Πρακτικά ΔΣ

Ζήτημα πρόσβασης ή και δημοσιοποίησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του ΔΣ της ΕΣΗΕΜ-Θ

3 Σχόλια προς “Πρακτικά ΔΣ”

  1. Να δημοσιεύονται τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ πλην εκείνων των περιπτώσεων που π.χ. περιλαμβάνουν καταγγελίες για εργοδοτικές αυθαιρεσίες από συναδέλφους που για ευνόητος λόγους δεν θα ήθελαν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους. Εκτός κι αν οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τη δημοσιοποίηση.

  2. Ασύνταχτη πρόταση Says:

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜΘ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙ, ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΩΝΗ, ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ Ή ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΜΕΘ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΕΛΕΞΑΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

  3. […] Για τις προτάσεις αλλαγής του καταστατικού του ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ και τη δημόσια συζήτηση που είχαμε ανοίξει με τους συναδέλφους από αυτό το blog, κάνε κλικ και στα Ανοίγουμε ένα παράθυρο στο διάλογο για την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΣΗΕΜ-Θ      Ηλικιακό – Ρύθμιση     Ασυμβίβαστο – Όρια “διευθυντικού δικαιώματος” – Διευθυντές – Αρχισυντάκτες – Σύμβουλοι Έκδοσης κλπ.   Συνταξιούχοι   Εκλογικό σύστημα – Εκλογικός νόμος   Σκοποί της ΕΣΗΕΜ-Θ  Άνεργοι – Ταμείο – Εισφορές  Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία – Portals  Δεοντολογία – Λογοκρισία  Εργασιακοί εκπρόσωποι – Μικτό Συμβούλιο  Γραφεία Τύπου  Προϋποθέσεις ένταξης  Πειθαρχικά Συμβούλια  Πρακτικά ΔΣ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: