Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 15 Ιούνη στις 10.30 π.μ. στο ΕΚΘ

Κανένας εργαζόμενος στα ΜΜΕ της χώρας να μην μείνει στο σπίτι του και να κατέβει την 15η Ιουνίου 2011 στο δρόμο για να διαδηλώσει. Αφήστε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες! Να βάλουμε πλάτη στα δικαιώματά μας – ΟΧΙ στην κατοχική κυβέρνηση του Μνημονίου, του ΔΝΤ, της τρόικας, της Ε.Ε.

O ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί τους συναδέλφους/συναδέλφισες, μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ όλων των ειδικοτήτων, blogers και λοιπούς λειτουργούς της ενημέρωσης των ιστοσελίδων Αντι-πληροφόρησης, σε συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ολύμπου (στο τέλος του κάθετου πεζοδρόμου της αρχαίας αγοράς). 

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της 15ης Ιουνίου, σύμφωνα με απόφαση των ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ, ΠΟΕΤΥΜ και ΟΜΤΒΧ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Σε αυτήν συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και τυπογράφοι στα Μ.Μ.Ε., στην Ε.Ρ.Τ., στο Α.Π.Ε. -Μ.Π.Ε., στη Γ.Γ.Ε., το Ελληνικό Δημόσιο, τους Ο.Τ.Α., τις βιομηχανίες χάρτου και τα ειδησεογραφικά sites.

 

Εξάλλου, αύριο Τετάρτη, ημέρα γενικής απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, οι “αγανακτισμένοι θα περικυκλώσουν
τα κτίρια της Βουλής στην Αθήνα και της γ.γ. Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη,   σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα της κυβέρνησης που επέβαλλε η τρόικα, το ΔΝΤ, η Ε.Ε., οι τραπεζίτες και η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα. (Για το κείμενο του Μεσοπρόθεσμου κάντε “κλικ” στο: snmeso.pdf  ).

«Αγανακτισμένοι» έξω από την ΕΤ-3

Ομάδα διακοσίων περίπου «αγανακτισμένων» από τη συνέλευση του Λευκού Πύργου, υλοποιώντας σχετική τους απόφαση, κατευθύνθηκαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης 14/6 προς το κτίριο της ΕΤ-3 στη Λεωφόρο Στρατού. Σκοπός τους να παρέμβουν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων (22.00-23.00) προκειμένου να εκθέσουν τις απόψεις τους και τα αιτήματά τους. Η είσοδος τους απαγορεύτηκε από διάφορα διευθυντικά στελέχη της ΕΤ3, ενώ στην είσοδο παρατάχθηκε μία διμοιρία των ΜΑΤ. Ακούστηκαν συνθήματα, όπως «ΑΛΗΤΕΣ -ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» και δημοφιλή συνθήματα σχετικά με… ελικόπτερα. Σε αντίθεση με την άρνηση των διευθυντικών παραγόντων, εργαζόμενοι της ΕΡΤ3 που εργάζονταν εκείνη την στιγμή, σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των αγανακτισμένων, εξήλθαν από το κτίριο, ενώθηκαν με τον κόσμο και ξετύλιξαν το πανό που είχαν ετοιμάσει για την απεργιακή πορεία της 15ης Ιούνη και έγραφε: «ΕΡΤ3 για την κοινωνία και όχι για την Εξουσία – Όχι στο Μνημόνιο». Η κίνηση αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιαμό από τους συγκεντρωμένους. (Δείτε φωτογραφίες όπως αυτήν δεξιά, στο http://www.babylonia.gr). Γύρω στις 11.30 το βράδυ, οι «αγανακτισμένοι» αποχώρησαν, καταγγέλλοντας την απαγόρευση της ενημερωτικής τους παρέμβασης και υποσχόμενοι ότι θα… ξαναεπιστρέψουν, κάποια στιγμή.

Οι «Εργαζόμενοι της ΕΡΤ3» καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 15/6 στις 11 το πρωί, στο ίδιο σημείο που καλεί και ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Ραντεβού στους δρόμους, να σπάσουμε το φόβο.

Advertisements

4 Σχόλια to “Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ καλεί σε απεργιακή συγκέντρωση αύριο Τετάρτη 15 Ιούνη στις 10.30 π.μ. στο ΕΚΘ”

 1. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από:
  http://protagma.wordpress.com/ – «Πολιτική Ομάδα για την Αυτονομία»

  Κάτω οι γραφειοκρατίες, πάνω οι πλατείες

  Οι συνεχιζόμενες και εντεινόμενες κινητοποιήσεις στους δρόμους και τις πλατείες δεκάδων ελληνικών πόλεων τις τελευταίες μέρες έρχονται να διαρρήξουν σ’ ένα βαθμό την καθημερινότητα της απάθειας, της αμηχανίας, του φόβου, της ηττοπάθειας. Εάν ο πολιτικός χρόνος συμπυκνωνόταν τόσο καιρό από τις καταιγιστικές εξελίξεις που σχετίζονταν με τον κλυδωνισμό του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου και τις νεοφιλελεύθερες απαντήσεις που αυτό αφειδώς προσφέρει, φαίνεται ότι η σκυτάλη έχει αρχίσει να περνάει πλέον στα χέρια των απλών ανθρώπων. Επιτέλους, οι πολιτικές διεργασίες αρχίζουν να τροφοδοτούνται από τα κάτω, από όσους ανθρώπους νιώθουν αποξενωμένοι και περιθωριοποιημένοι από την ετερονομία και την απάθεια της σημερινής κοινωνίας.
  Οι όποιες επιφυλάξεις αναφορικά με την ασάφεια του πολιτικού περιεχομένου και οι ενστάσεις για την ετερόκλητη ιδεολογική σύνθεση των διαδηλωτών δεν μπορούν να επισκιάσουν το γεγονός ότι ένα σημαντικό κομμάτι ανθρώπων προσπαθεί να πάρει τη ζωή στα χέρια του, αγωνίζεται αυτόνομα και ακηδεμόνευτα και προσπαθεί να οικοδομήσει κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο. Μέσω των πολυπληθών λαϊκών συνελεύσεων και των ανοιχτών συλλογικών διαδικασιών δημιουργούνται κάποιοι θύλακες δημοκρατικής ζωής μέσα σε μια κοινωνία συνηθισμένη στην ανάθεση και την πολιτική αλλοτρίωση. Ο καινούριος δημόσιος χώρος που ανοίγεται, προσφέρεται να καλύψει την -καταπιεσμένη έως τώρα- ανάγκη των πολιτών για άμεση έκφραση της γνώμης τους, ισότιμη συμμετοχή, καθημερινή δημιουργία πολιτικής. Τα ψηφίσματα χιλιάδων ανθρώπων από τις πλατείες είναι ξεκάθαρα: «Άμεση Δημοκρατία τώρα!». Ο πολιτικός λόγος, τα ερωτήματα και οι προτάσεις που ακούγονται δείχνουν ασφαλώς ένα βάθος και μια ριζοσπαστικότητα σε σχέση με τις αντίστοιχες συνελεύσεις στις ισπανικές πόλεις, όπου η κριτική μοιάζει πιο πολύ προσανατολισμένη στη βελτίωση των ήδη υπαρχόντων θεσμών και πολιτικών δομών. Είναι ίσως η πρώτη φορά που τίθεται ως πρόταση ευθέως ένα άλλο πολιτικό πρόταγμα που επιδιώκει να αντικαταστήσει το απαξιωμένο και ολιγαρχικό αντιπροσωπευτικό σύστημα.
  Η εναλλακτική προοπτική αυτής της κινητοποίησης δε δείχνει να αρκείται στην αυτοοργάνωση και τον αμεσοδημοκρατικό τρόπο λήψης των αποφάσεων. Οι ομιλίες και τα κείμενα δείχνουν κάποια σημάδια μιας -σχηματιζόμενης μέρα με τη μέρα- συνολικότερης ρήξης με τους βασικούς θεσμούς και τις αξίες της σύγχρονης κοινωνίας, μια αμφισβήτηση τόσο του επιβαλλόμενου νεοφιλελεύθερου μοντέλου ζωής όσο και του γενικότερου κομφορμισμού, του καταναλωτισμού και της απάθειας που αυτοί γεννούν. Θα ήταν υπερβολικό να πούμε ότι οι παραπάνω απόψεις αγκαλιάζονται από το μεγαλύτερο κομμάτι των διαδηλωτών, από τη στιγμή μάλιστα που ένα μέρος του πλήθους διαμαρτύρεται επειδή αισθάνεται πατριωτικά προδομένο, αγανακτεί απλά μπροστά στη διαφθορά των συγκεκριμένων κυβερνήσεων ή συνθλίβεται από την ανεργία και τη σημαντική μείωση του ήδη ισχνού έως μέτριου βιοτικού του επιπέδου. Ωστόσο, είναι τέτοια η ένταση και η δυναμική των γεγονότων που καλούμαστε επιτακτικά να συμμετέχουμε όλοι, να ζυμωθούμε μεταξύ μας, να προωθήσουμε τις πιο ριζοσπαστικές ιδέες και αντιλήψεις που μπορούν να αποδομήσουν τον σημερινό τρόπο ζωής, το σύγχρονο τρόπο θέσμισης, προτείνοντας μια εναλλακτική διέξοδο. Τα γεγονότα δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με μια κινητοποίηση που δίνει την ευκαιρία πραγματικού δημοκρατικού διαλόγου και πολιτικής διαβούλευσης. Τώρα που ένα κομμάτι της κοινωνίας προσπαθεί να συζητήσει πολιτικά και να σκεφτεί πάνω στη μοίρα αυτής της κοινωνίας, της οποίας τη διαχείριση είχε, τόσο καιρό, παραχωρήσει στις διάφορες γραφειοκρατίες, είναι η ευκαιρία να βγούμε και να μιλήσουμε για τη δημοκρατία, την αυτονομία, την κριτική της απάθειας και της ετερονομίας. Δεν μπορούμε να απέχουμε. Πρέπει να παρέμβουμε και να συνεισφέρουμε, στο μέτρο του δυνατού, ώστε αυτές οι κινητοποιήσεις να πάρουν μια πιο δημοκρατική και ριζοσπαστική κατεύθυνση: αφενός να περιορίσουν τον απολίτικο και πατριωτικό λαϊκισμό του φετιχισμού της μούντζας και της εκτόνωσης των γηπεδικών συνθημάτων και αφετέρου να συσπειρωθούν γύρω από πολιτικούς στόχους και νέα χειραφετητικά προτάγματα.
  Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η κινητοποίηση διατρέχει ανά πάσα στιγμή τον κίνδυνο να κουράσει και να εκφυλιστεί, κατά ανάλογο τρόπο με τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008. Βέβαια, οι σημερινές συνθήκες είναι αρκετά διαφορετικές. Τα νεοφιλελεύθερα μέτρα, οι σκληρότατες πολιτικές, η ξεδιάντροπη στάση πολιτικών, επιχειρηματιών, ΜΜΕ και διανοούμενων (όπως για παράδειγμα την πρόσφατη «έκκληση» των 32), συσπειρώνουν ένα ευρύτερο κομμάτι του πληθυσμού, που «σιγοέβραζε» και περίμενε ίσως την κατάλληλη περίσταση για να εκφραστεί και να αντιδράσει. Γι’ αυτό και η βασική πολιτική θέση, που φαίνεται να αποτελεί τη σύγκλιση των διαφόρων ρευμάτων, είναι η απεμπλοκή από τα μνημόνια και το χρέος, η οποία θα μπορέσει να λειτουργήσει ως η πρώτη μεγάλη νίκη των πολιτών. Ακόμα όμως και για αυτόν τον στόχο χρειάζεται πολιτική πάλη, η οποία με τη σειρά της απαιτεί ένα συνολικότερο αγώνα και μπλοκάρισμα της οικονομικής και πολιτικής καθημερινότητας του συστήματος: μαζικές, πολιτικές απεργίες διαρκείας, καταλήψεις εργασιακών χώρων, πανεπιστημιακών σχολών και κυβερνητικών κτιρίων, έλεγχος και αυτοδιαχείριση επιχειρήσεων με εκδίωξη των αφεντικών και όποιο άλλο τρόπο οι ίδιοι οι άνθρωποι θα επιλέξουν για να υλοποιήσουν αυτό τον σκοπό.
  Εδώ ακριβώς είναι που μπορεί να σκοντάψει το πράγμα, αφού παρατηρούμε μια βαθειά αντίφαση της κοινωνικής πραγματικότητας και των πολιτικών διεργασιών: το κίνημα των πλατειών και των συνελεύσεων δε δείχνει να έχει στήριγμα κάποιες παράλληλες -και ριζωμένες στην καθημερινή ζωή- πολιτικές διεργασίες. Με άλλα λόγια δεν επικοινωνεί με αποκεντρωμένους αγώνες στους εργασιακούς χώρους, στους πανεπιστημιακούς, στους δήμους με τα τοπικά ζητήματα κ.λπ., για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί απουσιάζουν ή εκφράζονται σπασμωδικά, χωρίς συνοχή. Κατά κάποιον τρόπο, ακριβώς σε αυτήν την απαξίωση των αλληλέγγυων αγώνων και της ίδιας της έννοιας της συλλογικότητας γενικότερα, έρχεται να δώσει απαντήσεις η μαζική συμμετοχή στις σημερινές αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Το πολιτικό στοίχημα θα κριθεί από την ανάδυση ή όχι μιας συνειδητής και αυτόνομης κινητοποίησης και των υπόλοιπων κομματιών της κοινωνίας, που θα μπορούν να πλαισιώνουν το δημοκρατικό πρόταγμα που έχει μέχρι τώρα αναπτυχθεί.
  Φαντάζουν δύσκολα και μεγαλεπήβολα όλα αυτά. Αλλά ήδη δεν έχουμε νικήσει τη μιζέρια και την κατάθλιψή μας; Οι άνθρωποι γέμισαν τις πλατείες διεκδικώντας το δημόσιο χώρο και λόγο και δείχνουν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα συλλογικά προβλήματα για τα οποία είχαν ρόλο μέχρι τώρα μόνο οι «ειδικοί». Αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι ένας άλλος τρόπος είναι εφικτός. Αυτό που χρειάζεται είναι να επιμείνουν, να συνεχίσουν καθημερινά τον αγώνα, ώστε οι νέες συλλογικότητες των πλατειών να εξαπλωθούν σε όλο τον κοινωνικό ιστό, στις γειτονιές, στους χώρους εργασίας, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, και να ριζώσουν να γίνουν οι νέοι θεσμοί μέσα από τους οποίους η κοινωνία, ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της, θα πάρει την ευθύνη της αυτοθέσμισής της και θα πειραματιστεί σε νέους τρόπους συμβίωσης και συλλογικής αυτοδιαχείρισης, υλοποιώντας τις αξίες της ισότητας, της δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας. Να συνεχίσουν να αγωνίζονται συλλογικά, ως ένα πολιτικό κίνημα, με στόχο να γίνουν οι πραγματικοί ρυθμιστές της ζωής τους, μιας ζωής που θα είναι άξια να τη ζούμε.

 2. Καμία θυσία για τ' αφεντικά Says:

  Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι
  Κηρύχνουν τη λιτότητα
  Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα
  Ζητάνε θυσίες
  Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους
  Για τις μεγάλες εποχές που θα’ρθουν
  Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο
  Λες πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό
  Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού

  Αυτοί που βρίσκονται ψηλά λένε
  Πόλεμος και ειρήνη
  Είναι δυο πράγματα ολότελα διαφορετικά
  Όμως η ειρήνη τους και ο πόλεμός τους
  Μοιάζουν όπως ο άνεμος κι η θύελλα
  Ο πόλεμος γεννιέται απ’ την ειρήνη τους
  καθώς ο γιος από την μάνα
  έχει τα δικά της απαίσια χαρακτηριστικά
  ο πόλεμός τους σκοτώνει
  ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους

  Όταν αυτοί που είναι ψηλά
  Μιλάνε για ειρήνη
  Ο απλός λαός ξέρει
  Πως έρχεται ο πόλεμος
  Όταν αυτοί που είναι ψηλά
  Καταριούνται τον πόλεμο
  Διαταγές για επιστράτευση
  Έχουν υπογραφεί

  -Μπ. Μπρεχτ, Γερμανικό εγχειρίδιο πολέμου

 3. Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
  http://www.eter.gr

  Αθήνα , Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

  Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου

  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

  ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

  Οι τεχνικοί (ηχολήπτες και ηλεκτρονικοί) της ραδιοφωνίας συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στην εικοσιτετράωρη απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και οι Ομοσπονδίες Τεχνικών (ΠΟΣΠΕΡΤ), Δημοσιογράφων (ΠΟΕΣΥ), Υπαλλήλων (ΠΟΕΠΤΥΜ) και Τυπογράφων (Ο.Μ.Τ.Β.Χ.) για την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011.

  Η απεργιακή κινητοποίηση θα αρχίσει στις 6 π.μ. της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2011 και θα λήξει στις 6 π.μ. της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2011.

  Σε συντονισμό με το σύνολο των εργαζομένων στην Ελλάδα και μαζί με όλους τους συναδέλφους μας, διεκδικούμε:

  1.Να προστατευθούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα όλων των τεχνικών σε όλα τα Μέσα. Να εγκαταλειφθεί κάθε μεθόδευση για απολύσεις και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας.

  2.Να διασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης και να σταματήσει η καταλήστευση των μισθών των εργαζομένων σε αυτά με πρόσχημα την «κρίση»

  3.Να ρυθμιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των τεχνικών που εργάζονται σε διαδικτυακά Μέσα.

  4.Να εγκαταλειφθεί κάθε σχέδιο συρρίκνωσης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

  Καλούμε τους τεχνικούς της ραδιοφωνίας μαζί με το σύνολο των εργαζομένων της χώρας να αντιδράσουμε στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του μνημονίου και στους εντολοδότες τους, εργοδότες.

  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ

  ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.

  ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 11πμ αυτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου μπροστά στο Μουσείο στην οδό Πατησίων.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

  Δημήτρης Καμαρινόπουλος Μαρία Γεωργέα

 4. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!!! ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ.. ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ.. ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: