ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εργαζόμενης στη «MARFIN»

Ανώνυμη , για ευνόητους λόγους, καταγγελία εργαζόμενης στη MARFIN ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΕ ΣΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΆ SITES

«Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης. 

● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δε … διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.

● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην
αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η
διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις
κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.

● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους
εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες,
ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που
έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών
και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.

● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που
λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και
παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν
φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό
αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της
κατασκευής του.

● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και
πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε
φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να
γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε
κ.Βγενόπουλου.

● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους
εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από
νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες
και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος
φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους
έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με
τον έξω κόσμο.

● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις
κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά «ή δουλεύεις ή απολύεσαι».

● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο
κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα
στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.

Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να
περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για
αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που
κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν
ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι
συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου
προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο
γραφείο.»

[συμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι στη Marfin του συγκεκριμενου
καταστήματος παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν φοβουμενοι ενδεχόμενα
επεισόδια. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το
απαγόρευσε. Οταν επεσαν οι μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να…
ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν
υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό
σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν
αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις.»]

18 Σχόλια προς “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εργαζόμενης στη «MARFIN»”

 1. ειληκρινά δεν έχω λόγια..το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν για την έξοδο κινδύνου που δεν υπήρχε τελικά και μάλλον δεν είχε προνοηθεί απο τον κ.Γεννόπουλο…
  Αλλά ποτε μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ οτι θα τους κλείδωναν και οτι θα τους απειλούσαν αν έφευγαν καλύτερα να έχαναν την δουλεία τους παρά την ζωή τους..4 άνθρωποι πέθαναν άδικα ο ένας εκ των οποίων δεν είχε προλάβει ούτε καν να δει την ζωή.. ας αναπαυτούν εν ειρήνη R.I.P..

 2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΟΕ Says:

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΟΤΟΕ

  Νεκροί τρεις συνάδελφοι, εργαζόμενοι στην Marfin – Εγνατία Τράπεζα είναι τα θύματα των ταραχών που εκδηλώθηκαν προς το τέλος της ειρηνικής πανεργατικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας.

  Οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι που εγκλωβίστηκαν στο κατάστημα της Τράπεζας το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες δεν μπόρεσαν να βγουν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

  Η ΟΤΟΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όσους επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις βίας, με τις οποίες δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του λαού και της χώρας μας και απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

  Όμως, το τραγικό αυτό γεγονός που στέρησε τη ζωή σε τρεις συναδέλφους μας (2 γυναίκες και 1 άνδρας) είναι η θλιβερή συνέπεια των αντιλαϊκών μέτρων που ξεσήκωσαν τη λαϊκή οργή και τη διαμαρτυρία εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, το οποίο, όμως, έχει φυσικούς αλλά και ηθικούς αυτουργούς.

  Οι φυσικοί αυτουργοί πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

  Οι ηθικοί αυτουργοί, όμως, πρέπει να αναζητηθούν στην ασκούμενη πολιτική, στην επιχειρησιακή στάση της αστυνομίας αλλά και στις Διοικήσεις των Τραπεζών που με την εκβιαστική τους πρακτική εμποδίζουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις και με την ανευθυνότητά τους δεν λαμβάνουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές των εργαζομένων και των πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα, που αποτελούν γνώριμους και διαχρονικούς στόχους σε όλη την διαδρομή που ακολουθούν κάθε φορά οι εργατικές πορείες και οι διαδηλώσεις.

  Όμως, σοβαρότατες πολιτικές ευθύνες έχει και η Κυβέρνηση η οποία όπως φαίνεται δεν υπολόγισε το μέγεθος και την έκταση των συνεπειών που έχουν για την ελληνική κοινωνία και τους πολίτες οι αποφάσεις της που αφορούν στην οικονομική παράδοση της χώρας μας στην τρόικα του Δ.Ν.Τ., της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ε.Κ.Τ., αλλά και στις διαχρονικές απαιτήσεις του ντόπιου κεφαλαίου.

  Η ΟΤΟΕ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση του κλάδου των τραπεζοϋπαλλήλων και ολόκληρου του εργατοϋπαλληλικού συνδικαλιστικού κινήματος εναντίον των φυσικών και ηθικών αυτουργών του αποτρόπαιου γεγονότος της απώλειας της ζωής των τριών συναδέλφων μας, προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή κινητοποίηση αύριο Πέμπτη 6 Μαΐου.

  Καλούμε τη Κυβέρνηση της χώρας να επανεξετάσει την πολιτική της που στρέφεται αποκλειστικά σε βάρος των μη προνομιούχων πολιτών της χώρας μας.

  Να αναζητήσει άλλες λύσεις διεξόδου που θα σέβονται τα αδύνατα λαϊκά στρώματα και θα υποχρεώνουν να πληρώσουν εκείνοι που πραγματικά ευθύνονται για τα τραγικά οικονομικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.

  Πρέπει, επιτέλους, όλοι από το πολιτικό σύστημα να αντιληφθούν ότι το ποτάμι της λαϊκής οργής δεν καθοδηγείται, δεν περιχαρακώνεται και δεν θα σταματήσει μέχρι να υπάρξει δικαίωση και δημοκρατική διακυβέρνηση απόλυτα εναρμονισμένη με το λαϊκό αίσθημα.

  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΟΕ

  http://www.otoe.gr/dtypou.htm

 3. Αντωνης Κ. Says:

  Κατα πρωτον καταδικαζω οποιαδηποτε μορφη βιας, ποσο μαλλον οταν αυτη εχει ως αποτελεσμα τον αδικο και τραγικο θανατο 4 συνανθρωπων (συμπεριλαμβανομενου του αγεννητου παιδιου)!

  Εαν η καταγγελια της κυριας παραπανω ειναι αληθη, τοτε θα πρεπει αμεσα να κινηθει η διαδικασια και να κατηγορηθουν για συνεργεια στη δολοφονια αυτη, ολοι αυτοι που εχουν την ευθυνη για την μη υπαρξη συστηματος πυροσβεσης σε μια τετοιου ειδους επιχειριση!

  Ειναι αδιανοητο να δινεται αδεια λειτουργιας σε ενα καταστημα που εργαζεται τοσος κοσμος και καθε μερα μπαινοβγαινουν δεκαδες πολιτες!!

  • Ερώτηση:Αν υποθέσουμε ότι πιάνονταν για δολοφονία από αμέλεια όσοι/ες προκάλεσαν τη φωτιά,θα ήταν λάθος να έμπαιναν μέσα;(Ανεξάρτητα απ το αν είναι δίκαιοι οι νόμοι και αν τους αφορούν,για καθετί που κάνεις ασπάζεσαι συνέπειες μιας έστω και ανεπιθύμητης πραγματικότητας διαφορετικά είσαι κότα).
   Με αυτό δεν υπονοώ ότι δεν έχουν ευθύνη όσοι δεν μερίμνησαν για την ασφάλεια του κτιρίου ή ότι δεν ήταν ηλίθιο να απαγορευτεί η έξοδος στους εργαζομένους.
   Και ένα ακόμη,αν δεν είχαν υπακούσει σε κάθε εκφοβισμό και είχαν διασφαλίσει τουλάχιστον την σωματική τους ακεραιότητα,θα είχε ίσως αποφευχθεί όλο αυτό.Και φυσικά δεν λέω ότι ευθύνονται που σκοτώθηκαν,λέω ότι ευθύνονται για την ανοχή που υπέδειξαν.
   Αλλά αυτά έχουν θεωρητική αξία κυρίως.
   Το θέμα είναι,η κατηγορία δολοφονίας από αμέλεια θεωρείται βάσιμη και ότι αυτό συνεπάγεται;

 4. Γιωργος Ζ Says:

  Θελω να μου πειτε ποσοι απο σας,οπου και αν εργαζεστε,εχετε πυρασφαλεια και σας εχουν κανει ασκησεις για περιπτωση πυρκαγιας η σεισμου.Εχω την εντυπωση πως η περιπτωσεις ειναι ελαχιστες.Ζουμε σε μια χωρα χωρις υποδομες.
  Ελισαβετ μου,αμφιβαλω αν εκανε ελγχο ο Κος Βγενοπουλος για τον αν υπαρχει εξοδος κινδυνου.Για αυτα τα θεματα υπαρχουν τεχνικοι.Αυτοι που εφτιαξαν το κτιριο και αυτοι που εκαναν συμφωνιες κατω απο το τραπεζι.
  Για εμενα παντως η αιτια για τον αδικο χαμο αυτων των ανθρωπων ειναι συγκεκριμενα ανθρωπινα χερια.Αυτα που πεταξαν τις μολοτωφ.Υπαρχουν δολοφονοι.Απλα πραγματα.
  Μακαρι απ εκει και περα να αλλαξουν τα πραγματα και η τραπεζες που μας πινουν το αιμα να κανουν αλλαγες εστω και τωρα,γιατι τα ιδια προβληματα θα εχουν πολλα ακομα κτιρια απλα δεν τα ξερουμε.θα τα μαθουμε να γινει και αλλο κακο,δυχτηχως.

 5. Το σωματείο των εργαζομένων θα κάνει τίποτα για το όλο θέμα ή ανήκει και αυτό στη Τράπεζα;

 6. Αν η τράπεζα αυτή έπιανε φωτιά, κάποια μέρα πορείας, με τους ανθρώπους – εργαζομένους κλειδωμένους (; !) μέσα, όχι από μολότοφ αλλά από κάποια άλλη αιτία… το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο?
  Τράπεζα χωρίς πυρασφάλεια!
  Αφεντικά που εκβιάζουν την ζωή των εργαζομένων.
  Τί να πω;

 7. Τραπεζοϋπάλληλος Says:

  H διοίκηση της MARFIN έβγαλε μια ανακοίνωση που αντί να περιλαμβάνει ένα μεγάλο συγγνώμη για την έλλειψη πυρασφάλειας, και τον τραγικό θάνατο τριών υπαλλήλων της, τα βάζει και με τους εργαζόμενους που είχαν την… «αναίδεια» να παραμείνουν ζωντανοί!!! Τα χώνει στους συνδικαλιστές της ΟΤΟΕ που έβγαλαν μια οργισμένη ανακοίνωση για την έλλειψη αυτών των μέτρων.
  Μάλιστα καταλήγει στην ανακοίνωσή της με τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ!

  Ντροπή κύριοι τραπεζίτες. Οι άνθρωποι για σας είναι ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ σας!

 8. Κώστας Μπ. Says:

  Η ανακοίνωση της ΟΤΟΕ είναι αναρτημένη παραπάνω. Οι αλήθειες ενοχλούν τη χώνεψή των αφεντικών.

 9. Άναρχος όλος ο κόσμος Says:

  Βρήκα την ανακοίνωση της ΜΑΡΦΙΝ και δεν έχει πραγματικά καμία λέξη για την ανύπαρκτη πυρασφάλεια! Είναι μια ανακοίνωση με έντονο πολιτικό άρωμα και πάει να κάνει έναν εσκεμμένο διαχωρισμό «ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ» και «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ». Πληροφοριακά, χωρίς να ανήκω σε αυτο τον χώρο, αναγνωρίζω ότι περισότερες διαδηλώσεις από τους αναρχικούς δεν έχει κάνει κανένας, ειδικά στην Ελλάδα. Εκ του πονηρού είναι ο διαχωρισμός.
  Είναι μια ακόμα μπαρούφα που χρησιμοποιούν και τα κανάλια μεταξύ «κουκουλοφόρων» και «ειρηνικών διαδηλωτών».
  Ο κόσμος όλος είναι άναρχος και εξοργισμένος με τα μέτρα και δεν το έχουν καταλάβει ή μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν…

 10. […] ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εργαζόμενης στη “marfin” Ανώνυμη , για ευνόητους […] […]

 11. καΛΑ, εδω ΠΕΤΟΎΣΑΝ μοΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΡΙΧΝΑν ΠΕΤΡελαΙΟ,
  η ΠΥΡΑΣφάλεια θα ΈΣωζΕ ΤΟΥς ΕΡΓΑζΌμενΟΥς;
  ΓΙΑ νΑ σΟβΑΡΕΥΤΟΎΜΕ.
  ΤΟ ΌΤΙ το κτήριο ήταΝ διαΤΗΡΗΤΈΟ ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ;
  ας είμαΣΤΕ ΛΊΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΊ, Να σεβΑστούμε τους νΕΚΡΟΎς
  ΚΑι νΑ μην ΤΑ ΡΊΧνΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ πρώτη ευκαιρία ΣΤΟΥς ΆΛΛΟΥς.
  εΣΎ κυρία μου τόσο καΙΡΌ ΠΟΥ ΤΑ ήξερες όλα Αυτά
  γιατί δεν ΈΚΑνΕς ΤΊΠΟΤΑ;
  Μήπως είμαστε όΛοι μας ΥπεύΘΥνΟΙ;

 12. Όλα για τον εργοδότη λοιπόν….
  Δεν είναι μόνο οι χρηματικές μειώσεις που μας επιβάλουν στα νέα μέτρα φίλοι, είναι και ταπεινωτικές για όλους μας..ταπεινωτικές για τον άνθρωπο! Είμαστε πιόνια πάνω σε ένα σκάκι με δεδομένο ότι πρώτα εμείς θα χάσουμε την ζωή μας για να ζήσουν ανενόχλητοι «οι βασιλιάδες» που εν τέλει είναι και υπαίτιοι για όλα!!!Αυτοί θα στερηθούν κάτι ή θα στερηθούμε εμείς και για αυτούς???
  Τι να πω…
  ΛΥΠΑΜΑΙ

 13. Αγαπητη Εφη (Εργαζομενη στη MARFIN)

  Ετσι τουλαχιστον αναφερεσαι στο mail που ελαβα απο Αγγλικο provider (efipapada@yahoo.co.uk)

  Αναρωτιεμαι για τα πραγματικά κίνητρα σου, διότι:

  1. Γνωριζεις εσυ κάποιο εργοδοτη που να παρωτρυνει τους υπαλληλους του να απέχουν απο τα καθηκοντα τους και να απεργουν? Ανεφερε κάποιο ονομα.
  2. Αφου οπως αναφερεις στην καταγγελία σου, η πυροσβεστική δεν εφαρμόζει το νόμο σχετικά με την πυρασφάλεια σε κτηρια που στεγαζουν υπηρεσίες και υπαινίσεσαι μάλιστα συμφωνία «κατω απο το τραπεζι» γιατι δεν καταγγελεις ευθεως την πυροσβεστική γι αυτη τη σοβαρή υπόθεση που πιθανώς θα δημιουργησει αύριο και άλλα θύματα?
  3. Σε ποια Ελληνική υπηρεσία (Δημοσια ή ιδιωτικη) γνωριζεις εσυ ότι υπάρχει εκπαιδευμενο προσωπικο ή πού έχεις δει να γίνονται ασκήσεις πυρασφάλειας, και με την εποπτεία τίνος?
  4. Ναι ειναι αλήθεια οτι ο υπάλληλος δεν είναι ελεύθερος να αποφασισει ποτε γουσταρει να εργαστει και ποτε οχι, μια και ο ίδιος έχει συμφωνίσει επι πληρωμή να θετει τον εαυτό του για 8 ωρες καθημερινα στην υπηρεσια του εργοδότη. Εσυ τώρα ανακάλυψες ότι η δουλειά δεν είναι χαρά αλλά μια μορφή υποχρεωτικής – οικειοθελούς δουλείας?
  Τελος, άν δεν σ’ αρεσει η εργασία σου, άσκησε τα ατομικα σου δικαιώματα που εκπορρέουν απο το Σύνταγμα. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ και ασε μας ήσυχους.
  Όσο για την υποχρέωση στους αδικοχαμένους, άς την έβγαζες όσο ζουσαν.
  Τώρα ΔΕΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

 14. @Αει στο λαμογια

  δεν σβύνεται σας παρακαλώ το σχόλιο του;

  έλεος

 15. Λέει την άποψή του, όσο κυνική κι αν είναι, όσο και αντίθετοι να είμαστε με αυτήν. Δεν χρησιμοποιεί σεξιστικούς ή ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς…
  Όσο για τον… αγγλικό provider στον οποίο αναφέρεται, κανείς δεν καταλαβαίνει πώς αυτό το όνομα που παρατίθεται είναι το πραγματικό της εργαζόμενης. Και ποια… «υπηρεσία» ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ τώρα την επιστολή; Μυστήρια πράγματα.

  • ειναι λυπητερό κάποιοι να παίζουν με τον θάνατον άλλον ανθρώπων και μάλιστα έτσι προκλητικά και ανώνυμα. κι εγώ λαμβάνω εκατοντάδες email κάθε μέρα, αλλά έχω το μυαλό να μην τα κάνω re-post.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: