αντίθετο: με τόσες μπούρδες που μας έχεις φλομώσει δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω ακόμη κι όταν προσπαθείς να πεις κάτι σωστό. Γι’ αυτό καλύτερα γράφε κι εσύ ανώνυμα, να γλιτώσεις και τα μπινελίκια

  Άκου να δεις, τρολάρουν και οι διευθυντές!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: