Περικοπές ΕΔΟΕΑΠ: Αναπάντητα ερωτήματα, ένα εξώδικο και μια διαμαρτυρία

Μέσα σε ένα ζοφερό οικονομικό κλίμα, με περικοπές, μειώσεις μισθών, ασφαλιστικό και φορολογικό, ακρίβεια και ανασφάλεια και στον εργασιακό χώρο των ΜΜΕ, αρχής γενομένης από τους εργαζόμενους σε ΕΡΤ, ΑΠΕ, ΔΕΠΘΕ, «θολή» παραμένει και η ενημέρωση σχετικά με το «ψαλίδισμα» των παροχών του ΕΔΟΕΑΠ προς τα μέλη του. Δεν είναι τυχαία πάντως η συνέχιση των διαμαρτυριών αρκετών δημοσιογράφων για τις περικοπές αυτές. Για παράδειγμα, ομάδα συναδέλφων διοργανώνει κινητοποίηση διαμαρτυρίας έξω από τον ΕΔΟΕΑΠ ((Ηριδανού και Σισίνη γωνία, Αθήνα) την Παρασκευή -19 Μαρτίου-, στις 11 το πρωί. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

– Επειδή η πρόληψη σώζει.
– Επειδή είναι ζήτημα ζωής και υγείας.
– Επειδή δεν γίνεται να παρακολουθούμε απαθείς τις παροχές του Ταμείου μας, του ΕΔΟΕΑΠ να κόβονται η μια μετά την άλλη.
– Επειδή δεν είμαστε αφελείς για να μας «άγουν και να μας φέρουν» ορισμένοι στα πανάκριβα ιδιωτικά εργαστήρια.
– Επειδή δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε σε καιρούς χαλεπούς το Ταμείο και την τσέπη μας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ΜΗΝ κλείσει το Κυτταρολογικό ιατρείο του ΕΔΟΕΑΠ

Ελάτε για να αποδείξουμε στην πράξη ότι ξέρουμε να αγωνιζόμαστε για όσα μας ανήκουν.
Δεν θα αποφασίζει ΚΑΝΕΙΣ για εμάς χωρίς εμάς!
Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, τόσο έξω από τον ΕΔΟΕΑΠ την Παρασκευή όσο και για την ενημέρωση των συναδέλφων στα μέσα που εργάζεσθε.

Υπογράφουν προς το παρόν: Μαίρη Βενέζη, Ελένη Δελβινιώτη, Χαρίκλεια Λέκα, Δάφνη Λυδάκη, Γιολάντα Πέτσιου, Αννυ Γεωργίου, Μαίρη Πίνη, Χριστίνα Παπασταθοπούλου , Ντίνα Βαγενά, Γεωργία Δάμα.

Αξίζει να προσθέσουμε ότι συνάδελφοι των Financial Crimes http://financialcrimesnews.blogspot.com/έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τις περικοπές στον ΕΔΟΕΑΠ στην πρόεδρο του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου, η οποία απάντησε υπενθυμίζοντας το εξώδικο που έστειλε προς το «Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ). Για τα ερωτήματα που έθεσαν οι συνάδελφοι, την «απάντηση» που πήραν και ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΕΞΩΔΙΚΟ προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Τα ερωτήματα των Financial Crimes προς τον ΕΔΟΕΑΠ

Προς το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Αγαπητοί συνάδελφοι, τον τελευταίο καιρό η μια δυσάρεστη έκπληξη διαδέχεται την άλλη, καθώς προκύπτουν συνεχώς ζητήματα (πχ κυτταρολογικό, βρεφονηπιακοί, διώξεις ασφαλισμένων από γιατρούς, «συστάσεις» για κατεύθυνση περιστατικών σε μονάδες ιδιωτικής υγείας, κλπ). Προφανώς οι γενικότερες εργασιακές και οικονομικές εξελίξεις μεγαλώνουν την ανησυχία όλων μας.

Στα πλαίσια αυτά στείλατε μια επιστολή με διάφορα στοιχεία. Αφήνουμε κατά μέρος τη διαδικασία με την οποία εξελίχθηκε αυτή η κατάσταση των τελευταίων μηνών και τις επιμέρους απόψεις, τόσο τις δικές μας, όσο και άλλες που έχουν εκφραστεί γύρω από το θέμα αυτό και επισημαίνουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο κενό, το οποίο σας καλούμε να καλύψετε με επεξεργασία και δημοσιοποίηση στοιχείων για τα ακόλουθα θέματα:

1)Όπως είναι γνωστό οι κρατήσεις για ΕΔΟΕΑΠ και ΤΣΠΕΑΘ γίνονται από τα μισθολόγια. Το ερώτημα είναι κατά πόσο έχουν μειωθεί και αντικατασταθεί με ΔΠΥ, τόσο συνολικά, όσο και στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ΜΜΕ του χώρου μας. Επίσης πόσοι συνάδελφοι με ΔΠΥ που όσο ήταν στο μισθολόγιο ήταν στον ΕΔΟΕΑΠ, έχουν καταγραφεί σαν σημερινές περιπτώσεις αυτασφάλισης. 2)Πόσοι και ποιοι χρωστάνε στον ΕΔΟΕΑΠ, για τι ποσά μιλάμε και για πόσο διάστημα συμβαίνει αυτό. Προφανώς δε μιλάμε για φυσικά πρόσωπα και μικροποσά, όπως οι άνεργοι και οι εισφορές τους που τους στέλνετε ραβασάκια για διαγραφή τους, αν δεν τους καλύψει η ΕΣΗΕΑ, αλλά αναφερόμαστε σε επιχειρήσεις και εταιρείες. Νομίζουμε ότι όλοι οι συνάδελφοι, που είναι και μέτοχοι στον ΕΔΟΕΑΠ δικαιούνται να γνωρίζουν τα παραπάνω στοιχεία και φυσικά οι συνδικαλιστικές συλλογικότητες που λειτουργούν στον κλάδο μας, ώστε να διαμορφώνουν απόψεις και να καταθέτουν προτάσεις, με γνώμονα τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και περιμένοντας την απάντηση

Financial Crimes

Η απάντηση από Ελένη Σπανοπούλου (Παρασκευή 5/3/2010)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩς ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΤΙς ΥΠΗΡΕΣΙΕς ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥς ΤΗς ΕΛΕΥΘΕΡΗς ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΦΤΗΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟς ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗς ΥΓΕΙΑς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΚΙΤΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΟΧΙ ΤΑ ΔΠΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΡΩΤΑΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΤΗς ΔΕΥΤΕΡΑς

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΤΑΠ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑς ΚΑΙ ΤΗς ΕΣΗΕΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΑΣ

ΑΥΤΑ ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΕΛΕΝΗ

 

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

του ενταύθα (Γ. Σισίνη 18 και Ηριδανού) εδρεύοντος Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ» (Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.), νομίμως εκπροσωπουμένου κατά το καταστατικό του από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου

Π Ρ Ο Σ

Το «Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), που εδρεύει στην Αθήνα ((Καλλιρρόης 5 & Περραιβού 20), νομίμως εκπροσωπουμένου κατά το καταστατικό του από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως έχουμε πληροφορηθεί, η ανώνυμος εταιρεία με την επωνυμία «Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε.» (ΟΠΑΠ Α.Ε.) δεν καταβάλλει το επιβαλλόμενο από τις ισχύουσες περί αγγελιοσήμου διατάξεις, αναλογούν αγγελιόσημο, για τη γενική διαφημιστική δραστηριότητά του, κατά την οποία λειτουργεί ως εμπορική επιχείρηση αλλά και για τις χορηγίες που αναλαμβάνει για καθαρά εμπορικούς λόγους, δηλαδή για την προώθηση των προϊόντων του, προκαλώντας έτσι απώλεια σημαντικών ποσών, επικαλούμενος προς τούτο το άρθρο 27 παρ.6 εδ.α΄ του Ν.2483/2000, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι απαλλάσσεται της καταβολής του. Κατόπιν των ανωτέρω, θα θέλαμε να σας θέσουμε υπ’όψιν και τα εξής:

1. Με τη θέσπιση της διάταξης της παρ. 1 του άρθρου 2 του ΝΔ 1344/73, η βούληση του νομοθέτη ήταν να εξαιρέσει από την υποχρέωση καταβολής του αγγελιοσήμου, το Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους Δήμους και τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας οι οποίες ήταν υπό την απόλυτη εποπτεία και έλεγχο του Δημοσίου, έχουσες ως μοναδικό μέτοχο αυτό και λειτουργούσες υπό μονοπωλιακό καθεστώς, με σκοπό να αποφευχθεί η επιβάρυνση του δημόσιου τομέα. Τα τελευταία όμως χρόνια, η δομή των δημοσίων επιχειρήσεων μεταβλήθηκε άρδην, με αποτέλεσμα να απωλέσουν όλα τα προνόμια του Ελληνικού Δημοσίου, να παύσει το Δημόσιο να είναι ο μοναδικός μέτοχος αυτών και με τον τρόπο αυτό κατέστησαν επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου, λειτουργούσες με καθαρά ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, με κέρδη, διανομή αυτών στους κοινούς μετόχους κλπ. Το γεγονός αυτό, συντελεί στην απώλεια του χαρακτήρα τους ως κοινωφελών επιχειρήσεων, όπως την εννοούσε ο θεσπίσας τη διάταξη του ΝΔ 1344/73 νομοθέτης, που τους παρείχε το δικαίωμα απαλλαγής της από την υποχρέωση καταβολής αγγελιοσήμου.

Προκειμένου ο νομοθέτης να αποδώσει την αρχήθεν, αληθή έννοια της θέσπισης της διάταξης εξαίρεσης των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας από την καταβολή αγγελιοσήμου, προέβη στη σύνταξη ερμηνευτικής διάταξης σε σχέση με την έννοια της κοινωφελούς επιχείρησης κατά το άρθρο 2 του ΝΔ 1344/73, αυτήν του άρθρου 24 του Ν.3470/2006, η οποία ορίζει ότι οι δημόσιες επιχειρήσεις ή επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, νοούνται εκείνες που ανήκαν κατά απόλυτη πλειοψηφία του καταβεβλημένου μετοχικού τους κεφαλαίου στο Ελληνικό Δημόσιο.

2. Ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΟΠΑΠ), ιδρύθηκε το 1958 ως δημόσια επιχείρηση, ο οποίος ανήκε αποκλειστικά στο Δημόσιο και είχε διττή λειτουργία. Αφ’ ενός διαχειρίζονταν τυχερά παιχνίδια με αντικείμενο αγώνες ποδοσφαίρου, λειτουργών ως εμπορική επιχείρηση και αφ’ ετέρου προέβαινε στην επιχορήγηση πολιτικών και κοινωνικών φορέων και δραστηριοτήτων οι οποίες δικαιολογούσαν τον χαρακτήρα του, ως επιχείρησης κοινής ωφελείας.

Με το Π.Δ.228/1998, ο ΟΠΑΠ υπήχθη στις διατάξεις του ν. 2414/1996 για τον εκσυγχρονισμό των ΔΕΚΟ και μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρεία, οπότε μετωνομάσθηκε σε ΟΠΑΠ ΑΕ..

Ακολούθως, εισήχθη στο Χρηματιστήριο και μέρος των μετοχών διατέθηκε στο επενδυτικό κοινό. Έτσι με βάση το μετοχολόγιο της 31/7/2005, το μετοχικό κεφάλαιο του ΟΠΑΠ Α.Ε κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο σε ποσοστό 34,37% και λοιποί επενδυτές σε ποσοστό 65,34%.

Με το ως άνω Π.Δ.228/1999, καταρτίσθηκε το αρχικό καταστατικό της εταιρείας. Σύμφωνα με το καταστατικό αυτής όπως ισχύει σήμερα (ΚΥΑ 442/16.1.2001), ο ΟΠΑΠ ΑΕ λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, βασικός δε σκοπός της εταιρείας είναι η οργάνωση, λειτουργία και διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών (άρθρο 2 παρ.1 εδαφ α΄).

Από τα παραπάνω συνάγεται ότι ο ΟΠΑΠ ύστερα από την μετατροπή του σε ανώνυμη εταιρεία, την υπαγωγή του στους κανόνες του ιδιωτικού δικαίου, την εισαγωγή του στο χρηματιστήριο και τον περιορισμό του Δημοσίου σε μειοψηφικό ποσοστό του μετοχικού του κεφαλαίου, έχει μεταβάλει ουσιωδώς τον χαρακτήρα και τη λειτουργία του. Καθίσταται σαφές ότι προέχει η λειτουργία του ως εμπορικής επιχείρησης. Εξ άλλου δεν διαθέτει τα έσοδά του για παροχικούς σκοπούς στον τομέα του αθλητισμού και πολιτισμού, παρά μόνο μερίσματα στους μετόχους.

3. Από τα προεκτεθέντα προκύπτει ότι για όσο διάστημα ο ΟΠΑΠ αποτελούσε δημόσια επιχείρηση, λειτουργών προεχόντως ως φορέας κοινής ωφελείας, εξαιρούνταν της υποχρέωσης καταβολής αγγελιοσήμου. Μετά την μετατροπή του ως προεκτίθεται, σε ανώνυμη πολυμετοχική Εταιρεία που λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικούς κανόνες και την αντίστοιχη προσαρμογή του καταστατικού του, είναι αναμφίβολο ότι αποτελεί προεχόντως  μια εμπορική επιχείρηση  κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Κατά συνέπεια, από τη θέση σε ισχύ του Ν.3470/2006, ο ΟΠΑΠ έχει πάψει να υπάγεται στην προβλεπόμενη στο άρθρο 2 παρ.1 του ν.δ 1344/1973 εξαίρεση των φορέων του δημοσίου τομέα από την υποχρέωση καταβολής του αγγελιοσήμου και επομένως οι κάθε είδους διαφημίσεις στα ΜΜΕ δεν απαλλάσσονται της καταβολής αγγελιοσήμου.

Η με το άρθρο 27 παρ.6 εδάφ. α΄ του ν. 2483/2000, εξαίρεση του ΟΠΑΠ ΑΕ από την υποχρέωση καταβολής αγγελιοσήμου αφορά αποκλειστικά τις χορηγίες που αναλαμβάνει η επιχείρηση  για κοινωνικούς και λοιπούς μη εμπορικούς σκοπούς, προσέτι δε, εξακολουθούν να επιβαρύνονται με την καταβολή αγγελιοσήμου οι χορηγίες που αναλαμβάνει ο ΟΠΑΠ ΑΕ για καθαρά εμπορικούς σκοπούς, δηλαδή για την προώθηση των προϊόντων του, όπως επίσης και η γενική διαφημιστική δραστηριότητα της επιχείρησης.

Κατ’ ακολουθίαν των παραπάνω, ως ελεγκτικός και εισπρακτικός φορέας του πόρου του αγγελιοσήμου που επιβάλλεται στους ραδιοτηλεοτπικούς σταθμούς, του οποίου δικαιούχος κατά το προβλεπόμενο από το νόμο ποσοστό είναι και ο Οργανισμός μας, παρακαλείσθε να προβείτε στην άσκηση των προσηκόντων και προσφόρων κατά το νόμο, μέτρων για την είσπραξη των οφειλομένων ποσών του αγγελιοσήμου και την κατανομή τους κατά το ποσοστό που από το νόμο αναλογεί στους δικαιούχους και στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

4. Τέλος, κρίνουμε αναγκαίο να σας επισημάνουμε ότι παρά τις συνεχείς εγγράφους οχλήσεις μας προς το Ταμείο σας, το οποίο είναι, όπως προαναφέρθηκε, εκ του νόμου (άρθρο 7 του Ν.Δ.1344/1973 και άρθρο 33 παρ.13 του Ν.2429/1996, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 39 παρ.9 του Ν.3518/2006) ο αρμόδιος ελεγκτικός φορέας για την πραγματοποίηση ελέγχων για την είσπραξη του αγγελιοσήμου, διαπιστώνεται ολιγωρία και αδιαφορία εκ μέρους των Υπηρεσιών σας, με αποτέλεσμα να εκφεύγουν της επιβολής του αγγελιοσήμου μεγάλα ποσά διαφημιστικής δαπάνης.

Κατόπιν τούτου, σας καλούμε να ενεργοποιήσετε τις ελεγκτικές σας υπηρεσίες, όπως εκ του νόμου έχετε υποχρέωση, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε προσπάθεια φαλκίδευσης του επιβαλλομένου αγγελιοσήμου στις πραγματοποιούμενες στις ημερήσιες εφημερίδες διαφημίσεις.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του Οργανισμού, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς το «Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), που εδρεύει στην Αθήνα ((Καλλιρρόης 5 & Περραιβού 20), νομίμως εκπροσωπουμένου κατά το καταστατικό του από τον Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, σε εφαρμογή της υπ’αριθμ. 43/2009 απόφασης του Δ.Σ. του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., προς γνώση του και για κάθε νόμιμη συνέπεια, αντιγράφων αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα 9 Φεβρουαρίου 2010

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Ελένη Σπανοπούλου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: