Αναμένοντας για λίγο ακόμη, μια «συγγνώμη»

Αρχίσαμε από εδώ Στην ΕΡΤ3 πήγαν να… «προσεγγίσουν» την κρίση σε πολυτελές ξενοδοχείο του Καϊμακτσαλάν! και φτάσαμε στο παρακάτω:

Ο κ. Παντελής Σαββίδης, αντί να επανορθώσει ζητώντας συγγνώμη από αυτούς που έθιξε και απείλησε, επέλεξε να δημοσιεύσει στο blog της εκπομπής του ένα μακροσκελές κείμενο για το πώς «θα σωθεί» η ΕΡΤ3 με… άνοιγμα στα Βαλκάνια! (Διαβάστε το εδώ: http://www.anixneuseis.gr/?p=22765).

Δικαίωμά του, φυσικά, να διατυπώνει όποια άποψη θέλει, ακόμα κι αν για κάποιους παραμένει ανεξήγητη η «βεβαιότητά» του ότι ο «9.58», το πολιτιστικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ3, κλείνει. Μήπως επειδή κάποιοι δεν αντέδρασαν αρκετά;

Η επανεμφάνιση του κ. Σαββίδη με κείμενο που διακρίνεται από «σοβαρό, αναπτυξιακό, αγωνιώδες για το μέλλον της ΕΡΤ3» ύφος, δεν συνάδει με την πρόσφατη λεκτική επιθετική του  συμπεριφορά έναντι συναδέλφων. Όλοι, λοιπόν, αναμένουν κάτι: Και αυτό δεν είναι άλλο από την κατ’ ιδίαν (για όσους απείλησε) αλλά και από τη δημόσια έκφραση μιας θαρραλέας συγγνώμης για τις διατυπωθείσες σοβαρότατες απειλές που εκτόξευσε κατά συναδέλφων του δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ. Αναμένουμε για λίγο ακόμη, μια συγγνώμη.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Σαββίδης, ζήτησε συγγνώμη τηλεφωνικώς μόνο από ένα μέλος του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ που ήταν μάρτυρας της εκτόξευσης των απειλών του κατά συναδέλφων (ενώπιον και άλλων εργαζομένων) στον εργασιακό χώρο της ΕΤ3. Σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, δηλαδή. Από τους άλλους δύο συναδέλφους που απείλησε τηλεφωνικώς στα κινητά τους τηλέφωνα (με εκφράσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί παραπάνω) δεν ζήτησε ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ούτε και από την παράταξη συνολικά του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Εναπόκειται πλέον στη βούληση του κ. Σαββίδη να παραδεχτεί πως παρεκτράπηκε λέγοντας πράγματα που δεν πίστευε. Διαφορετικά, θα εκληφθούν οι απειλές εναντίον των συναδέλφων, ως έχουν.

Το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο πρέπει να λήξει άμεσα καθώς δεν έχει κανείς την «πολυτέλεια» να ασχολείται με «στιγμιαίες (ή μήπως όχι;) εξάρσεις θυμού» την ώρα που ο κλάδος μας δέχεται την ολομέτωπη επίθεση κράτους-εργοδοσίας. Προέχει η προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ3, της απόκρουσης της μετατροπής μας σε «κρατικούς υπαλλήλλους»-υπηρέτες της εκάστοτε εξουσίας, της συνέχισης του απεργιακού μας αγώνα ενάντια στη συρρίκνωση, τις «συγχωνεύσεις», τις εφεδρείες-απολύσεις και τις περικοπές και της προώθησης του αιτήματος για για άμεση υπογραφή ΣΣΕ. Μετά, μπορούμε να συζητήσουμε την όποια πρόταση επαναπροσδιορισμού της φυσιογνωμίας της ΕΡΤ3.

ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΙ

Advertisements

10 Σχόλια to “Αναμένοντας για λίγο ακόμη, μια «συγγνώμη»”

 1. Αλεξανδρίδης Says:

  Συγνώμη ρε παιδιά που χώνομαι σε ξένο καυγά, αλλά κοπιάστε να μου εξηγήσετε λίγο – καθώς εσείς επιλέξατε να κοινολογήσετε την αντιπαράθεσή σας. Γιατί θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη δημοσίως ο Παντελής για ένα ιδιωτικό ξεχέσιμο μετά την πρωτοφανή του πρόκληση κι όχι εσείς που αναρτήσατε τα τόσο άδικα και εξεφτελιστικά σχόλια εις βάρος του, δίχως καν να προκληθείτε

 2. Απλήρωτοι Ξενύχτες Says:

  Ουπς! Τι έχουμε εδώ; Διευθυντικήν σεισπείρωσην;

  Όταν λέτε αγαπητέ κύριε «Αλεξανδρίδη» «εξεφτελιστικά σχόλια» εννοείτε τα σχόλια εις βάρος των κακών παλιόπαιδων των ασύνταχτων;

  Και πώς σχολιάζετε τις απειλές του κ. Σαββίδη; Μήπως σας… θυμίζουν κάτι;

  Μην ανησυχείτε. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση. Δεν είναι «ξένος» ο καβγάς. Όλοι μια «οικογένεια» είμαστε. Μόνο που βουλιάζουμε όλοι μαζί ελέω μιας κρίσης που άλλοι την πολεμάνε και άλλοι την… αναλύουν!

  Καλό ξημέρωμα

 3. Καλώς το παλιό καλό βαθύ ΠΑΣΟΚ, που έτρεξε να στηρίξει τον συνάδελφο πασόκο απο τα παλιά. Δεν μας λες ρε Αλεξανδρίδη (αν είσαι εσύ ω πρώην διευθυντή της ΕΡΤ3 και νυν διευθυντή της «Θεσσαλονίκης») τι κάνεις, διευθυντικό λόμπινγκ; Τι έγινε κύριε διευθυντά είναι ιδιωτικό το θέμα της διοργάνωσης ανοιχτών δημόσιων εκδηλώσεων σε πολυτελή σαλέ στον Αγιο Αθανάσιο που γίνονται με την σφραγίδα ενός δημόσιου κοινωνικού οργανισμού, δηλαδή της δημόσιας ΕΡΤ3; Δεν έχουμε το δικαίωμα κριτικής; Να χαρώ απόψεις. Πες μας κι άλλα για τα δημόσια πράγματα διότι κάτι τέτοιες απόψεις, σοσιαληστρικές μας έφτασαν στο σκότος και στην κατηφόρα. Τα θελετε ολα στο σκοτάδι, να μη μιλάμε και να δοξάζουμε τον σοσιαλιστρικό σας ρεαλισμό. Αυτή είναι η σοσιαλιστρική σας αντίληψη χρόνια τωρα. Πάρτο χαμπάρι μάστορα, το πάρτι τελείωσε, όχι για τα δικαιώματα, αλλά για τα προνόμια. Δημοκρατικός έλεγχος παντού και από όλους, ω συνοδοιπόρε του Βορίδη…

 4. Αλεξανδρίδης Says:

  Εδώ βαθύ ΠΑΣΟΚ. Εκεί ρηχά μυαλά? Χαχαχαχα

 5. Άη (στο) Βασίλης Says:

  Αποκτήσατε και διασκεδαστή στην παρέα σας. Χοχοχοχοχο! Σκάσαμε στα γέλια πάνω στον παγετώνα. Κρύοοοοο…

  Άη (στο) Βασίλης

 6. Αλεξανδρίδης Says:

  Πού να χωρέσει χιούμορ στα ρηχά ε?

 7. Μεταλλαγμένος Πρασινοφρουρός Says:

  Άντε, πάρε ένα δωράκι για το Βαθύ ΠΑΣΟΚ που είναι βαθιά χωμένο στα σκ…ά και άσε τους άλλους να πλατσουρίζουν στα «ρηχά». Έτσι δεν κινδυνεύουν τουλάχιστον να πνιγούν μέσα σε «αυτά».

 8. Δεν καταλάβατε βρε ασύνταχτοι; Έβαλε ο μουστακαλής «ανιχνευτής» της ΕΡΤ3 τον τύπο που υπογράφει ως «Αλεξανδρίδης» να σας αποσπάσει την προσοχή και να ξεχάσετε την αναμενόμενη «συγνώμη» του. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και παραμυθιάζει το λαό!

 9. Παλιόπαιδα που σχολιάζετε διευθυντές, καμτσίκι θέλετε…

 10. "Έντιμε άνθρωπε, κυρ-Παντελή...". Says:

  O Παντελής Σαββίδης δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη από αυτούς που απείλησε. Αυτό δείχνει η ένοχη σιωπή του. Είχε τη θρασύτητα να απειλεί και να τρομοκρατεί δημοσίως, δεν είχε όμως το θάρρος να τις ανακαλέσει αυτές τις απειλές με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή δημοσίως. Οι στοχευμένες μισο-συγνώμες, στους διαδρόμους, μαρτυρούν την κουτοπονηριά ενός ανθρώπου που ομολογεί επιπλέον ότι «προϊσταται του εαυτού του». Τι κρίμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: