Έξω οι ρουφιάνοι των εργοδοτών από τις Ενώσεις των Συντακτών

Μια καλή αρχή έγινε από την ΕΣΗΕΑ με τη διαγραφή του Χ. Παναγόπουλου από τα μητρώα της. Από εδώ και στο εξής, όποιος ρουφιανεύει τους εργαζόμενους στα αφεντικά και πολύ περισσότερο όποιος στέκεται απροκάλυπτα στο πλευρό των εργοδοτών, πρέπει να διαγράφεται αμέσως από τις Ενώσεις του Τύπου. Τα Δ.Σ. των Ενώσεων θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν με ειλικρίνεια τον εαυτό τους στον καθρέπτη. Σε πολλές περιπτώσεις, ο δρόμος της παραίτησης μοιάζει να είναι μονόδρομος…

Η σχετική απόφαση της ΕΣΗΕΑ (από http://www.esiea.gr )

ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

21 Δεκεμβρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1 του Καταστατικού, αποφάσισε τη διαγραφή του Χρήστου Παναγόπουλου του Παναγιώτη από τα μητρώα των μελών της ΕΣΗΕΑ για παράβαση των διατάξεων της περιπτώσεως της παρ. 1 του άρθρου 9 και της παρ. 3 του άρθρου 6 του Καταστατικού.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ενεργώντας ως εκπρόσωπος της εργοδοσίας κατά τις κινητοποιήσεις του τελευταίου δεκαημέρου του Νοεμβρίου, κατά το οποίο η Διεύθυνση του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» απαίτησε τη μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων, τάχθηκε με το μέρος της ιδιοκτησίας και αντιστρατεύτηκε στις επαγγελματικές επιδιώξεις και κινητοποιήσεις των συναδέλφων που αποφάσισε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: