Sport 103 FM : Απολύει τον μοναδικό δημοσιογράφο που εργαζόταν με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου.

Το μπαράζ απολύσεων και εκβιασμών από τους εκδότες και τους καναλάρχες συνεχίζεται καθώς οι εργαζόμενοι στον τύπο, αντιμετωπίζονται πλέον στο σύνολο τους σαν σκουπίδια.

Το σημερινό «πολεμικό» ανακοινωθέν περιλαμβάνει ακόμη μια απόλυση συναδέλφου μέλους της ΕΣΗΕΜ-Θ, αυτήν την φορά στο αθλητικό ραδιόφωνο Sport 103 FM.

Το μεσημέρι, οι υπεύθυνοι του σταθμού έστειλαν στο λογιστήριο τον συνάδελφο, επικαλούμενοι οικονομική δυσκολία, λέγοντας του ότι «κοστίζει ακριβά» και ότι πλέον δεν μπορούν να τον απασχολούν άλλο.

Να σημειωθεί, όπως πληροφορηθήκαμε, ότι ο συγκεκριμένος ραδιοσταθμός λειτουργούσε εδώ και καιρό με «μόνιμο» προσωπικό μόλις 4 τεχνικούς, τον συνάδελφο που απολύεται και μια καθαρίστρια!!! Οι υπόλοιπες θέσεις καλύπτονται από παραγωγούς οι οποίοι ενδεχομένως πληρώνονται με μπλοκάκι, ή θεωρούνται συνεργάτες με άγνωστο καθεστώς απασχόλησης.

Ο Ασύνταχτος Τύπος δηλώνει την συμπαράσταση του στον συνάδελφο και καλεί την εργοδοσία του Sport 103 FM να ανακαλέσει άμεσα την απόλυση .

Ήδη ως παράταξη, ζητήσαμε από την ΕΣΗΕΜ-Θ, να υπάρξει άμεση αγωνιστική απάντηση, με κήρυξη απεργίας και αναμένουμε την αντίδραση του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ !!

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

Σχολιάστε