Άρχισαν και οι παπαγάλοι των εκλογών να κρώζουν παράφωνα…

Διαβάζουμε στο “mediablog” :  «Ο “Ασύνταχτος Τύπος” αναζητεί συμμάχους. Συζητά κι αυτός με την “Προοπτική”, αλλά και με τη “Συνεργασία”, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν τη συνεργασία με τη μόνιμη ανεξάρτητη υποψήφια, την ίδια στιγμή που οι πιο έμπειροι της παράταξης την αποκλείουν με το χαρακτηρισμό “κολλημένη”».

Προφανώς υπάρχει κάποια παρανόηση. Κάποιοι σπεύδουν να βγάλουν συμπεράσματα και καταλήγουν σε λάθη ή έχουν ψευδή πληροφόρηση. Ίσως να ήταν βιαστικό να μιλήσουμε για προβοκάτσια και παραπληροφόρηση.

Να το ξεκαθαρίσουμε: ο Ασύνταχος Τύπος δεν συζητά με την Προοπτική ούτε με την Συνεργασία. Ούτε πρόκειται να συζητήσει.

Πρόκειται για δύο παρατάξεις της «πρόθυμης συμβιβασμένης πλειοψηφίας» που το προηγούμενο διάστημα με τις επιλογές τους λειτούργησαν σε βάρος των επιδιώξεων του συνδικαλιστικού κινήματος των δημοσιογράφων. Οι διαφορές μας με τις δύο συγκεκριμένες παρατάξεις ήταν εμφανείς όλο το προηγούμενο διάστημα: μέσα στις γενικές συνελεύσεις, στις κινητοποιήσεις και στις διαδηλώσεις και φυσικά μέσα στα όργανα της ΕΣΗΕΜΘ. Για την δράση του Ασύνταχτου Τύπου μάρτυρας η συνεχής παρουσία μας σε όλες τις κινητοποιήσεις. Για τις θέσεις μας μάρτυρας η στάση μας στις γενικές συνελεύσεις αλλά και οι θέσεις μας στο δ.σ.

Να δοθεί άμεση πρόσβαση τώρα σε όλα τα πρακτικά του δ.σ. για να διαπιστώσουν οι συνάδελφοι ποιος ψήφιζε τι και γιατί. Τολμούν; Το διαδίκτυο είναι ανοιχτό. Έχουν τα κότσια;

Οι διαδικασίες μας είναι ξεκάθαρες: «Ο Ασύνταχτος Τύπος το επόμενο διάστημα μέσα από ανοιχτές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες συμμετοχής και διαλόγου, χωρίς αποκλεισμούς και προκαθορισμένα πολιτικά πλαίσια, θα καταθέσει θέσεις και προτάσεις και θα προτείνει υποψηφιότητες».

Όπως επίσης και το στίγμα μας: «Πρέπει συντεταγμένα αλλά με πνεύμα απείθαρχο και «ασύνταχτο» σε πεπατημένες λογικές και συμβιβαστικές διαθέσεις να απαντήσουμε δυναμικά».

Όλα τα άλλα, αν μη τι άλλο, είναι συνειδητά ψέματα ή άγνοια. Ευχόμαστε να είναι το δεύτερο.

Επίσης δεν θεωρούμε κανένα συνάδελφο «κολλημένο» και δεν αποκλείουμε την διαδικασία του διαλόγου. Ο διάλογος στον Ασύνταχτο Τύπο όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν μία ανοιχτή διαδικασία χωρίς αποκλεισμούς και προκαθορισμένα από εμάς πλαίσια. Δεν λειτουργήσαμε ιεραρχικά αλλά αμεσοδημοκρατικά. Δεν προκαθορίσαμε πλαίσια αλλά ακολουθήσαμε διαδικασίες άμεσης συμμετοχής των συναδέλφων και ορίσαμε συγκεκριμένους συνδικαλιστικούς και πολιτικούς στόχους. Προτάξαμε ιδέες και αιτήματα και όχι πρόσωπα και ρητορείες.

Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα κουτσομπολιά και τις «κατινιές» και ας σταματήσουν τα συνδικαλιστικά παιχνιδάκια, γιατί η επανάληψη θα γίνει αντιληπτή ως πρόκληση…

fastbitter

Advertisements

11 Σχόλια to “Άρχισαν και οι παπαγάλοι των εκλογών να κρώζουν παράφωνα…”

 1. θα σχολίαζα τώρα, αλλά έχω ένα ρεντεβουδάκι με τον Φωκιανίδη και τη Χαλεπλίδου για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες…

 2. Τι έκανε λέει; Ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ αναζητά συμμάχους και συζητά συνεργασία με την πλειοψηφία των «προθύμων»;!!!

  Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ Χα-χα-χα-χαχου-χαχαχα, χα-χα-αχ-αχ !!!

  Να είστε καλά!!! Γελάσαμε και σήμερα!!!

 3. ΑΣΥΝΤΑΧΤΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ Says:

  Θυμίζουμε τι λέγαμε το Μάιο του 2008 ως ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ενόψη των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Ας το διαβάσουν καλύτερα οι του ευφάνταστου mediablog. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Οι συνεργασίες με τους γραφειοκράτες, αποκλείονται. Απεναντίας, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις με μη συντεταγμένη νοοτροπία και ασύνταχτο πνεύμα για όλους τους συναδέλφους ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Είμαστε υπέρ των ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και ΟΧΙ των υποταγμένων και των ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.

  Τι λέγαμε το Μάιο του 2008:

  Στις 31 Μαίου ψηφίζουμε ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ Τύπο

  Posted in Εκλογές on Μαΐου 26, 2008 by asyntaxtostypos

  Συνάδελφοι

  Η περασμένη χρονιά δεν ήταν μία εύκολη περίοδος για το δημοσιογραφικό κλάδο ούτε για το σύνολο των εργαζομένων της χώρας. Μισθωτοί και συνταξιούχοι βρέθηκαν για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο. Οι ταξικές πολιτικές που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις σε βάρος των εργαζόμενων αυτή τη φορά κορυφώθηκαν με την ασφα…ληστρική ψευδομεταρρύθμιση. Προηγήθηκε η καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων και το σκάνδαλο των ομολόγων. Σήμερα όλοι γινόμαστε μάρτυρες μίας σκληρής αντεργατικής πολιτικής, που δεν εξαιρεί ούτε δήθεν προνομιακούς κλάδους ούτε δήθεν ευγενή ταμεία.

  Η φετινή χρονιά είναι εκλογική. Πιστεύουμε ότι αυτή η χρονιά πρέπει να είναι διαφορετική. Τα παραπάνω προβλήματα δεν επιτρέπουν ούτε τη χαλαρή ψήφο ούτε την απολιτική.

  Αυτές οι εκλογές θα πρέπει να δημιουργήσουν “την κατάσταση που θα καθιστά αδύνατη κάθε οπισθοδρόμηση”. Ψηφίζω για μας δεν σημαίνει παραιτούμαι. Ψηφίζω για μας σημαίνει συνεχίζω. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση η πλειοδοσία των “παραδοσιακών” παρατάξεων σε θέσεις και προτάσεις περισσεύει. Χρόνια τώρα διακηρύξεις – επαναστατικά μανιφέστα ή καλοδουλεμένες εκθέσεις ιδεών επαναλαμβάνουν μονότονα τις ίδιες προτάσεις: θα, θα, θα σας αποκαταστήσουμε…

  Ποια ήταν είναι η “νέα εποχή” που έβλεπε η “Δημοσιογραφική Ενότητα” το 2006; Με ποια μυωπική ανάγνωση δεν διέκριναν ότι ερχόταν λαίλαπα στα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα;
  Πού είναι η “Ένωση των δημοσιογράφων” με “ρόλο για όλους”, όπως διακήρυτταν οι “Δημοσιογράφοι Τώρα”, που έμειναν προσηλωμένοι στο χθες των προσωπικών αντιπαραθέσεων;
  Πού είναι η “σύγκρουση με τον εργοδοτικό, κυβερνητικό και ατομικό συνδικαλισμό”, που υποσχόταν η “Προοπτική”, όταν υπερψηφίζει τον απολογισμό δράσης;
  Περί ποιας αλλαγής τυρβάζουν κάποιοι, που σήμερα συγκροτούν το νέο σχήμα της αναπαλαίωσης και της ανακύκλωσης των τετριμμένων ( Προοπτική – Ενωτική Πρωτοβουλία), όταν είναι γνωστό ποιοι κομματικοί παράγοντες και ποιες πολιτικές δυνάμεις κινούν τα νήματα στο παρασκήνιο;
  Συνάδελφοι μας γνωρίσατε ως συνδικαλιστική κίνηση στις εκλογές για το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ, μας γνωρίζετε εδώ και χρόνια στους χώρους δουλειάς. Είμαστε οι συντάκτες του διπλανού γραφείου. Αυτά που προτείνουμε δεν έρχονται από το πουθενά.
  Οι εκλογές για μας είναι ένα στάδιο από τα πολλά που πρέπει να διανύσουμε. Δεν βρισκόμαστε τώρα εδώ για να ξαναβρεθούμε και πάλι λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές.

  Βασική λειτουργία του Ασύνταχτου Τύπου είναι η συνέλευση των συμμετεχόντων μελών του. Εκεί λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις. Θεωρούμε ότι η εκπροσώπηση δεν είναι λευκή επιταγή.
  Η διπλοθεσία στην εκπροσώπηση αποκλείεται. Συνάδελφοι που έχουν εκλεγεί σε κάποιο συνδικαλιστικό όργανο δεν μπορούν να επανεκλεγούν αν δεν παρέλθει παύση μίας θητείας. Οι συνεχείς θητείες, η πολυθεσία στην εκπροσώπηση και η μη εναλλαγή των προσώπων, καλλιεργούν τον παραγοντισμό και τους προσωποπαγείς μηχανισμούς σε βάρος της συλλογικότητας. Μεταξύ μας δεν υπάρχουν επαγγελματίες συνδικαλιστές αλλά άμεσα ανακλητοί κι αποφασισμένοι εθελοντές.
  Επιδιώκουμε την ομοφωνία μέσα από τη σύνθεση των απόψεων χωρίς να αποκλείουμε τις ψηφοφορίες επί όλων των θεμάτων. Οι θέσεις και οι απόψεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχών συζητήσεων και ελεύθερου κοινού προβληματισμού και όχι κομματικών επιταγών.
  Πιστεύουμε ότι η δημοσιογραφία είναι πρώτα λειτούργημα και μετά επάγγελμα. Η αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση είναι κοινωνικό δικαίωμα και αγαθό που πρέπει δημοκρατικά να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες. Όχι εμπόρευμα.

  Οι δημοσιογράφοι έχουμε καθήκον και υποχρέωση να προστατεύουμε το αγαθό της ενημέρωσης. Κάθε μορφής εξουσία που επιθυμεί να ελέγξει την πληροφόρηση και να εκμεταλλευτεί την ενημέρωση ως όπλο κοινωνικής χειραγώγησης πρέπει να αντιμετωπίζεται και να ελέγχεται αδιάλειπτα και με πάθος
  Με βάση τα παραπάνω:

  Βασικό μας πρόταγμα είναι η αξιοπρέπεια στη δουλειά, σε συνθήκες πλήρους απασχόλησης με κατοχυρωμένα τα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους. Θεωρούμε ότι τα ΜΜΕ πρέπει να υπόκεινται στον έλεγχο αυτών που τα λειτουργούν και αυτών που τα απολαμβάνουν. Καμία ανοχή σε φαινόμενα λογοκρισίας και καταναγκασμού.
  Η επόμενη περίοδος θα είναι κρίσιμη για τον κλάδο μας. Οι προτεραιότητες του συνδικαλιστικού κινήματος για μας είναι ξεκάθαρες: να αποκρούσουμε τα αντιασφαλιστικά και αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα του κλάδου και την ελευθερία του Τύπου.
  Είμαστε ενάντια στον ασφαλιστικό κατακερματισμό και προτείνουμε τη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα ασφάλισης για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Προτείνουμε μετά τις εκλογές άμεση κινητοποίηση του κλάδου και δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας για την απόσυρση του ασφαληστρικού νομοσχεδίου. Όλα τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να “χαρτογραφηθούν” εργασιακά και ασφαλιστικά ώστε να διαπιστωθεί πού, πώς και κατά πόσο εφαρμόζονται Σ.Σ.Ε και τηρούνται συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας.

  Άμεση συμμετοχή όλων

  Για τον Ασύνταχτο Τύπο οι συμμετοχικές διαδικασίες αποτελούν προϋπόθεση για τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος. Θεωρούμε ότι κάθε εργαζόμενος δημοσιογράφος πρέπει να εκπροσωπείται συνδικαλιστικά, ακόμα κι όσοι εργάζονται σε καθεστώς μαύρης εργασίας. Τακτικές εργασιακές συνελεύσεις ετησίως σε όλα τα ΜΜΕ ανά νομό και ενίσχυση του θεσμού των εργασιακών εκπροσώπων και του μικτού συμβουλίου αποτελούν βασική προϋπόθεση για την άμεση επικοινωνία της βάσης και του ΔΣ. Η δημιουργία και η ενεργοποίηση επιτροπών για τα μείζονα θέματα (εργασιακά, ασφαλιστικά, συνθήκες εργασίας, επιμόρφωσης κ.ά.), η πλήρης διαφάνεια και η άμεση συμμετοχή θα ανοίξουν νέους δρόμους ενεργοποίησης του δυναμικού της Ένωσης.

  Συνάδελφοι, για να πετύχουμε την επίλυση των προβλημάτων, θεωρούμε ότι η Ένωση δεν πρέπει να παραμείνει στο ευχολόγιο και στις υποσχέσεις για δράση των προηγούμενων ετών. Πρέπει να αλλάξουν οι συσχετισμοί, αλλά να αλλάξουν και οι λειτουργίες και να ενισχυθούν οι συμμετοχικοί θεσμοί.
  Η ΕΣΗΕΜ-Θ πρέπει να πραγματοποιήσει καταστατικό συνέδριο, ώστε να δρομολογηθούν θεσμικές αλλαγές που θα εκσυγχρονίσουν το πλαίσιο λειτουργίας της. Εδικό βάρος πρέπει να δοθεί στην επιμόρφωση. Λέμε ναι στη διασφάλιση των αποθεματικών αλλά ναι και στην αξιοποίησή τους υπέρ των μελών της Ένωσης. Ειδικά για τους ανέργους, του ημιαπασχολούμενους, τους χαμηλοσυνταξιούχους του κλάδου ή τους συναδέρφους με μονογονεϊκές οικογένειες θα πρέπει να υπάρξει ειδική μέριμνα.

  Ο Ασύνταχτος Τύπος διεκδικεί την ψήφο σας χωρίς συνδικαλιστικές προκαταλήψεις, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις με πρόταγμα την αυτόνομη δράση και τη διάθεση για κινητοποίηση
  Όλοι μαζί μπορούμε:

  Να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και τα δεδομένα
  Να ανατρέψουμε την αδράνεια και την αδιαφορία
  Να συνθέσουμε ένα νέο πλαίσιο συνδικαλιστικής δράσης που θα υπερασπίζεται το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, την αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση και τα δικαιώματά μας.

  Στις 31 Μαΐου ψηφίζουμε: “ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ Τύπο”

 4. έλα γύρισα από το ραντεβού, αλλά πρέπει να ξαναφύγω για να δω Παπαδημούλη και Νεστορίδη…

 5. Παγιδούλες και τεστ Says:

  Χαιρετίσματα στην εξουσία.

  Οι «παγιδούλες» του mediablog, έχουν πλάκα. Μάλλον το εντελώς ανυπόστατο δημοσίευμα, είναι κατασκευασμένο προκειμένου να τεστάρουν αντιδράσεις. Ας είναι κι έτσι.

  Οι «συνεργασίες» αποδεικνύονται τελικά «ευσεβείς πόθοι» ορισμένων της σημερινής πλειοψηφίας μπας και βρεθούν προ εκπλήξεων από το αποτέλεσμα των εκλογών. Aς μη πούμε τι θα πάρουν…

  Οι εκλογές πάντως θα είναι βεβιασμένες αν γίνουν στις 17 Μαίου. Καλύτερα να γίνουν τέλη Μαίου ή αρχές Ιουνίου.

 6. Προς κύριο mediablog:

  Όπως βλέπεις ( που είμαι σίγουρος), προς το παρών κάνουμε πλάκα. Παρακαλώ να είσαι προσεκτικότερος σε αυτά που γράφεις.

 7. Αφήστε τους «παπαγάλους» να κρώζουν. Εξάλλου, είναι της… μόδας τελευταίως…

 8. Εκλέγουμε ασύνταχτους -όχι συντεταγμένους Says:

  Όχι μόνο επιβεβαιώθηκαν τα όσα έλεγαν οι ασύνταχτοι της ΕΣΗΕΜΘ τον Μάιο του 2008, αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και επιεικείς! Τελικά στην εποχή μας, όποιος λέει αλήθειες, χαρακτηρίζεται… «Ταλιμπάν». Αυτά, γιατί κάποιοι έχουν μνήμη.

  Στις εκλογές του Μαίου να στηρίξουμε όλοι και όλες το δικό μας ανεξάρτητο-αυτόνομο-συνεπές και πιο τίμιο συνδικαλιστικό σχήμα: τον ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ.

 9. Πϊσω υποκριτές! Says:

  Ο φερόμενος ως εμπνευστής της πρότασης για την κατάπτυστη προσθήκη στο άρθρο 6 του Καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ (με την οποία θα «ποινικοποιούνταν» οι αντίθετες φωνές αν περνούσε), σχεδιάζει, λέει, να φτιάξει δικό του συνδικαλιστικό σχήμα-παράταξη και να κατέβει στις εκλογές! Αλλά για να συμμαζέψεις τους αριστερο-δημοκράτες, πρώτα πρέπει να τους… βρεις! Δεν είναι δα και εύκολη υπόθεση.
  Εξάλλου, πρέπει να παρουσιάζεις και έναν φρέσκο, νεανικό λόγο και η συμπεριφορά σου να μην παραπέμπει σε αυτά που καταγγέλλεις αλλά να τα αντιμάχεσαι: αυταρχισμός, ξερολισμός, υπεροψία, αρχοντοχωριατισμός, τσαντίλα με οτιδήποτε.

  Η αριστερά δεν είναι όχημα για προεκλογικά παιχνιδάκια. Που όποτε μπορούμε τη «χρησιμοποιούμε» για να την ξεχάσουμε αμέσως μετά. Η αριστερά είναι η ίδια πρακτική της καθημερινότητας, η ριζοσπαστική-ανατρεπτική ματιά για την αλλαγή της καθεστωτικής γραφειοκρατικής πραγματικότητας.

  Και γνωρίζουν πολύ καλά οι σημερινοί όψιμοι «δημοκράτες» ότι η αριστερά ή θα διαπνέεται από ασυμβίβαστη νοοτροπία και ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ (με τις επίσημες γραμμές) πνεύμα, ή θα είναι μία από τα ίδια κατά το πρότυπο των κομμάτων.

  Προσοχή λοιπόν με τους αριστερούς πειραματισμούς. Οι αριστεροί δεν είναι πειραματόζωα…

 10. Οι ανίερες συμμαχίες και οι «συνεργασίες» είναι μονάχα για τους δολοπλόκους και τους εκλογομάγειρες.

  Οι μόνες θεμιτές συνεργασίες είναι μεταξύ των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ που δεν είναι… διευθυντές, κολλητοί της εργοδοσίας ή ρουφιάνοι.

  Η πιο αυθεντική «συνεργασία» των μελών της ΕΣΗΕΜ-Θ με την… «προοπτική» απαλλαγής από τους γραφειοκράτες αριστερο-δεξιο-πασόκους, είναι αυτή που γίνεται στη βάση της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ τόσο στο πεδίο των συνδικαλιστικών αγώνων αλλά ΚΥΡΙΩΣ στους χώρους δουλειάς και στον ΤΡΟΠΟ δουλειάς. Δεν μπορείς να μεταδίδεις π.χ. του κόσμου τις ανακρίβειες ή να είσαι θλιβερός αναμεταδότης τρομολαγνικών σεναρίων ποικιλώνυμων «υπηρεσιών» και ταυτοχρόνως να μιλάς για συντεχνιακά δικαιώματα κλπ.

  ΝΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «ΗΓΕΣΙΑΣ» της ΕΣΗΕΜ-Θ.

  Αυτή είναι η καλύτερη «συμμαχία» που κάποιοι ονειρεύονται.

  Οι «άλλες» συμμαχίες (που κάποιοι από ένα τμήμα της γνωστής πλειοψηφίας του ΔΣ ετοιμάζονται να υλοποιήσουν) απλώς θα μεγαλώσει τον κύκλο της ανυποληψίας τους.

 11. Θανάσης Νικολάου Says:

  Επειδή προσωπικά δεν ασχολούμαι ποιος γράφει τί και που, δε γνώριζα καν την ύπαρξη του mediablog. Τώρα που το έμαθα, θα φροντίσω να μάθω και το διαχειριστή του και στο επόμενο σχόλιο που θα καταθέσω στο δικό μας blog θα γράψω και το όνομα του κυρίου/ας που αν και δημοσιογράφος έχει παραβεί την βασικότερη αρχή του λειτουργήματος μας, με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

  Θανάσης Νικολάου

  ΥΓ. Συνάδελφοι του Ασύνταχτου, το σχόλιο ήταν ευπρεπές. Δεν κατονόμασα κανέναν, πουλημένο, λαμόγιο, ξεφτίλα και δουλοπρεπή. Ακόμα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: