Αυστηρή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΨΗΦΙΣΜΑ από τη Λαϊκή Συνέλευση Συντάγματος (3/7/2011)

Μετά από τα 2.800 (!!!) περίπου χημικά-ασφυξιογόνα που έριξε η ΕΛ.ΑΣ. στις 28-29/7/2011 στο κέντρο της Αθήνας, τους εκατοντάδες τραυματισμούς πολιτών-διαδηλωτών κάθε ηλικίας και την προσπάθεια διάλυσης της μόνιμης παρουσίας των χιλιάδων αγανακτισμένων στις πλατείες της χώρας και ειδικότερα στην πλατεία Συντάγματος, χθες Κυριακή 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε νέα πανευρωπαϊκή συγκέντρωση (η έκτη) μπροστά στη Βουλή (με μικροένταση για λίγο και έναν τραυματισμένο πολίτη). Επίσης χθες Κυριακή, πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και ενάντια στην απαγόρευση του απόπλου των πλοίων για τη Γάζα, που πέρασε  από το Υπουργείο… «Προστασίας του Πολίτη», την Ισραηλινή και την αμερικανική πρεσβεία και κατέληξε στο Σύνταγμα. Δες και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΠΟΕΣΥ ΕΔΩ

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. O κόσμος, επιμένει. Δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Απαιτεί να πάψει η βαρβαρότητα του Μεσοπρόθεσμου (διαβάστε ΕΔΩ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ) και να φύγουν αυτοί που ισχυρίζονται πως έχουμε πραγματική «δημοκρατία».

Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος εξέδωσε χθες Κυριακή νέο ψήφισμα με το οποίο απευθύνει αυστηρή προειδοποίηση προς «ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ». Τι αναφέρει σε αυτό; Προχωρήστε στην 

3-7-2011

Ψήφισμα – δελτίο τύπου θεματικής οικονομίας

Ημ/νία Συνέλευσης: 03/07/2011

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΝΤΟΠΙΟΥΣ ή ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ που ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα. Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει. Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ό,τι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

Επίσης τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ότι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του. Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συσντρίμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.

Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

ΠΗΓΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ: http://real-democracy.gr/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: