Όχι στην απεργία αποφάσισε η ΕΣΗΕΜΘ

Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας. Η γνωστή πρόθυμη, γαλαζοπράσινη με ροζ ανταύγειες πλειοψηφία της Ένωσης για μία ακόμη φορά είπε όχι στις κινητοποιήσεις. Δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ αποφάσισε οι δημοσιογράφοι της Β. Ελλάδας να μη πάρουν μέρος στην απεργία της 10ης Φεβρουαρίου.  Να τους χαιρόμαστε. Μετά το φοροληστρικό και ασφαληστρικό τσουνάμι του ΓΑΠ οι γνωστές συνδικαλιστικές φιλοκυβερνητικές πλειοψηφίες στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές. Εμείς θα μείνουμε θεατές;
Μένει να δούμε τι θα κάνει η ΕΣΗΕΑ και τι θα αποφασίσει η ΠΟΕΣΥ…

Advertisements

25 Σχόλια to “Όχι στην απεργία αποφάσισε η ΕΣΗΕΜΘ”

 1. Καλά, έχει στεγνώσει και το σάλιο μας…

 2. Κλεαρχος Τσαουσίδης Says:

  Μήπως πρόκειται για την απεργία του ΠΑΜΕ: Γιατί δεν το λέτε; Στη σύναξη των προεδρείων της Τετάρτης ζητήθηκε από τους συνδικαλιστές του ΚΚΕ να συμμετάσχουμε στην απεργία που κήρυξε για τις 10/2 το ΠΑΜΕ. Φυσικά χρησιμοποιήθηκε και η επίκληση της απεργίας της ΑΔΕΔΥ, αλλά μάλλον δεν γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε καν οι κρατικοδίαιτοι. Η άλλη άποψη, που δεν τη λέτε, είναι η συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ ή η αυτόνομη κινητοποίηση του κλάδου έως και με απεργία διαρκείας, αν απορρίψει ο Λοβέρδος; τα αιτήματα μας. Οσο για τον κυβερνητικό συνδικαλισμό, υπάρχει και η άλλη άποψη που λέει πως κάποιοι τα απίρνουν για να διασπούν την ενότητα, να διαλύσουν τη ΓΣΕΕ κ.λπ. να τους πιστεψουμε; Και μη μου πείτε ότι η ηγεσία της ΓΣΣΕ είναι πουλημένη πρωτοπόπροι μου, διότι εκλέγεται από την πλεοιοψηφία των συνδικαλισμένων εργατοϋπαλλήλων. Εσείςπόσους εκφράζετε τελοσπάντων και έχετε μονιπωλήσει το δίκαιο και το αγωνιστικό; Ελεος.

 3. Κλεαρχος Τσαουσίδης Says:

  Α, καλά!

 4. φτου σας να μη σας ματιάξω, υποκείμενα!

  Υ.Γ. πολιτικά υποκείμενα, εννοώ

  Η συμμαχία των προθύμων ξανά προς τη δόξα τραβά…

  Μάλλον περιμένει απόφαση της ΠΟΕΣΥ…

  Πάλι τα ίδια.

  Βαρεθήκαμε.

  Κάντε κάτι διαφορετικό βρε παιδί μου.

  Έτσι για να μην πλήττετε.

 5. το προηγούμενο σχόλιό μου δεν απευθύνεται προς τον συνάδελφο Κλ. Τσαουσίδη. Έτσι για να μην παρεξηγιόμαστε.

 6. «Η άλλη άποψη, που δεν τη λέτε, είναι η συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ ή η αυτόνομη κινητοποίηση του κλάδου έως και με απεργία διαρκείας, αν απορρίψει ο Λοβέρδος τα αιτήματα μας».

  Κλέαρχε το σημειώνω και περιμένω. Γιατί αυτή η αυτόνομη κινητοποίηση του κλάδου μου ακούγεται εντελώς επιστημονικής φαντασίας.

 7. Απεργιακό δελτίο:

  Σήμερα και αύριο απεργούν τελωνειακοί και εφοριακοί υπάλληλοι για τις περικοπές των επιδομάτων τους.
  Εικοσιτετράωρη απεργία για τις 10 Φεβρουαρίου για το Ασφαλιστικό εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ. Οι εφοριακοί θα απεργήσουν στις 10 και 17 Φεβρουαρίου, και οι τελωνειακοί 16 έως και 18 Φεβρουαρίου.
  Οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δύο 24ωρες απεργίες στις 10 Φεβρουαρίου μαζί με την απεργία που έχει ήδη προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, αλλά και στις 8 Μαρτίου. Στα αιτήματά τους συμπεριλαμβάνεται, εκτός αυτού των μισθολογικών αυξήσεων, και εκείνο της μη αλλαγής του θεσμικού πλαισίου προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών.
  Στην απεργία της 10ης Φεβρουαρίου της ΑΔΕΔΥ γνωστοποίησαν πως θα συμμετάσχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί με σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.
  Στις 10 Φεβρουαρίου έχει κηρύξει απεργία και το ΠΑΜΕ. Επίσης υπέρ της απεργίας είναι και η «Αυτόνομη Παρέμβαση» των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.
  Η ΓΣΕΕ αποφάσισε 24ωρη απεργία στις 24 Φεβρουαρίου και γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από το διάλογο για το Ασφαλιστικό. Οι δε αγρότες βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Όλοι κινητοποιούνται διότι ο Γιωργάκης και η νεοδεξιά σοσιαλοφιλελεύθερη παρέα του, Παμπούκηδες, Παπακωσταντίνοι, Ραγκούσηδες, Γερουλάνοι και τα άλλα σοσιαλιστικά καμάρια που διαδέχθηκαν τα ανεκδιήγητα δεξιά λαμόγια του Κωστάκη Καλάπας, άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα λένε τώρα. Ψεύτες και κλέφτες όλοι μαζί, μας δουλεύουνε παρέα.
  Η αλητεία τους δεν έχει όρια. Φτάνει πια.
  Όσο για κάποιους σαν τον Τσαουσίδη αν δεν θέλει να δικαιολογεί αυτήν την αντιλαική πολιτική να καταθέσει πρόταση. Για ποια απεργία διαρκείας μιλάει και πότε; Με τι πλαίσιο; Υπάρχει απόφαση για συμμετοχή με τη ΓΣΕΕ; Από ποιόν;
  Θέλει να «πάει» ΓΣΕΕ Ο.Κ. Και εμείς μέσα κι ας φαμε στη μάπα τον Παναγόπουλο διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας με τα… πούρα.
  Στο φινάλε το θέμα δεν είναι ποιος έχει τα πνευματικά δικαιώματα μίας απεργίας αλλά η συμμετοχή, τα αιτήματα οι στόχοι και τα αποτελέσματα…
  Η απεργία στις 10 Φεβρουαρίου δεν ανήκει ούτε στο ΠΑΜΕ ούτε στη ΓΣΕΕ ούτε στο ΚΚΕ ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ σε κανένα…

 8. Αν δεν βιαζόσασταν συνάδελφε κύριε Κλέαρχε Τσαουσίδη να κάνετε το σχόλιό σας και ανατρέχατε σε θέσεις που έχουμε εκφράσει (και έχουν δημοσιευτεί και στο blog μας) σχετικά με την αναγκαιότητα κήρυξης απεργίας, ανεξαρτήτως από τη συμμετοχή μας ή μη στην απεργία της 10ης Φεβρουαρίου, ίσως να μην εκφραζόσασταν με αυτόν τον τρόπο.

  Λέγαμε, μεταξύ άλλων:

  « Στον ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ το έχουμε ξαναγράψει: Η ΕΣΗΕΜ-Θ ανεξαρτήτως από τη συμμετοχή της ή μη στην απεργία της 10ης Φεβρουαρίου, οφείλει να κηρύξει άμεσα ΑΠΕΡΓΙΑ για όσα τραγικά συμβαίνουν στον χώρο της ενημέρωσης, με τις απολύσεις, τους απλήρωτους, τη μαύρη εργασία, τα μπλοκάκια, τις πληρωμές με καθυστέρηση (όπως στη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»), την εντατικοποίηση της υπερεργασίας σε βάρος των συντακτών με συμπτύξεις φύλλων (όπως στο καθημερινό και το κυριακάτικο φύλλο του «ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ»), τη συνέχιση της ομηρίας των συμβασιούχων και της δεξιάς νοοτροπίας της ΕΡΤ-3, το κλίμα τρομοκρατίας στα «μικρομάγαζα» των ΜΜΕ σε Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Προς το παρόν η ΕΣΗΕΜ-Θ αυτοχαστουκίζεται μπροστά στον καθρέπτη επιτιθέμενη σε μέλη της, ένα θέαμα με το οποίο ξεκαρδίζεται στα γέλια όλη η εργοδοτική πιάτσα. Αυτό κι αν είναι συνδικαλιστική επιτυχία!».

  Αναζητήστε και τα πρόσφατα δημοσιεύματά μας με τους εξής τίτλους:

  «Η εργοδοσία επιτίθεται και οι Ενώσεις Συντακτών αυτοχαστουκίζονται»

  και το

  «24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στις 10/2/2010. Οι δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΜ-Θ θα είναι πάλι θεατές;».

  Όσο για την «άλλη άποψη» όπως λέτε, «που λέει πως κάποιοι τα παίρνουν για να διασπούν την ενότητα, να διαλύσουν τη ΓΣΕΕ κ.λπ.» θα λέγαμε να πιστέψετε πως την ενότητα τη διασπούν κάποιοι μέσα από τις τάξεις των εκλεγμένων κυβερνητικών συνδικαλιστικών και μάλιστα, υποστηρίζουμε ότι αυτοί «δεν τα παίρνουν». Το κάνουν και τζάμπα. Αυτοί που βάζουν κομματικά «καπέλα» σε αγώνες όπως το ΠΑΜΕ, δεν μας αφορούν. Λάθος διεύθυνση χτυπήσατε. Ρωτήστε στον Περισσό. Αλλά θα είμαστε μαζί τους όταν κινητοποιούνται -όταν ΕΜΕΙΣ το επιλέγουμε- γιατί αυτοί είναι στους δρόμους και οι υπόλοιποι στα γραφεία και στις δερμάτινες πολυθρόνες τους.

  Όσο για το αν είναι «πουλημένη» η ηγεσία της ΓΣΕΕ ας απαντήσουν «οι πρωτοπόροι» στους οποίους αναφέρεστε. Εμείς δεν ανήκουμε στους πρωτοπόρους.

  Όσο για τη μονοπώληση του «δίκιου» και του «αγωνιστικού» την οποία μας αποδίδετε, σας ευχαριστούμε για την επισήμανση. Δεν γνωρίζαμε ότι έχουμε την… αποκλειστικότητα!

  Όσο για τη δημοκρατική ανησυχία σας μήπως εκφράζουμε πολλούς, σας λέμε, ναι, μπορεί και να εκφράζουμε πολλούς.

  Αν εννοείτε «πόσους εκφράζουμε» σε αριθμό… ψήφων, συγγνώμη αλλά δεν θα παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι.

  Παίξτε μόνος σας!

  Με εκτίμηση, ΈΝΑΣ ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ

 9. Αγουροξυπνημένος Says:

  Εγώ πάντως είμαι με τον Κλέαρχο:

  ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ τώρα μόνο στον κλάδο μας για να μη μας βάλει κανένας καπέλο!

  Εμπρός σύντροφοι να κλείσουμε όλα τα ΜΜΕ !

  Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες… και ύστερα ξύπνησα.

  Ή αλλιώς: Ό,τι νά ‘ναι !

 10. Αδόλφος Χιτλερίδης Says:

  Άντε πάλι!

  «Κάποιοι» πρέπει να ξαναφωνάξουν τα ΜΑΤ, τους Ζητάδες, το Λιμενικό, την Πυροσβεστική, την ΕΜΑΚ και τους πεζοναύτες έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ την ημέρα της απεργίας στις 10 Φεβρουαρίου.

  Αυτοί οι ασύνταχτοι ταραχοποιοί μπορεί να τολμήσουν να ξαναδιαμαρτυρηθούν όπως έκαναν την προηγούμενη φορά που η πλειοψηφία της ΕΣΗΜΕΘ αποφάσισε να μην απεργήσει ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο κλάδος.

  Αχ αυτά τα παλιόπαιδα σε τι διαδικασίες μας βάζουν… Τσ τσ τσ…

  Κωλομειοψηφίες, διαφορετικοί. Γρήγορα στο Νταχάου!

 11. Συγχαρητήρια στην πλειοψηφία της ΕΣΗΕΜ-Θ που για μια ακόμη φορά διατήρησε την ενότητα και την ανεξαρτησία του κλάδου ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ! Σαν δεν ντρεπόμαστε!

 12. ΑΠΕΡΓΊΑ ρε εφ όρου ζωής.Να τους αλλάξουμε τα φώτα,να φύγουν τα λαμόγια με τα μπλοκάκια και να μείνει μόνο ο Φερέτης…ως μοναδικός αξιόπιστος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
  Απεργια ΜΈΧΡΙ τη Δευτέρα Παρουσία
  Απεργία μέχρι και στη Θύρα 4
  Απεργία,σηκωθείτε από ντιβάνια,καναπέδες,πολυθρόνες,σκαμπό,ψαροκασέλες,απεργία στους μπήχτες,στους γλύφτες,στους Χύτες,απεργία στις βάρκες,στις μαούνες και στους καραμαούνες,Εμπρος της γης οι χορταμένοι κι όλοι οι χορταριασμένοι….

 13. Κλεαρχος Τσαουσίδης Says:

  Συγνώμη, αλλά εγώ γράφω με το όνομα μου. Εσείς που απαντάτε γιατί κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμα;

 14. Κλεαρχος Τσαουσίδης Says:

  Πλάκα έχετε όλοι σας. Με ψευδώνυμα «σημειώνετε». Ποιος είσαι παλικάρι μου και έχεις τόσο μεγάλή ιδέα για τον εαυτό σου και μου λές ότι σημειώνεις αυτά που λέω; Αυτά μόνο στην Ασφάλεια τα λέγανε. Και αν δεν ξέρεις πόσες απεργίες έχουμε κάνει μόνοι μας, ρώτα και κανέναν που δεν έπαθε επαναστατική αμνησία. Ούτε στο ΚΚΕ δεν έχουν τόση έπαρση.

 15. Ανώνυμος για λόγους αυτοπροστασίας, κύριε Μάκη μας Says:

  Τι έγινε ρε παιδιά; Τσικνίσατε, ήπιατε, επιστρέψατε στο σπιτάκι σας και είπατε: «για να δω τι μου γράψανε τα παλιόπαιδα»; Άλλη καλύτερη δουλειά, 2.20 ξημερώματα, δεν έχετε; Άντε σε κανένα chat room να ξενερώσει λίγο και η πατριωτική πασοκο-αριστερά των βασανισμένων συνομωσιολάγνων που βλέπει παντού «ασφάλεια», «πράκτορες» και «τύπους με καμπαρντίνες και ψηλούς γιακάδες»…

  Για τα υπόλοιπα που σας γράφουν, δεν έχετε να πείτε τίποτα; Κουβέντα; Γιατί δεν αφήσατε κανένα σχόλιο (με την ίδια θέρμη που το κάνετε σήμερα) και στις 17/12 μέρα απεργίας (όχι για την ΕΣΗΕΜΘ) όταν ο ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΣ ΤΥΠΟΣ έκανε ΕΠΩΝΥΜΩΣ συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ και είδε να καταφτάνουν ΜΑΤ, ΖΗΤΑΔΕΣ και ΑΛΛΟΙ για να μας τρομοκρατήσουν; Δεν λέμε να συμφωνήσετε με το περιεχόμενο της διαμαρτυρίας μας αλλά να εκφράσετε ΕΠΩΝΥΜΩΣ τη δημοκρατική σας διαμαρτυρία για την προκλητική παρουσία της αστυνομίας σε μια συνδικαλιστική διαμαρτυρία συναδέλφων σας έξω από το κτίριο του σωματείου σας! Δεν αποτελεί η ΑΦΩΝΙΑ μια μορφή ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ;

  Και τι κόλλημα έχουν φάει ξαφνικά, ορισμένοι, με τον ΑΣΥΝΤΑΧΤΟ ΤΥΠΟ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ορισμένοι στα σχέδια συνομωσίας που έχουν να κάνουν με τις «γραμμές» της συμμαχίας των προθύμων ενόψει της απεργίας. Αλλού τα κολπάκια σας και οι «παγιδούλες». Οι προβοκάτσιες αποτελούν προνόμιο των παρακρατικών συμμοριών και των ΕΠΩΝΥΜΩΝ εκφραστών των αυταρχικών αστικών καθεστώτων. Δεν πιστεύουμε ότι ανήκετε σε καμία από τις δύο κατηγορίες… Καταλάβατε «κύριε Μάκη μας»;

  Υ.Γ. Το «κύριε Μάκη μας» είναι βγαλμένο από το τρίτο μέρος της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» .

  Υ.Γ. 2 Για τη φράση «το σημειώνω» που εκφράζει ο «gaios» προφανώς θα σας απαντήσει ο ίδιος.

  Υ.Γ. 3 Όσο για την… ανωνυμία τόσο των σχολιαστών του «asyntaxtoy» μπλογκ όσο και των υπολοίπων εκατομυρίων σε όλον τον πλανήτη, αν εσείς θέλετε να την καταργήσετε, ιδού η ευκαιρία. Ξεκινήστε μια παγκόσμια εκστρατεία. Φανερώστε τα πρόσωπα των… αντιφρονούντων και παραδώστε τους στην πυρά!

  Βρε πώς (δεν) αλλάζουν οι σκοτεινές περίοδοι της ανθρώπινης ιστορίας…

  ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (κύριε Μάκη μας)

 16. Παλιός πρώην αριστερός τύπου Κύρκος Says:

  «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρεεεε;;;»

  ΚΛΑΣΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ

 17. συγνώμη κ. Κλέαρχε αλλά τωρα την επαναστατική γυμναστική την κάνετε εσείς.
  Διότι όταν μιλάτε για κινητοποιήσεις, τις οποίες ποτέ δεν κάνετε, κάποιοι άλλοι ειναι στους δρόμους.
  Διότι όταν κάποιοι της συνδιοίκησης λένε «εμείς θα πάμε να κάνουμε απεργία με τους φορτηγατζήδες και τους οικοδόμους», εσείς δεν τους λέτε να το βουλώσουν, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.
  Διότι όταν απολύονται συνάδελφοι ή αντιμετωπίζουν προβλήματα εσείς σφυράτε αδιάφορα, ενώ κάποιοι άλλοι ειναι εκεί.
  Διότι όταν οι εργασιακές συνθήκες πηγαίνουν από το κακό στο χειροτερο η συνδιοικηση κάνει πως δεν ξέρει ή δε γνωρίζει το θέμα, ενώ κάποιοι παλεύουν για να αλλάξει η κατασταση.
  Διότι όταν οι νεαρότεροι συναδελφοι αντιμετωπίζουν την ένωση ως κάτι ξένο που δεν τους εκφράζει, κάποιοι άλλοι προσπάθούν να αποδείξουν το αντιθετο, υπερασπίζομενοι ότι πρόκειται για συνδικαλιστικό σωματείο και όχι για ένα κλάμπ του τύπου οι φιλοι του τέννις.
  Και ολα αυτά κ.Κλέαρχε και υπολοιποι της συνδιοίκησης καταδεικνύουν τις διαφορές μας. Άλλοι απλα μιλούν για να λένε και κάποιοι άλλοι αντιδρούν και αγωνίζονται.
  Υ.Γ. Τα λέμε σε εσάς κ. Κλέαρχε που ίσως και να μην έχετε τις μεγαλύτερες ευθύνες. Είμαστε όμως σίγουροι ότι θα φτάσουν εκεί που πρέπει…

 18. ok κύριο κλέαρχο δεν είστε ελεφαντας

 19. επειδή επικαλεσθήκατε απεργίες εφοριακών και τελωνειακών,είστε καλα,,,οταν ο λοχαγός παίρνει 1338 ευρό κι ο αντιστράτηγος του ΓΕΣ 3445…σκασίλα μου αν θα κόψουν 10 τοις εκατό στα επιδόματα…Δείτε πόσοι παίρνουν το δικό σας μέσο μισθό στην ΕΡΤ και το ότι ο κόσμος ,σας έβαλε τη ταμπέλα στις διαδηλώσεις κι άντε γειά…..

 20. Συμβσασιούχος στην ΕΡΤ3 Says:

  Προς τον αποπάνω: Δεν διαφωνούμε για τα επιδόματα κάποιων «προνομιούχων». Αλλά αυτό για τον «μέσο μισθό» της ΕΡΤ, τι το ‘θελες; Προφανώς μπερδεύτηκες με τους προκλητικότατους μισθούς των διευθυντάδων, των «ειδικών συμβούλων» και των τηλεαστέρων. Οι περισσότεροι παίρνουν μισθούς πολύ κάτω από το όριο της φτώχειας. Δηλαδή, τι προτείνεις; Να μην διαδηλώνουμε γιατί ο διπλανός μας διαδηλωτής μπορεί να διαμαρτύρεται για το επίδομά του;
  Πρέπει να διαλέξεις με ποιά πλευρά είσαι. Με τον εργοδότη ή με τον εργαζόμενο.

 21. Συμβσασιούχος στην ΕΡΤ3 Says:

  Α και να μην ξεχάσω να ρωτήσω: Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΜ-Θ να μην απεργήσουμε στις 10/2 ήταν ομόφωνη; Για να ξέρουμε. Πλησιάζουν και… εκλογές.

 22. Πάμε στοίχημα ότι η ΕΣΗΕΜ-Θ θα κηρύξει απεργία για τις 24 Φεβρουαρίου μαζί με τη ΓΣΕΕ; Της ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ της. Να χαθεί μέσα στο πλήθος, να μη φαίνεται γιατί όταν κήρυξε απεργίες μόνη της, ντρεπόταν να κλείσει τον δρόμο. Θα μου πείτε όταν είναι τρεις κι ο κούκος…

 23. Σπασοκλαμπάνιας Says:

  Να κηρύξει απεργία τώρα η ΕΣΗΕΜ-Θ με χορηγό την… VODAFONE!

  Πώς το έλεγε η εταιρεία στο διαφημιστικό της; «Μιλάτε, σας ακούμε».

  Στην κυριολεξία, όμως!

 24. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! Says:

  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24/2 ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ.
  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΠΟΕΣΥ.
  Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
  ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ-ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ.
  ΚΑΤΩ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ.

 25. Τι αποφάσισε σήμερα η ΠΟΕΣΥ ρε παιδιά; Σήμερα δεν συνεδρίαζε; Πήρε καμιά απόφαση για απεργία ή θα το χρησιμοποιήσει πάλι το δ.σ. της Ένωσης για να μην ακολουθήσουμε κι εμείς;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: