ΕΡΤ-3: Μοιράζουν «εξιτήρια» στους συμβασιούχους

Αρκετοί συμβασιούχοι συνάδελφοί μας δημοσιογράφοι που δουλεύουμε δίπλα δίπλα εδώ και αρκετούς μήνες (με ορισμένους και αρκετά χρόνια), άρχισαν να ενημερώνονται από προϊσταμένους της ΕΡΤ-3 ότι, σε λίγες ημέρες, από την 1η Ιουλίου 2010 θα δουν την πόρτα της εξόδου. Οι ειδοποιήσεις αυτές έρχονται μετά και τις δηλώσεις της προηγούμενης Παρασκευής από τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Γ. Γαμπρίτσο: Δείτε-ακούστε τις δηλώσεις του ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=h9JywNusNyY&feature=player_embedded#! και ΕΔΩ http://www.youtube.com/watch?v=nNXtWegu7FA&feature=player_embedded

Διαβάστε και αυτά: “Πάγωσε” σήμερα τους συμβασιούχους ο πρόεδρος της ΕΡΤ και Μαύρα μαντάτα για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Το κλίμα στην ΕΡΤ-3 παραμένει παγωμένο και όλοι/όλες αναρωτιούνται αν περιλαμβάνονται στη λίστα με τα αναγκαστικά «εξιτήρια».

Η ΕΣΗΕΜ-Θ που αυτές τις ώρες θα έπρεπε να βρίσκεται σε αγωνιστικό συναγερμό για την υπεράσπιση των συναδέλφων συμβασιούχων, φαίνεται πως ακολουθεί τον γνωστό δικό της μοναχικό δρόμο μακριά από τα πραγματικά προβλήματα, πατώντας στην πρόσφατη εκλογική επικύρωση της νωθρής πολιτικής της από την πλειοψηφία των ψηφισάντων μελών της Ένωσής μας. Διαβάστε και το ΕΣΗΕΜΘ – “Εκκωφαντική” η απεργιακή σιωπή. Η ΕΣΗΕΑ προαναγγέλλει: ΕΣΗΕΑ: απεργία στην ΕΡΤ

Μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα παθητικής αναμονής του «μοιραίου», ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν και οι γνωστές παλιές φήμες περί κλεισίματος τουλάχιστον ενός από τους τρεις ραδιοφωνικούς σταθμούς του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ-3 που αποτελείται από τον 102FM (Α΄ Πρόγραμμα), 9.58FM (B΄ Πολιτιστικό Πρόγραμμα), Βραχέα (Γ΄ Πρόγραμμα). Οι πληροφορίες αυτές συνοδεύονται και από σενάρια κατάργησης οργανικών θέσεων ΚΑΙ εργαζομένων αορίστου χρόνου σε μια δεύτερη φάση, μετά το πρώτο κύμα καρατόμησης συμβασιούχων ορισμένου χρόνου ή στην «καλύτερη» περίπτωση «μετακίνησης» εργαζομένων σε άλλα προγράμματα (στο πλαίσιο και των δηλώσεων του προέδρου της ΕΡΤ περί κατάργησης ή «συγχώνευσης» διαφόρων περιφερειακών ραδιοφώνων της ΕΡΤ Α.Ε.).

Το θέαμα είναι θλιβερό και η ανειλικρίνεια που διακρίνει τις στοχεύσεις της νέας διοίκησης της ΕΡΤ Α.Ε. (για υποτιθέμενο οικονομικό συμμάζεμα της «πολυπληθούς» και δαπανηρής ΕΡΤ) γίνεται ηλίου φαεινότερη όταν π.χ. η διευθύντρια της ΕΡΤ-3, συνεχίζει να εισπράττει 22.000 Ευρώ το μήνα ως μισθό ή όταν ανανεώνεται η σύμβαση της πανηγυρτζίδικης (δηλαδή στην κοσμάρα της) εκπομπής της ΝΕΤ «στην υγειά μας» με 50.000 Ευρώ ανά εκπομπή, δηλαδή 200.000 Ευρώ το μήνα!

Ας αναλογιστούμε τι σημαίνουν μόνο αυτά τα ποσά: Θα μπορούσαν, τετρακόσιοι (400) συμβασιούχοι να συνεχίσουν την εργασία τους με μισθό 1000 Ευρώ το μήνα μόνο από τους μισθούς της γενικής διευθύντριας της ΕΡΤ-3 και από το κόστος μιας μόνο εκπομπής! (Τόσο αυτή η εκπομπή όσο και τα πρωινάδικα των ιδιωτικών καναλιών επιχειρούν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα χορεύει τσιφτετέλια και διασκεδάζει με τα σκληρά μέτρα που της επιβάλλονται από κυβέρνηση και τρόικα).

Η πρόκληση αυτή πρέπει να σταματήσει και η υποκρισία θα πρέπει να δώσει τη θέση της στη λήψη αποφάσεων για στήριξη της ΔΗΜΟΣΙΑΣ (και όχι ΚΡΑΤΙΚΗΣ) ΕΡΤ, με διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου, αυξήσεις στους παγωμένους μισθούς και αποφασιστική απόκρουση των σχεδίων κλεισίματος ραδιοφώνων της ΕΡΤ-3.  

Η ΕΣΗΕΜ-Θ οφείλει να κινητοποιηθεί άμεσα. Να συγκληθεί μέσα στην εβδομάδα ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΕΡΤ-3. Να οργανωθούν ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έξω από τα γραφεία της ΕΡΤ-3. Να ξεκαθαριστεί ότι δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση συρρίκνωση οποιουδήποτε ραδιοφωνικού προγράμματος.

Κανένας δεν περισσεύει στην ΕΡΤ-3

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

ΑΣΥΝΤΑΧΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-3

Στο μεταξύ σε συμμετοχή στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ καλεί τους συμβασιούχους το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΤ–ΑΕ. Δείτε και τα http://ertjournalists.wordpress.com/  Να γιατί οι συμβάσεις μας θα γίνουν 8μηνες…

Για μία ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από Πρωτοβουλία συμβασιούχων / μόνιμων ΕΡΤ και μια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ των συμβασιούχων ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ της ΕΡΤ

1047 αλυσοδένονται στην ανεργία

06/06/2010 από ertjournalists

Για μένα το λοιπόν, το πιο  εκπληκτικό,

Πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,

Είναι ένας άνθρωπος

Που τον μποδίζουν να βαδίζει.

Είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε.

Ναζίμ Χικμέτ

Χίλιοι  σαράντα επτά άνθρωποι εμποδίζονται να βαδίσουν. Χίλιοι σαράντα επτά άνθρωποι αλυσοδένονται στην ανεργία, την ανέχεια, το αύριο δίχως μέλλον. Χίλιοι σαράντα επτά συμβασιούχοι της ΕΡΤ οδηγούνται στον εξανδραποδισμό με τις ευτελείς δικαιολογίες ότι «περισσεύουν», ότι «δεν είναι αναγκαίοι», ότι θα πρέπει να γίνουν βορά στις ορέξεις εκείνων που ευαγγελίζονται τον «εξορθολογισμό» της κρατικής ραδιοτηλεόρασης εν ονόματι της οικονομικής κρίσης.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι, – τόσους καταμέτρησε η διοίκηση της ΕΡΤ, – είναι εκείνοι χάρη στην αυτοθυσία των οποίων η κρατική ραδιοτηλεόραση επέμενε πεισματικά να στέκεται στο ύψος των γεγονότων και να μην υστερεί ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε εγκυρότητα στην μετάδοση όλων των μικρών και μεγάλων γεγονότων που αφορούν το σήμερα και το αύριο των Ελλήνων πολιτών.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι είναι  ο αφανής και πάντα ετοιμοπόλεμος  στρατός της ΕΡΤ. Η περιφερόμενη ήρεμη και αξιόπιστη δύναμη των  διαφόρων εκπομπών που πίσω από τις  κάμερες και τα μικρόφωνα δίνουν την δική τους μάχη για την ενημέρωση.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι, είναι εκείνοι που σήμερα βιώνουν τη βασανιστική τυραννία της αγωνίας για το μέλλον τους. Ζοφερές οι προβλέψεις της διοίκησης της ΕΡΤ, προβλέπουν τον αποδεκατισμό μας, την θυσία μας στο αιμοσταγές και ετερόκλητων συμφερόντων «κοινό», το οποίο απαρτίζουν, μεταξύ των άλλων, και «επώνυμοι κήνσορες και τιμητές των πάντων» των ιδιωτικών τηλεοπτικών παραθύρων, οι οποίοι «πιστοί τοις κείνοις ρήμασι» των αφεντικών τους εποφθαλμιούν το μερίδιο της διαφημιστικής πίτας, προωθώντας την διαρκή, ανελέητη και εν πολλοίς άδικη απαξίωση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης στα μάτια του χειμαζόμενου από την κρίση ελληνικού λαού.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε φίλους και εχθρούς να μην μας μπερδεύουν με τα ακριβοπληρώμενα golden boys & girls της προηγούμενης περιόδου. Δουλέψαμε και δουλεύουμε με βάση τις στοιχειώδεις εγγυήσεις ενός ευνομούμενου κράτους με χίλιες, παρόλα αυτά,  αποκλίσεις. Οι συμβάσεις μας είναι ορισμένου χρόνου και, ίσως, είμαστε από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου το δικαίωμα στην εργασία παραχωρείται σε «δόσεις» των οκτώ μηνών απασχόλησης και τεσσάρων μηνών ανεργίας το χρόνο.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι δηλώνουν ευθαρσώς και μετά παρησσίας ότι  ήρθαμε να δουλέψουμε στην κρατική ραδιοτηλεόραση έχοντας το όραμα μια έγκυρης, έγκαιρης και υπεύθυνης ενημέρωσης και όχι γιατί μας έστειλαν με «ραβασάκια» από διάφορα πολιτικά γραφεία.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι είμαστε  δημοσιογράφοι, τεχνικοί, υπεύθυνοι παραγωγής, προσωπικό υποστήριξης. Είμαστε άνθρωποι νέοι, γεμάτοι όρεξη για δουλειά, δημιουργία και, κυρίως, προσφορά, στον τομέα της ενημέρωσης, γιατί ας μη ξεχνάμε ότι «η δημοσίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης» και η δικαιοσύνη είναι το μέγα ζητούμενο και διακύβευμα της εποχής μας.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι αναρωτιόμαστε, λοιπόν, με ποιο αίσθημα δικαιοσύνης  εξωθούμαστε στην ανεργία και  στην ανέχεια; Με ποιο αίσθημα δικαιοσύνης  εκείνοι που πρόσφεραν τις  γνώσεις, την εμπειρία, το μεράκι τους διαγράφονται μονοκοντυλιά,  όταν άλλοι, οι «αιωνίως απόντες» από τους αγώνες για την ενημέρωση, το μόνο που έκαναν ήταν να εισπράττουν τον μισθό τους μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών.  Με ποιο αίσθημα δικαιοσύνης οι «αόρατοι συνάδελφοί μας», αυτοί που και τότε και σήμερα μας χλευάζουν για την αφοσίωσή μας στο καθήκον, παραμένουν στις «εικονικές» τους θέσεις και εμείς βλέπουμε την πόρτα της εξόδου;

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι διαδηλώνουμε εδώ και καιρό την βούληση  μας να προσφέρουμε και να αγωνιστούμε για μια δημόσια ραδιοτηλεόραση που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ελληνικού λαού. Για μια δημόσια ραδιοτηλεόραση που θα προάγει τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα του λαού μας, με αυξημένα αισθητικά κριτήρια και μακριά από την ευτέλεια των ιδιωτικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων.

Οι χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι δηλώνουμε  πως δεν κυνηγάμε την «καρέκλα»  αλλά το δικαίωμα στην εργασία. Δεν  κυνηγάμε το «βόλεμα» αλλά το δικαίωμα για μια αξιοπρεπή εργασία και ζωή.

Οι  χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι που μας μποδίζουν να βαδίσουμε

Οι  χίλιοι σαράντα επτά αυτοί άνθρωποι που  μας αλυσοδένουν

ΖΗΤΑΜΕ

 • ΜΟΝΙΜΗ  ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
 • ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ

 • ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ  ΗΘΟΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
 • ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ GOLDEN BOYS
 • ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ  ΑΡΩΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
 • ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από Πρωτοβουλία συμβασιούχων / μόνιμων ΕΡΤ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Στη γενική συνέλευση του σωματείου συμβασιούχων που έγινε τη Δευτέρα 7/6 μαζευτήκαμε περίπου 70-80 άτομα.
Ο πρόεδρος του σωματείου μας, έδωσε πρώτα το λόγο στον αντιπρόεδρο της Ποσπέρτ Λουκά Πανουριά ο οποίος ανακοίνωσε την ακύρωση προγραματισμένης διαμαρτυρίας των μουσικών συνόλων ΕΡΤ για την Τετάρτη (μουσική στο γκαζόν του Ραδιομεγάρου).
Μετά πήρε το λόγο και ο πρόεδρος του σωματείου μας και πρότεινε: Απεργία για την Τετάρτη με αίτημα να εξαιρεθούν όλες οι ειδικότητες απο την έγκριση του ΑΣΕΠ και να γίνουν ξανά οι συμβάσεις έργου όλων μας. Τη μέρα της απεργίας πρότεινε να κάτσουμε στα σπίτια μας. Η πρόταση αυτή ‘υπερψηφίστηκε’ από αυτή τη γενική συνέλευση. Η επόμενη πρόταση του πρόεδρου του σωματείου συμβασιούχων ήταν: Από δω και πέρα το λόγο για επόμενες απεργίες να τον έχει το ΔΣ του σωματείου χωρίς το κάλεσμα σε γενική συνέλευση. Η πρόταση αυτή ‘υπερψηφίστηκε’ από αυτή τη γενική συνέλευση.
Στη συνέχεια συνάδελφος συμβασιούχος πρότεινε σύσταση επιτροπής αγώνα που θα αποτελείται απο ανθρώπους του ΔΣ του σωματείου μας άλλα και οχι μόνο, η οποία θα έχει στόχο το συντονισμό και την προώθηση του αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση του αιτήματος για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους. Θα έχει τη διαρκή ενημέρωση όλων των συμβασιούχων για τις ραγδαίες εξελίξεις , την επαφή με άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και τη δημοσιοποίηση του αγώνα μας και το βασικό της χαρακτηριστικό θα είναι να παίρνει εντολές από τις αποφάσεις των συνεχών γενικών συνελεύσεων. Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε απο αυτή τη γενική συνέλευση.
Η συζήτηση κινήθηκε με άξονα το ‘πώς και αν μπορεί να εξαιρεθεί η κάθε ειδικότητα από τον ΑΣΕΠ. Άλλοι συνάδελφοι αναρωτήθηκαν για το νόημα μιας απεργίας που δεν θα στηρίζεται απο την Ποσπέρτ, άλλοι για το άν έχει νόημα απεργία που ‘δεν θα την πάρει χαμπάρι κανείς’, αφού το πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά… αν έχει νόημα μια απεργία στη δημόσια τηλεόραση χωρίς τη δημοσιοποίησή της….
Μετά καλέστηκε ο Δ. Περπατάρης (δικηγόρος της ΓΣΕΕ). Αρχικά αναφέρθηκε στις απολύσεις μας και στην παράταση απολύσεων που θα γίνει με τη σχετική τροπολογία και τόνισε την πρωταρχική σημασία που έχουν οι μαζικές κινητοποιήσεις στον έλάχιστο χρόνο που μας απομένει. Μετά αναφέρθηκε στη διαδικασία με οποία μπορούν να προσφύγουν οι συμβασιούχοι για να διεκδικήσουν επαναπρόσληψη.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, από τα παραπάνω προκύπτει πώς η διοίκηση επιδιώκει να ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. Η «εξαίρεση» δεν είναι προνόμιο. Είναι η παράταση της αγωνίας και του τρόμου μέχρι την απόλυσή μας. Ο αγώνας μας χρειάζεται να είναι μαζικός, συνεχής και δημόσιος με αίτημα :
Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους

Tην Τετάρτη τη μέρα της απεργίας να μην κάτσουμε στα σπίτια μας. Να βρεθούμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, στο δρόμο. Εκεί που η παρουσία μας θα γίνει αισθητή και δε θα χαθεί στους διαδρόμους του Ραδιομέγαρου.Να μαθευτεί τι συμβαίνει στην δημόσια Ραδιοτηλεόραση .
Μιλήστε με συναδέλφους σας / αυριανούς απολυμένους.

Όλοι, όλες την Τετάρτη 9 Ιούνη 11 πμ στην είσοδο του Ραδιομέγαρου .

Πρωτοβουλία συμβασιούχων / μόνιμων ΕΡΤ

Πηγή: http://financialcrimesnews.blogspot.com/ Δείτε και το: Στους δρόμους για το δικαίωμα στη δουλειά

Advertisements

7 Σχόλια to “ΕΡΤ-3: Μοιράζουν «εξιτήρια» στους συμβασιούχους”

 1. Μούγγα στη στρούγκα Says:

  Αλήθεια, τι στο διάολο κάνουν οι τρεις εργασιακοί εκπρόσωποι στην ΕΡΤ3; Κατάπιαν τη γλώσσα τους; Με αρέσει που την ερχόμενη Δευτέρα έχουμε πάλι εκλογές για νέους εργασιακούς…

 2. Απάντηση ενός Says:

  Επειδή ο αποπάνω έχει απορίες:

  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ
  ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ-3 ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

 3. εργαζόμενη στην ΕΡΤ Says:

  Αντιλαμβάνομαι τη δεινή θέση των συμβασιούχων αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να μας πουν τι θέλουν εκτός από το να βάζουν ορισμένοι, λυτούς και δεμένους από βουλευτικά γραφεία για να μην τους διώξουν.
  Έχει σκεφτεί κανείς ότι επειδή οι περισσότεροι είναι γαλάζια βύσματα που «τρούπωσαν» στην ΕΡΤ επί ΝΔ, εξηγείται και η μουγγαμάρα στις αντιδράσεις; Αν ήταν αριστεροί οι περισσότεροι συμβασιούχοι,
  δεν θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν;
  Αν οι συμβασιούχοι δεν αντιδρούν για τον ίδιο τους τον εαυτό, πώς θα αντιδράσουν αύριο μεθαύριο για συναδέλφους τους που θα κινδυνεύουν ή θα χάνουν τη δουλειά τους; Δεν θα βγάλουν «κιχ». Δεν λέω να μην τους υπερασπιστούμε τους συμβασιούχους. Λέω ότι και αυτοί θα πρέπει να ξεκουνήσουν τον κώλο τους.
  Εκτός κι αν και αυτοί ακολουθούν τη γραμμή του Μάκη και ψάχνουν να δουν αν είναι «σύμφωνο με το γράμμα του νόμου», το να αναπνέουν.

 4. Συμβασιούχος Says:

  Είδα το VIDEO που έχετε ανεβάσει με τις δηλώσεις Γαμπρίτσου. Στο 2ο μέρος το λέει καθαρά: «ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ»!!!

  ερώτηση: Η «δεξαμενή» θα έχει και νερό μέσα;;;!!!

  Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι και καλοκαιράκι και λέω να πλατσουρίσουμε λίγο μέχρι να ξαναβρούμε δουλειά…

 5. εργαζόμενη στην ΕΡΤ Says:

  Το ζήτημα είναι απλό: Απλά, κάποιοι βαριούνται που ζούνε. Να μια απόδειξη στο: http://varetos.blogspot.com/

 6. […] και ΕΣΗΕΜΘ – “Εκκωφαντική” η απεργιακή σιωπή και ΕΡΤ-3: Μοιράζουν «εξιτήρια» στους συμβασιούχους και Προς 24ωρη απεργία στην ΕΡΤ, με κλιμάκωση και Σε… […]

 7. […] λίγες ημέρες πριν οι συμβασιούχοι βρεθούν στο δρόμο. ΕΡΤ-3: Μοιράζουν «εξιτήρια» στους συμβασιούχους. Ουσιαστικά, υιοθετήθηκε η απόφαση της ΠΟΕΣΥ ΑΠΕΡΓΙΕΣ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: