ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους εργαζόμενους του «Tele Time»

Η εργοδοτική ασυδοσία στα ελληνικά ΜΜΕ χτύπησε αυτή τη φορά στην Πάτρα. Μετά τη διακοπή των συμβάσεων των δημοσιογράφων Μιχάλη Μπαϊρακτάρη και Άγγελου Κωνσταντίνου, η ιδιοκτησία του σταθμού αποφάσισε να συνεχίσει τις απολύσεις με τους δημοσιογράφους Ρόζα Κοτίδη, Γεωργία Κοσμά και Δήμητρα Κατσαΐτη.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους δημοσιογράφους του σταθμού από τους συναδέλφους τους στη Θεσσαλονίκη. Η Ένωση Συντακτών της περιοχής, οι Ενώσεις Συντακτών της χώρας και η ΠΟΕΣΥ οφείλουν (πέρα από τις τυπικές εκδόσεις ανακοινώσεων) να πιέσουν αποφασιστικά για την επαναπρόσληψη των συναδέλφων. Ήδη, πάντως η  Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν κήρυξε 24ωρη απεργία «για την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων και το πάγωμα των απολύσεων στο “Tele Time». Για ανάλογη ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

ANAKOINΩΣΗ της ΠΟΕΣΥ

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.) καταγγέλλει το μπαράζ απολύσεων στον τηλεοπτικό σταθμό “Tele Time” της Πάτρας. Ύστερα από τη διακοπή των συμβάσεων τω συναδέλφων Μιχάλη Μπαϊρακτάρη και Άγγελου Κωνσταντίνου, ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Βίκτωρ Ρέστης, έδωσε το πράσινο φως για την απόλυση των δημοσιογράφων Ρόζας Κοτίδη, Γεωργίας Κοσμά και Δήμητρας Κατσαΐτη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. δηλώνει την πλήρη συμπαράστασή του στην 24ωρη απεργία της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν. για την άμεση επαναπρόσληψη των συναδέλφων και το πάγωμα των απολύσεων στο “Tele Time”.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: