Αποτελέσματα εκλογών εργασιακών εκπροσώπων

Αποτελέσματα εκλογών για τους εργασιακούς αντιπροσώπους (14/6/2010)

Θεσσαλονίκη, 14 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπων στους χώρους εργασίας. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών:

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες Μακεδονία και Θεσσαλονίκη εκλέγονται οι Ηλίας Τάταλας, Μαρία Τερζούδη και Δήμητρα Τσαμποδήμου.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος εκλέγονται οι Ρωμανός Κοντογιαννίδης, Δημήτριος Ουζουνίδης και Βασίλειος Κυριακούλης.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην ΕΡΤ-3 εκλέγονται οι Βασίλειος Κατσάρας, Ευμορφία Δημητρακοπούλου και Αναστάσιος Παντολέων.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στα Δημοτικά ΜΜΕ  εκλέγονται οι Γεώργιος Κατσιάνης, Μαρία Αναγνωστίδου και Όλγα Γκάλη.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στα Ιδιωτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα εκλέγονται οι Αφροδίτη Σπηλιώτη, Παύλος Σαριόγλου και Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στα Ανταποκριτικά Γραφεία Αθηναϊκών Εφημερίδων εκλέγονται οι Χρήστος Μουτσάκης, Δημήτριος Πιπερίδης και Σάββας Τζιουμπάνογλου.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Σπορ του Βορρά  εκλέγονται οι Παράσχος-Κωνσταντίνος Τσελεπίδης και Αναστάσιος Πολατσίδης.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Αθλητικά Νέα εκλέγεται η Παρθένα Μυλωθρίδου.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκλέγονται οι Ειρήνη Ρακιτζή, Αγγέλα Φωτοπούλου και Αικατερίνη Γιαννίκη.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Μετροσπόρ εκλέγεται ο Χρήστος Παυλίδης.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης, Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης, FREEDAY, Εφημερίδα των Πολιτών, Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, Καρφίτσα, Κεντρί και Τύπος Θεσσαλονίκης εκλέγεται η Δέσποινα Κρητικού.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες και τα Ρ/Τ Μέσα της Κεντρικής Μακεδονίας εκλέγεται ο Λεωνίδας Κασάπης.

Πηγή: www.esiemth.gr

Για τα υπόλοιπα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των εκλογών στα Μέσα της περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΣΗΕΜ-Θ

Εκλογές των εργασιακών αντιπροσώπων στην Περιφέρεια (15/6/2010)

Θεσσαλονίκη, 15 Ιουνίου 2010

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εργασιακών αντιπροσώπων στη Δυτική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου, στην Κοζάνη, την Καβάλα και την Κομοτηνή. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών:

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στο Δίκτυο ΕΡΑ Δ. Μακεδονίας εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Δαβάνης.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες και τα Ρ/Τ Μέσα της Δυτικής Μακεδονίας εκλέγεται ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες και τα Ρ/Τ Μέσα Ανατολικής Μακεδονίας εκλέγονται οι Αναστάσιος Αποστολίδης και Θεοδόσιος Ασβεστάς.

Εκπρόσωπος των εργαζομένων συναδέλφων στην εφημερίδα Εβδόμη εκλέγεται ο Χρήστος Κρυσταλλίδης.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων συναδέλφων στις εφημερίδες και τα Ρ/Τ Μέσα Θράκης εκλέγονται οι Όλγα Ορφανίδου και Ιωάννης Τομαδάκης.

Η Εφορευτική Επιτροπή

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “Αποτελέσματα εκλογών εργασιακών εκπροσώπων”

  1. Ρουφιανιάς Εγκώμιον Says:

    Κάθε εργασιακός χώρος θα έπρεπε να οργανώνει κάθε χρόνο, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ της χρονιάς! Κάτι σαν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Ο «συναγωνισμός» θα ήταν τρομερός!

    Η δράση των ρουφιάνων στους χώρους εργασίας από τους “ΛΟΥΔΙΑΣ” στο http://www.youtube.com/watch?v=aIyWHWJzm_s&NR=1

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ (στα σοβαρά τώρα): Ο «πρωταγωνιστής» του VIDEO δεν έχει καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύεται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: