Ο υπέρτατος εκβιασμός !!! Απειλεί με αναστολή του καθημερινού φύλλου ο Αγγελιοφόρος, αν δεν αποδεχτούν δραστικές μειώσεις στους μισθούς οι εργαζόμενοι.

Με διακοπή έκδοσης του καθημερινού φύλλου και ομαδικές απολύσεις απειλεί η διοίκηση του Αγγελιοφόρου με email το οποίο απέστειλε σήμερα στην ΕΣΗΕΜ-Θ. Στο μήνυμα τονίζεται ότι η εταιρεία σκοπεύει να προχωρήσει στην αναστολή της καθημερινής έκδοσης, απολύοντας παράλληλα συνολικά 55 άτομα,(32 δημοσιογράφους, 17 διοικητικούς και 6 τεχνικούς) με την επιφύλαξη όπως επισημαίνει όμως, κατάθεσης πρότασης ισοδύναμου οικονομικού αποτελέσματος . Πράγμα που σημαίνει ότι αν η εταιρεία δεχτεί από τις ενώσεις των εργαζομένων, προτάσεις με τις οποίες το κόστος θα πέσει στα επιθυμητά επίπεδα, τότε και μόνο τότε δεν θα υλοποιήσει την απειλή της. Για τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η εταιρεία ζητά περικοπές που θα φτάνουν το 35%, ενώ ανάλογες αναμένεται να είναι οι περικοπές που θα επιθυμούσε η διοίκηση και στους υπόλοιπους κλάδους. Ο Αγγελιοφόρος αναμένει την απάντηση της ΕΣΗΕΜ-Θ σε συνάντηση, η οποία ζητά να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στη 1.30μμ.

Ένα Σχόλιο προς “Ο υπέρτατος εκβιασμός !!! Απειλεί με αναστολή του καθημερινού φύλλου ο Αγγελιοφόρος, αν δεν αποδεχτούν δραστικές μειώσεις στους μισθούς οι εργαζόμενοι.”

  1. […] γνωστό, ωμό εκβιασμό η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου» απειλεί με αναστολή του καθημερινού φύλλου αν οι εργαζόμενοι […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: