Νέες στάσεις εργασίας την Τετάρτη σε ΕΡΤ-ΑΠΕ/ΜΠΕ – Σύσκεψη και συνέντευξη τύπου στο ΕΚΘ – Συγκέντρωση στην Αθήνα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ σε ΕΡΤ – ΑΠΕ/ΜΠΕ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

– Νέες στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ από τις 12 το μεσημέρι έως τις 16.00 και από τις 19.00 έως τις 23.00. Υιοθέτηση από την ΠΟΕΣΥ της απόφασης των εργαζομένων στο Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων να προχωρήσουν «σε κοινό μέτωπο με τους συναδέλφους της ΕΡΤ». Κάλεσμα από ΠΟΕΣΥ για συμμετοχή των εργαζομένων στις στάσεις εργασίας των εργαζομένων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ «μετέχει στις κυλιόμενες στάσεις εργασίας, συντονίζοντας τους αγώνες των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, και καλεί τις διοικήσεις των Ενώσεων Συντακτών να καλύψουν όλους τους δημοσιογράφους για την απόφασή τους να μην υποβάλουν –αν τους ζητηθεί- απογραφικό δελτίο με στοιχεία τους, που ήδη διαθέτουν η ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΣΗΕΑ και τα Ταμεία μας». Εξάλλου, οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με ψήφισμά τους θεωρούν «ιδιαίτερα θετική τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του πρακτορείου να μην αποσταλεί στην κυβέρνηση η αιτούμενη λίστα με ονόματα συναδέλφων προς ένταξη στο απαράδεκτο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας».

– ΑΘΗΝΑ Συγκέντρωση την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα υπέρ της στήριξης του αγώνα των εργαζομένων στους φορείς που το προσωπικό τους εντάσσεται στον αντεργατικό θεσμό της εργασιακής εφεδρείας.

– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Σύσκεψη την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο ΕΚΘ στις 9 το πρωί “με τις διοικήσεις των Σωματείων εργαζομένων και φορέων που εντάσσονται στον κατάλογο εφεδρειών και απολύσεων, με στόχο τον συντονισμό του αγώνα προκειμένου να ανακληθεί το αυθαίρετο και αντικοινωνικό μέτρο της «Εργασιακής Εφεδρείας». Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου στις 11.30 π.μ.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

– Συνέντευξη Τύπου ΠΟΣΠΕΡΤ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011, στις 12:00’ στο Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων της ΕΤ1 (Μεσογείων 136 & Κατεχάκη). Θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Π.Ο.Ε.ΣΥ., της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και οι εργασιακοί εκπρόσωποι των δημοσιογράφων. Στη διάρκεια της συν. Τύπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα μεγάλης πανελλαδικής δημοσκόπησης για την ΕΡΤ (κατόπιν εντολής της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. προς την εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: