Για μαχητικές φωνές στον ΕΔΟΕΑΠ

Συνάδελφοι…

Σε μία κρίσιμη περίοδο, όπου η ανεργία, οι περικοπές και η ανασφάλιστη εργασία αποκτούν μορφή χιονοστιβάδας και ο φορέας ζωτικής σημασίας για τις ζωές μας, ο ΕΔΟΕΑΠ πλήττεται από παντού, εμείς ως μέλη του ‘‘Ασύνταχτου Τύπου’’ ενώνουμε με όλους εσάς τη φωνή αγωνίας και ανησυχίας για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του Ταμείου μας, υπερασπιζόμενοι την κοινωνική ασφάλιση.

Στις 26 Μαϊου 2011 καλούμαστε να αναδείξουμε τους εκπροσώπους των δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΜΘ στο διοικητικό συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ. Στο χέρι μας είναι αν θα συνεχίσουμε το σημερινό δρόμο της απραξίας, της υποταγής και των συμβιβασμών. Των συνεχών υποχωρήσεων και των παρεμβάσεων στα αποθεματικά του Ταμείου μας.

Στην τελευταία γενική συνέλευση των μελών του οργανισμού στην Αθήνα, όπου είμασταν παρόντες εκπροσωπώντας μέλη της ΕΣΗΕΜΘ, διεφάνη πως οι τομείς υγείας, και επικούρισης έχουν συρρικνωθεί δραματικά, οι επιλεκτικές περικοπές στην περίθλαψη δήθεν με κοινωνικά κριτήρια είναι καθημερινές, ενώ η πολιτική σπατάλης και οι προσλήψεις με αδιαφανή κριτήρια έχουν δημιουργήσει ένα σύννεφο αναξιοκρατίας και αβεβαιότητας για τον τρόπο με τον οποίο παίρνονται οι αποφάσεις.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο ούτε υποσχόμαστε πως θα λύσουμε τα προβλήματα του κλάδου ως δια μαγείας αν κι εφ’ όσον εκλεγούμε. Δεσμευόμαστε όμως, πως η ενημέρωση όλων σας θα είναι διαρκής από την πλευρά μας, θα σκύψουμε με προσήλωση πάνω στα ακανθώδη θεμάτα του χώρου μας και με αίσθημα ευθύνης θα συμβάλλουμε στον περιορισμό τους. Η θωράκιση του Οργανισμού με πρωτοβουλίες και ριζοσπαστικές θέσεις που θα αναζωογονήσουν την ποιότητα των παροχών για όλους τους ασφαλισμένους και όχι επιλεκτικά, αποτελεί προτεραιότητά μας και προς εκείνη την κατεύθυνση θα κινηθούμε.

Η δυναμική μας παρέμβαση στον έλεγχο των οικονομικών, αντικρούοντας ψευτοδιλήματα τύπου ‘‘προσωπικά δεδομένα’’, αν μη τι άλλο θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης που τα τελευταία χρόνια μας λείπει τόσο πολύ. Γιαυτό και απευθυνόμαστε σε εσάς ζητώντας τη στήριξή σας.

Με συναδελφική εκτίμηση

Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, υποψήφιος για το δ.σ. του ΕΔΟΕΑΠ

Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος για την Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Για μαχητικές φωνές στον ΕΔΟΕΑΠ”

  1. Εξ' Αθηνών Says:

    Καλή επιτυχία συνάδελφοι! Χρειάζονται και άλλες φωνές που να είναι ειλικρινείς. Και η πορεία του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, είναι μια ειλικρινής και τίμια προσπάθεια στον χώρο των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Επηρεάζετε καταστάσεις και με την ενημέρωση που προσφέρετε για τα προβλήματα του κλάδου μέσα από τον ιστοχώρο σας και πραγματικά καλύπτετε ένα μεγάλο κενό. Ένα κενό αέρος θα έλεγα. Και πάλι καλή επιτυχία, δύναμη και αποφασιστικότητα σε όλους τους υποψήφιους του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, στον ΕΔΟΕΑΠ και στην ΠΟΕΣΥ.

    Ένας συνάδελφός σας, μέλος της ΕΣΗΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: