Πάλι δεν πλήρωσαν στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! – 48ωρες απεργίες – Εργασιακή Συνέλευση τώρα!

Η κοροϊδία των αφεντικών στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απέναντι στους εργαζόμενους, δεν έχει τέλος! Εξέπνευσε και η νέα προθεσμία (Παρασκευή 7.10.2011) που είχε ζητήσει η εργοδοσία των εφημερίδων Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά για να καταβάλει στους εργαζόμενους την οφειλόμενη μισθοδοσία τριών μηνών και πλέον. 48ωρη απεργία κηρύσσει η ΕΣΗΕΜ-Θ στις εφημερίδες Μακεδονία και Μακεδονία της Κυριακής από σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ως την ίδια ώρα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου. 48ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά, από τις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου ως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου. Η απεργία των μελών της ΕΤΗΠΤ-Θ σε όλα τα παραπάνω φύλλα θα αρχίσει στις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου. Εργασιακή συνέλευση πραγματοποιείται το απόγευμα (από τις 16.30) της Παρασκευής στην ΕΣΗΕΜ-Θ.

Δείτε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΣΗΕΜ-Θ

Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Σπορ του Βορρά: Εργασιακή συνέλευση (7/10/2011)

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης συγκαλεί συνέλευση των δημοσιογράφων που εργάζονται στις εφημερίδες Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011, στις 16.30, στην αίθουσα συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (3ος όροφος).

Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Σαρανταοκτάωρη απεργία σε Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά (7/10/2011)

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο κενό έπεσαν οι διαβεβαιώσεις της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ σχετικά με την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεών της προς τους εργαζόμενους.

Στην εκπνοή της προθεσμίας που ζήτησε για να καταβάλει την οφειλόμενη μισθοδοσία τριών μηνών, η εργοδοσία των εφημερίδων Μακεδονία, Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά, δεν μπαίνει καν στον κόπο να εξηγήσει στους εργαζόμενους γιατί δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Οι Ενώσεις και οι εργαζόμενοι έχουν εξαντλήσει κάθε όριο καλής θέλησης και ανοχής απέναντι στη διοίκηση της ΜΕΕ ΑΕ. Μαζί με αυτά εξαντλήθηκε και κάθε προσδοκία τους ότι οι προτάσεις που έχουν καταθέσει για να αναπτυχθούν οι εφημερίδες θα εφαρμοστούν ή έστω θα συζητηθούν ποτέ στα σοβαρά.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΣΗΕΜ-Θ κηρύσσει σαρανταοκτάωρη απεργία στις εφημερίδες Μακεδονία και Μακεδονία της Κυριακής από σήμερα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ως την ίδια ώρα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου.

Σαρανταοκτάωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι στις εφημερίδες Θεσσαλονίκη και Σπορ του Βορρά, από τις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου ως τις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου.

Η απεργία των μελών της ΕΤΗΠΤ-Θ σε όλα τα παραπάνω φύλλα θα αρχίσει στις 6 π.μ. του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 π.μ. της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου.

Οι Ενώσεις καλούν την εργοδοσία να καταβάλει άμεσα στους εργαζόμενους το σύνολο των αμοιβών που τους οφείλει.

Τα Διοικητικά Συμβούλια

 

ΕΣΗΕΜ-Θ                                                                     ΕΤΗΠΤ-Θ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: